Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányoknál tényleg vonzó ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknál tényleg vonzó ha egy fiúnak az átlagnál nagyobb feneke van?

Figyelt kérdés

17 éves, 178 cm magas, olyan átlag testalkatú srác vagyok, és én például sajnos, nem sajnos rendelkezem egy ilyennel.

Pár barátom, ismerősöm mondta már hogy a nőknél ez szokott tetszeni, stb, viszont a helyzet az, hogy nekem eddig még soha nem volt barátnőm, és azelőtt nekem egy nő sem mondta hogy jó seggem lenne.

Gondoltam fel teszem ide ezt a kérdést, mivel az elmúlt pár hétben gyakran meg fordult a fejemben ez.

szept. 2. 16:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Pasiként mondom, nem hiszem, hogy ez döntő tényező.
szept. 2. 16:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem kifejezetten visszataszítóak a nagyseggű pasik.
szept. 2. 16:42
 3/7 anonim ***** válasza:
A kis fokhagymasegget szeretik.
szept. 2. 16:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Nőknek kevésbé fontos a fenék, no de nem mindegy, hogy kerek, izmos és attól nagyobb, v. puha, széles, femini.
szept. 2. 17:02
 5/7 anonim ***** válasza:

Engem meglepett hogy amúgy tényleg érdekli őket. Így nyilvánosan vagy ilyesmi sztem nem nagyon mondják, de pl lányok akikkel együtt voltam/kavartam szinte mind volt hogy mondták. De így privátban pl ha kikeltem reggel az ágyból és nem volt rajtam semmi, vagy ha vmi olyan öltöny nadrágot vettem amiben jobban látszott stb.

Sztem se döntő tényező, de nem hátrány:D.

szept. 2. 19:14
 6/7 anonim ***** válasza:
En a jo feneket szeretem, ami ici es izmos. Egy nagy, kerek segg szerintem borzasztoan feminin egy ferfin es egyaltalan nem vonzo.
szept. 3. 07:39
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem nem (nő vagyok), de amúgy én is hallottam már ezt nőktől. :D

De itt a “nagy” alatt nem ilyen dagi kofferre gondolnak, hanem arra hogy izmosan kerek, tehát kb hogy VAN feneke.

szept. 3. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!