Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy idősebb férfi egy fiatalabb nővel?
Van egy férfi az életemben akivel együtt járunk edzeni, ő szokott vinni a kocsijával. Mindig együtt játszunk. De úgy vettem észre mintha máshogy is közeledne hozzám.
kb 40 év van köztünk, de ő olyan fiatalos és annyira jól kijövünk, hogy szinte az egyik legjobb barátom, tényleg nagyon bírom. Ő már rég elvált, nincs kapcsolata, nekem van. Neki vannak gyermekei akik a korombeliek..
Gyakran látom, hogy rám máshogy néz, cukkol, kis ajándékokkal lep meg, néha rácsap a fenekemre, meg ilyen badarságok, de ezek kölcsönös dolgok.
Pl most adott a családnak egy nagy táska ajándékot Karácsonyra és külön csomagolt nekem ajándékot. (A többi nem is volt becsomagolva) Múltkor elhívott hozzá és zenét hallgattunk..😅
Olyan jól kijövünk és tényleg ilyen lazán vesszük az együtt töltött időt. Viszont többen is beszólnak neki, hogy mi együtt járunk, mert visz meg ilyenek… és teljesen feldúlt volt akkor mikor ezt elmondta nekem, pedig ő egy nagyon nyugodt ember, de utána meg mint egy kisangyal, hogy nehogy ám megbántott engem ezzel. Szerintetek a leírtak alapján, alakulhat(ott) ki benne valami? Vagy létezhet ilyen kapcsolat ami barátias alapon van?
És kérlek ne ítélkezzetek! Szó sincs sugar daddyről, én tényleg nagyon bírom, ha van pénze, ha nincs.
"nem minden nyugger otthon ul es tvzik de a 99% uk igen."
Sokan biztosan, de a 99%-ról mutass, kérlek, felmérést akkor. Én például rengeteg nyugdíjast ismerek, akik nagyon aktív életet élnek, dolgoznak is a nyugdíj mellett, és nem épp a TV mellett ülnek :-D Nagyon kis burokban látod a világot szerintem.
Szerintem viszont nagyon is jól érzi a kérdező, hogy máshogy is közeledik. De lehet, hogy mi vagyunk furák a barátaimmal, hogy mi nem csapkodjuk egymás fenekét, meg ilyen badarságok...
Azért mesélte, hogy azt hitték, hogy járnak, mert tesztelni akarta, hogy mit szólna hozzá a kislány.
Az, hogy együtt járnak edzeni, együtt játszanak, meg elviszi kocsival, még lehet barátság. De a fenékcsapkodás meg a nagy szatyor ajándék már nem az. Egyértelműen közeledik a bácsi.
Azt szokták mondani, hogy egy férfi/nő kapcsolatban legalább az egyik kívánja a másikat. Jelen esetben ha nem te vagy, akkor ő az.
Viszont ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy ne működhetne a barátság, egy elfojtott/alvó vággyal a háttérben. Szerintem valahogy próbáld meg ezt a tudtára adni, hogy nehogy reménykedjen, próbálkozzon, tovább lépjen. Akár egy újabb seggrepacsi kapcsán kedvesen de határozottan vezesd elő a témát... hogy mondjuk szeretnél valamit elmondani. De előtte feltétlen ígérje meg, hogy nem reagál rá, csak meghallgat. Mond el, hogy nem akarod tudni mit érez, de nehogy reménykedjen vagy lépjen, mert te azt nem szeretnéd viszont a barátsága fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!