Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az,hogy egy már X-ideje tartó kapcsolatban egy férfi nem mer egy jó öblöset böfögni,vagy fingani?
22, vicces, hogy nem tűnik fel, hogy nem az vagyok, aki a putrival, meg az értelmiséggel jött az elején.
Engem nem zavar, ha valaki fingani akar otthon a tv nézés közben, vagy a párjával az ágyban, vagy ahol még szerinted természetes. Nekem nem opció. És ez még mindig nem azt jelenti, hogy soha nem fordul elő. Ezt te költöd hozzá.
Annyit írtam, hogy mindenki úgy él, ahogy szerinte neki jó. Mindenki.
26, mi speciel a barátainkkal se fingunk, büfögünk hangosan egymás mellett. Továbbra se értelmiségi-nem értelmiségi a kérdés. Szocializáció kérdése. Én nem feszengek, nekem "természetes", hogy ezt nem tesszük és undorító, ha valaki amerre jár... mint írtam szokás, szocializáció kérdése.
Azt nem értem, miért elfogadhatatlan egyeseknek ez. Nem tőled, vagy más olyantól várom/juk el, akinek az a természetes viselkedés, hogy ereget. Egyszerűen az ilyen emberekkel nem leszünk barátok, vagy pár. Ahogy ezer másik szokás, viselkedés, vagy egyéb tulajdonság is kizàró lehet. Tényleg nem értem, ami más, az miért evidens, hogy rossz.
Nálunk szűkebb és tágabb cslaádi és baráti körben sem szokás egymás előtt fingani és böfögni. Érdekes, senki nem kapott bélcsavarodást, ugxyanis kulturáltan megoldotta.
"mert ha pont beteg vagy"
Nyilván nem ilyen esetekre értendő, hanem a napi rendszeres életben. Muszáj mindig végletes eseteket felhozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!