Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól kiépített autóút, illetőleg jó tömegközeledés esetén maximum hány km-t vállalnál be távkapcsolatèrt?

Kapcsolat minőségétől függ. Mert ha szexkapcsi alkalmi kapcsi szint akkor egyet se.
Ha vmi hatalmas szerelem akkor meg nincs tér.

Nem vállalnék távkapcsolatot. (A 20-30 kilométer még belefér, szerintem az nem tekinthető távkapcsolatnak.)
Az egy dolog, hogy, amíg csak járogatunk valakivel, addig elautózunk, buszozunk, de mi lesz az összeköltözéssel? Ki hagy ott csapot, papot és kezd új munkahelyen, keres új barátokat, szakad el a családtól teljesen? Én nem tenném, szeretek itt élni, szeretem a munkám és a munkatársaimat és itt van lakásom. Ugyanakkor nem akarnám megkapni az első vitánál, hogy ő mi mindent feladott értem. Szerintem nem szerencsés az ilyesmi.

7 vagyok.
Mondjuk sztm az 50 nem is távkapcsolat.
8#
Igen, relatív hogy mi a "táv"kapcsolat, mi az hogy "táv", sokaknak már egy kisebb város másik vége is az...Szerintem a valódi komoly távkapcsolat 100-nál kezdődik, és 300-400-ig nevezhető épelméjű távolságnal, ennek ellenére én tartós(abban) összeköltözést nem felvetve max 100-at tudnék tolerálni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!