Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiknél veri ki a biztosítékot a legjobban, ha egy idősebb férfi jön össze egy fiatalabb nővel?
Pl egy 32 éves egy 20 évessel, egy 40 éves egy 32 évessel, stb...
Látom itt sokakat érzékenyen érint ez a téma, kb mintha a családjuk kipusztulása függene tőle, olyan vehemensen reagálnak.
Szerintem ez még kb. senkinél.
Inkább az olyan, amikor 45 éves a 20 évessel, vagy bármilyen 30 feletti mondjuk tinivel.
A 40 éves a 32 évessel, az konkrétan 8 év, az semmi.
Egyrészt. Másrészt itt emberek kb mindentől kiborulnak. Mert irigyek, mert szr napjuk van, mert beszűkültek.
Én csak szimplán nem értem, mert nekem az a tapasztalatom, hogy minél idősebb nálam egy férfi, annál nagyobb a különbség köztünk. Csak a saját generációmmal tudok úgy beszélgetni, hogy az nekem élvezetes legyen, csak ők értenek meg. Egyszer volt egy 4 évvel idősebb párom, akivel hatalmas különbség volt köztünk, én gimis voltam ő egyetemista és annyira lenézett, hogy olyat én még nem láttam, és konkrétan a korom miatt nézett le, hogy én még nem tudok valamit vagy nem éltem át, amire nyilván lehetőségem sem volt még. Annyira traumatizált, hogy utána csak velem egyidős vagy fiatalabb párjaim voltak :D
De tegyük hozzá, hogy én sem vagyok korán érő, sőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!