Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól kiépített autóút, illetőle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól kiépített autóút, illetőleg jó tömegközeledés esetén maximum hány km-t vállalnál be távkapcsolatèrt?

Figyelt kérdés
Mennyi a maximum távolság ami belefér és szerinted fenntartható egészségesen (körülbelül)?

ma 15:04
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Szerintem max 100
ma 15:05
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
40
ma 15:08
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Kapcsolat minőségétől függ. Mert ha szexkapcsi alkalmi kapcsi szint akkor egyet se.

Ha vmi hatalmas szerelem akkor meg nincs tér.

ma 15:08
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem vállalnék távkapcsolatot. (A 20-30 kilométer még belefér, szerintem az nem tekinthető távkapcsolatnak.)

Az egy dolog, hogy, amíg csak járogatunk valakivel, addig elautózunk, buszozunk, de mi lesz az összeköltözéssel? Ki hagy ott csapot, papot és kezd új munkahelyen, keres új barátokat, szakad el a családtól teljesen? Én nem tenném, szeretek itt élni, szeretem a munkám és a munkatársaimat és itt van lakásom. Ugyanakkor nem akarnám megkapni az első vitánál, hogy ő mi mindent feladott értem. Szerintem nem szerencsés az ilyesmi.

ma 15:13
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Maximum 50, de csak akkkr, ha 1 éven belül fent áll az összeköltözés lehetősége is. Más esetben semennyit se.
ma 15:16
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy tavkapcsolat nagyon fárasztó hosszú távon. Én sem kezdenek bele, volt már részem benne. Addig működik, amíg komolyabbra nem fordul a dolog, akkor kell eldonteni, ki adja fel az életét.
ma 15:16
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Max 50 kb.
ma 15:19
 8/15 anonim ***** válasza:
51%

7 vagyok.

Mondjuk sztm az 50 nem is távkapcsolat.

ma 15:20
 9/15 A kérdező kommentje:

8#

Igen, relatív hogy mi a "táv"kapcsolat, mi az hogy "táv", sokaknak már egy kisebb város másik vége is az...Szerintem a valódi komoly távkapcsolat 100-nál kezdődik, és 300-400-ig nevezhető épelméjű távolságnal, ennek ellenére én tartós(abban) összeköltözést nem felvetve max 100-at tudnék tolerálni...

ma 15:43
 10/15 anonim ***** válasza:
46%
15-20 km.
ma 15:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!