Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az,hogy egy már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az,hogy egy már X-ideje tartó kapcsolatban egy férfi nem mer egy jó öblöset böfögni,vagy fingani?

Figyelt kérdés

jan. 3. 11:04
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
0%
20, menthetetlen vagy.
jan. 3. 12:19
 22/29 anonim ***** válasza:
48%
🤡Persze Pityu, éljen az értelmiségi mint te! Mindent jobban tudsz, mindenkitől különb vagy.🤡
jan. 3. 12:21
 23/29 anonim ***** válasza:
71%

22, vicces, hogy nem tűnik fel, hogy nem az vagyok, aki a putrival, meg az értelmiséggel jött az elején.

Engem nem zavar, ha valaki fingani akar otthon a tv nézés közben, vagy a párjával az ágyban, vagy ahol még szerinted természetes. Nekem nem opció. És ez még mindig nem azt jelenti, hogy soha nem fordul elő. Ezt te költöd hozzá.

Annyit írtam, hogy mindenki úgy él, ahogy szerinte neki jó. Mindenki.

jan. 3. 12:26
 24/29 anonim ***** válasza:
🤡Nem bírod abba hagyni szóval én leszek az aki engedni fog neked. Igazad van én vagyok a hülye mert még az sem tűnt fel, hogy négy pipa helyett kissé több van neked és még véletlenül sem másoltam be amit te írtál. Remélem jobban érzed magad. Lehetőleg a férjed nem hal meg bélcsavarodásban.🤡
jan. 3. 12:30
 25/29 anonim ***** válasza:
82%
Azt gondolom, a böfögés, szellentés természetes dolog, és túl nagy ügyet csinálunk belőle. De lehet ezt normálisan is intézni, diszkréten... az öblös típusú az, amit a suttyó paraszt erőltet és viccesnek tartja.
jan. 3. 13:24
 26/29 anonim ***** válasza:
Egy jól működő kapcsolatban a természetes emberi dolgok is jól működnek. Ez nem "értelmiségi" kérdés. Egy jó haveroddal, barátoddal hogy is csinálod? Ha életed párjával állandóan feszengsz, mert büfögni, vagy fingani kell, akkor megette a fene az a kapcsolatot! A gátlásoktól mentes kapcsolatban tudtok egymás elött büfögni, pukizni, pisilni, kakilni, mensizni. Ahol ezek tabuk ott minden a megjátszásról, az úrizálásról szól. Itt az ember nem tudja elengedni magát, mindig valamilyen etikett szerint él, messze a természettől. Idősebb korban sokat rotyog az emberek segge, akkor ki is költözhetne az erkélyre, vagy a fáskamrába.
jan. 5. 07:20
 27/29 anonim ***** válasza:

26, mi speciel a barátainkkal se fingunk, büfögünk hangosan egymás mellett. Továbbra se értelmiségi-nem értelmiségi a kérdés. Szocializáció kérdése. Én nem feszengek, nekem "természetes", hogy ezt nem tesszük és undorító, ha valaki amerre jár... mint írtam szokás, szocializáció kérdése.

Azt nem értem, miért elfogadhatatlan egyeseknek ez. Nem tőled, vagy más olyantól várom/juk el, akinek az a természetes viselkedés, hogy ereget. Egyszerűen az ilyen emberekkel nem leszünk barátok, vagy pár. Ahogy ezer másik szokás, viselkedés, vagy egyéb tulajdonság is kizàró lehet. Tényleg nem értem, ami más, az miért evidens, hogy rossz.

jan. 5. 07:35
 28/29 anonim ***** válasza:

Nálunk szűkebb és tágabb cslaádi és baráti körben sem szokás egymás előtt fingani és böfögni. Érdekes, senki nem kapott bélcsavarodást, ugxyanis kulturáltan megoldotta.

"mert ha pont beteg vagy"

Nyilván nem ilyen esetekre értendő, hanem a napi rendszeres életben. Muszáj mindig végletes eseteket felhozni?

jan. 5. 09:11
 29/29 anonim ***** válasza:
Hú de kiábrándulnék ha a párom ezt elkezdené.
jan. 5. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!