Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiknél veri ki a biztosítékot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiknél veri ki a biztosítékot a legjobban, ha egy idősebb férfi jön össze egy fiatalabb nővel?

Figyelt kérdés

Pl egy 32 éves egy 20 évessel, egy 40 éves egy 32 évessel, stb...

Látom itt sokakat érzékenyen érint ez a téma, kb mintha a családjuk kipusztulása függene tőle, olyan vehemensen reagálnak.

2023. júl. 4. 14:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Bye Alex 38 éves, barátnője Benjamina 21.
2023. júl. 4. 15:57
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem érdekel, ki kivel jön össze, csak engem ne zaklassanak a papik.
2023. júl. 4. 16:22
 13/20 anonim ***** válasza:
70%

Épp a kedvenc parfümömet vásároltam az egyik dm üzletben, és elindultam a kasszához, épp fizettem, amúgy szeretem ezt a parfümöt, szerinten nagyon jó illata van, nem túl tolakodó, de nem is túl erős, lágyan édeskés és harmónikusan mély, nem túl erős fejillata, de később a szívillat kellemesen...nem is ez a lényeg, hanem az, hogy előttem egy 60-as férfi vett egy csomag óvszert, mellette állt egy lány, olyan 16-20 év körüli volt a csaj, a haja bele volt temetve az arcába, egy magas gallérú pulcsi szerű volt a lányom, ami ebben a melegben eléggé feltűnő volt, a csaj telefonját totálisan a saját arcába nyomta, hogy még véletlenül se ismerje fel senki...az öreg megvette a gumit, a csaj amúgy kicsivel odébb állt az öregtől, erre az öreg odaszól neki, "na jössz", erre a csaj kibújt a telefon mögül, körbenézett, egy "miafsz, nem ezt beszéltük meg öreg" grimasszal megfogta a pali kezét és elmentek.

Engem az bszott fel, hogy minden bizonnyal itt egy ilyen sugarbaby/daddy dolog volt, és, hogy milyen undorító már ez, hogy egy ilyen vénemberrel osszefekszik a pénzért.

2023. júl. 4. 16:35
 14/20 anonim ***** válasza:
29%
Így van, undorító. Csak ez nem párválasztás kategória, hanem megélhetés.
2023. júl. 4. 16:43
 15/20 anonim ***** válasza:
60%

Sokszor csak savanyú szőlő...

Egyébként nem mindegy, hogy, hogyan van az a 10 év is például...25-35 , 30-40 teljesen ok.

De egy 18-28 részemről más kategóriába esik. Azt sokallom.

2023. júl. 4. 17:36
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Nálam nem, semmi közöm mások életéhez.

N

2023. júl. 4. 18:01
 17/20 anonim ***** válasza:
68%
Itt szinte mindenkinèl, a valóságban senkinèl sem.
2023. júl. 4. 21:11
 18/20 anonim ***** válasza:
22%
Ha bajos alexnek lehet 38 evesen 21 es noje akkor masnak lehet 30 evesen 18 eves is! A rothadas egye meg oket!
2023. júl. 4. 21:30
 19/20 anonim ***** válasza:
Lehet azért reagal vehemensen a nép mert minden 5. Kerdes arrol szol hogy 18 eves lany 42 eves pasi osszeillik e
2023. júl. 4. 21:40
 20/20 anonim ***** válasza:
50%
Akik szeretnek más életével foglalkozni.
2023. júl. 5. 01:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!