Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti elitélitek azokat a lányokat akik saját maguknál 15-20 évvel idősebb férfival jöttek össze?
Nyíltan nem ítélik el, csak kibeszélik a háta mögött.
"Lááányok, hát nem hisztek el, a múltkor voltam shoppingolni a Westendben, erre jön szembe a Zsófi, hát nem hiszitek el, micsoda vénember az új pasija, de hát ugye aki olyan kövér, mint a Zsófi, az nem nagyon válogathat ám, főleg, ha ketyeg a biológiai órája..."
Nem a korkülönbség számít, hanem hogy a fiatalabb hány éves. Ha ilyen 20-25 körül van, akkor a férfit nézem le. Abban van grooming, mikor valaki ennyire fiatal párt választ.
De idősebb korban... nem akarom felizgatni magam túlságosan, de ha én összejönnék nálam 15 évvel idősebbel, az már nem grooming, és az Pedro Pascal, szóval miért ne.
Dehogy. Két eset van: amikor a lány még nagyon fiatal, tegyük fel 20 éves. Ilyenkor full normális hogy kalandozni akar az ember, és ki akar próbálni dolgokat. Ez a kor sajátossága: fiatalság bolondság, az ember fiatalon nem mond nemet, kell a tapasztalat, stb stb.
Ha meg idősebb, pl 35+os,akkor ott már nem számít annyira a korkülönbség.
Amit viszont nyíltan lenézek és elitélek, az az, amikor valami kapuzárási pánikos ipse fűzöget fiatal lányokat. Na az undorító, az ilyennek már réges rég nem ezen a szinten kéne lennie, és úgy ámblokk megrekedtnek tartom emberileg. Nem az, hogy etikátlannak tartom, hanem csak végtelen nagy szégyennek... (az viszont etikátlan amikor még csak nem is 20 éves fiatal felnőttek után koslatnak, hanem egyenesen tinik után)
És még mielőtt megtalálnának az önérzeteskék: akkor is szóról szóra ez a véleményem ha a fiú a fiatal, és a nő az idősebb, az viszont nem az én hibám hogy az esetek 90%ában a férfi a gáz.
Miért ítélném el? Az ő élete...mindeni úgy éli ahogy akarja.
Azokat az embereket rühellem, akik mindenkit megszolnak ha máshogy csinálja, más a véleménye.
Én modelleket ismerek
Egyáltalán nem a helyes, magas fiatal fiúkra hajtanak, hanem rengeteg 40 sőt 50 feletti nagyon gaz kinézetű férfivel jön össze
Nem egy ilyet láttam, tudom hogy én nagyon érzékeny vagyok, de bottal sem kategória nekem
Tudnék linkelni Insta “szerelmes” képet 😂
Ez egyenlő a kválkodással, nincs különbség
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!