Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy idősebb férfi egy fiatalab...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy idősebb férfi egy fiatalabb nővel?

Figyelt kérdés

Van egy férfi az életemben akivel együtt járunk edzeni, ő szokott vinni a kocsijával. Mindig együtt játszunk. De úgy vettem észre mintha máshogy is közeledne hozzám.

kb 40 év van köztünk, de ő olyan fiatalos és annyira jól kijövünk, hogy szinte az egyik legjobb barátom, tényleg nagyon bírom. Ő már rég elvált, nincs kapcsolata, nekem van. Neki vannak gyermekei akik a korombeliek..

Gyakran látom, hogy rám máshogy néz, cukkol, kis ajándékokkal lep meg, néha rácsap a fenekemre, meg ilyen badarságok, de ezek kölcsönös dolgok.

Pl most adott a családnak egy nagy táska ajándékot Karácsonyra és külön csomagolt nekem ajándékot. (A többi nem is volt becsomagolva) Múltkor elhívott hozzá és zenét hallgattunk..😅

Olyan jól kijövünk és tényleg ilyen lazán vesszük az együtt töltött időt. Viszont többen is beszólnak neki, hogy mi együtt járunk, mert visz meg ilyenek… és teljesen feldúlt volt akkor mikor ezt elmondta nekem, pedig ő egy nagyon nyugodt ember, de utána meg mint egy kisangyal, hogy nehogy ám megbántott engem ezzel. Szerintetek a leírtak alapján, alakulhat(ott) ki benne valami? Vagy létezhet ilyen kapcsolat ami barátias alapon van?

És kérlek ne ítélkezzetek! Szó sincs sugar daddyről, én tényleg nagyon bírom, ha van pénze, ha nincs.

tegnapelőtt 22:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%
10. Nem feltetlen igaz. Viszont amit allitasz az kb 2-3%a lehet ennek.. ez olyan mint ha azt mondanad hogy nem minden nyugger otthon ul es tvzik de a 99% uk igen.
tegnap 00:36
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

"nem minden nyugger otthon ul es tvzik de a 99% uk igen."

Sokan biztosan, de a 99%-ról mutass, kérlek, felmérést akkor. Én például rengeteg nyugdíjast ismerek, akik nagyon aktív életet élnek, dolgoznak is a nyugdíj mellett, és nem épp a TV mellett ülnek :-D Nagyon kis burokban látod a világot szerintem.

tegnap 00:52
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
12. Te ismersz , de a tobbseg nem ilyen. Van ra esely oke.. viszont en ritkan latok eg y akar csak atlagos fiatal not egy ven emberrel”f**al” . En is hiaba tagadhatok le -5\7 evet ettol meg sem tapadnak ram a 20 eves nok..
tegnap 00:55
 14/22 anonim ***** válasza:
88%
Senki nem is arról beszélt, hogy tapadnak a 20 évesek az idősebbekre. Csak nem kell általánosítani sem, több minden állhat annak a hátterében, ha egy idősebb férfit választ magának egy fiatalabb nő, és ezt a hátteret egy kívülálló nem feltétlenül fogja megtudni. Lehet elméleteket gyártani, hogy vajon miért vannak együtt, de valójában még csak közünk sincs hozzá.
tegnap 01:00
 15/22 anonim ***** válasza:
5%
Azert 31 evesen tapadhatnanak ram foleg hogy fiatalabbnak nez ki.. de meg sem.. en nem egy trottyos szakad ven emberre gondolok.
tegnap 01:02
 16/22 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem viszont nagyon is jól érzi a kérdező, hogy máshogy is közeledik. De lehet, hogy mi vagyunk furák a barátaimmal, hogy mi nem csapkodjuk egymás fenekét, meg ilyen badarságok...

Azért mesélte, hogy azt hitték, hogy járnak, mert tesztelni akarta, hogy mit szólna hozzá a kislány.

Az, hogy együtt járnak edzeni, együtt játszanak, meg elviszi kocsival, még lehet barátság. De a fenékcsapkodás meg a nagy szatyor ajándék már nem az. Egyértelműen közeledik a bácsi.

tegnap 05:29
 17/22 anonim ***** válasza:
54%
Vén kecske is megnyalná a sót.🤷Mindenesetre nagyon gáz ízlésed van, ha fiatal létedre vonzódsz az öreg elhasznált test szagához.A löttyedt, ráncos herékről nem is beszélve.
tegnap 06:19
 18/22 A kérdező kommentje:
Itt nagyon félrement valami. Nem vonzódok hozzá! És egyáltalán nem bácsis:D Sportos, intelligens férfi, sok korombeli megirigyelné! DE én barátként tekintek rá, szó sincs apakomplexusról.
tegnap 07:06
 19/22 anonim ***** válasza:
39%

Azt szokták mondani, hogy egy férfi/nő kapcsolatban legalább az egyik kívánja a másikat. Jelen esetben ha nem te vagy, akkor ő az.

Viszont ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy ne működhetne a barátság, egy elfojtott/alvó vággyal a háttérben. Szerintem valahogy próbáld meg ezt a tudtára adni, hogy nehogy reménykedjen, próbálkozzon, tovább lépjen. Akár egy újabb seggrepacsi kapcsán kedvesen de határozottan vezesd elő a témát... hogy mondjuk szeretnél valamit elmondani. De előtte feltétlen ígérje meg, hogy nem reagál rá, csak meghallgat. Mond el, hogy nem akarod tudni mit érez, de nehogy reménykedjen vagy lépjen, mert te azt nem szeretnéd viszont a barátsága fontos.

tegnap 07:48
 20/22 anonim ***** válasza:
48%
Dugnál vele?
tegnap 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!