Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy idősebb férfi egy fiatalabb nővel?
Van egy férfi az életemben akivel együtt járunk edzeni, ő szokott vinni a kocsijával. Mindig együtt játszunk. De úgy vettem észre mintha máshogy is közeledne hozzám.
kb 40 év van köztünk, de ő olyan fiatalos és annyira jól kijövünk, hogy szinte az egyik legjobb barátom, tényleg nagyon bírom. Ő már rég elvált, nincs kapcsolata, nekem van. Neki vannak gyermekei akik a korombeliek..
Gyakran látom, hogy rám máshogy néz, cukkol, kis ajándékokkal lep meg, néha rácsap a fenekemre, meg ilyen badarságok, de ezek kölcsönös dolgok.
Pl most adott a családnak egy nagy táska ajándékot Karácsonyra és külön csomagolt nekem ajándékot. (A többi nem is volt becsomagolva) Múltkor elhívott hozzá és zenét hallgattunk..😅
Olyan jól kijövünk és tényleg ilyen lazán vesszük az együtt töltött időt. Viszont többen is beszólnak neki, hogy mi együtt járunk, mert visz meg ilyenek… és teljesen feldúlt volt akkor mikor ezt elmondta nekem, pedig ő egy nagyon nyugodt ember, de utána meg mint egy kisangyal, hogy nehogy ám megbántott engem ezzel. Szerintetek a leírtak alapján, alakulhat(ott) ki benne valami? Vagy létezhet ilyen kapcsolat ami barátias alapon van?
És kérlek ne ítélkezzetek! Szó sincs sugar daddyről, én tényleg nagyon bírom, ha van pénze, ha nincs.
Azt nem tudom te mit akarsz?
Csak a lelkednek kell, hogy akarjon ez a férfi, vagy tényleg lennél is vele
#4, akkor nagyon hasonló cipőben járunk :) Bármennyire is furcsa lehet egyeseknek, létezik ilyen barátság is. Mindig lesznek rosszmájú emberek, akik a perverziót látják bele, ne törődjetek velük.
3-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!