Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudnátok olyan történetet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok olyan történetet mesélni, ahol a 40hez közeli nő vagy férfi nem véletlenül volt egyedül, mert más előtt normálisnak tűnt, de kapcsolatban nem volt jó a személyisége?

Figyelt kérdés
ma 09:28
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Természetesen, én szándékosan vagyok egyedül, volt 10+ éves kapcsolatom szóval van viszonyítási alapom, nekem kényelmesebb, jobb az életem egyedülállóként. Aztán lehet azt mondani selejt vagyok, hidegen hagy mások véleménye, az életem nem mások élik.
ma 09:35
 2/8 anonim ***** válasza:
71%
Férfiaknál tipikus, hogy amíg csak mint kolléga vagy haver ismered, addig annyit látsz belőle, hogy egy viszonylag normális, értelmes, rendes fazon, némi humora is akad, dolgozik rendesen, van valamiféle egzisztenciája is, akár hobbija is. Azt nem látod, hogy kapcsolatban a nőt kicsit vagy eléggé alárendeltként kezeli, szép fokozatosan a nyakába varrja az összes házimunkát (munka mellett persze), úgy gondolja, a gyerekvállalásban neki csak annyi a szerepe, hogy legyártsa meg adjon pénzt, esetleg néha egy kis furikázás, minden más anődóga', fogalmad sincs a szexualitás terén felmerülő szarságairól, és arról sem, hogy bár szerinted örülne egy átlagos, kellemes kis nőnek (ezt hangoztatja), a valóság az, hogy könyörtelenül elvárja a tökéletességet 24/7 mind külsőt, mind belsőt tekintve, ami ha nem teljesül, akkor jön az elégedetlenkedés, a szájhúzogatás, a megjegyzések és a nézelődés a jobb után...
ma 09:45
 3/8 anonim ***** válasza:
82%

- unokatesóm pl. 40+-os korára értette meg, hogy azzal a legtöbb, még értelmes és alapvetően családcentrikus férfit is elüldözi maga mellől, ha 1-2 hónap után már nyüstöli őket, hogy beszéljenek a gyerekvállalásról és hogy hány éven belül lesz majd, és túl sokat beszél róla

- több olyan férfiismerősöm van, aki kívülre mutatja az év párja képet bizonyos társaságokban, egyébként meg kb. azzal nem csalja meg az aktuálist jártában-keltében, aki nem adja neki oda a p...it... és azért egy idő után ez a hír elterjed

ma 09:55
 4/8 anonim ***** válasza:
68%
Én férfiből ismerek olyat, aki kívülről jó megjelenésű, igényes, sármos, humoros, stb., jó állása van és nagyon jól keres, tényleg elgondolkodna az ember, hogy vajon miért nincsen kapcsolata, mert amúgy barátai is vannak és randizni is szokott járni, csak valahogy nem lesz belőle kapcsolat. De a lakásában minden szétdobálva, ahogy hazaér egyből ahol éri ott dobja le a ruháit, kaját rendel aztán széthagyja a dobozát is a lakásban, teljesen nemtörődöm (majd a takarítónő megoldja, csak ugye az nem naponta jár hozzá), igénytelen az életterére, egy kicsit saját magára is. A drága parfüm meg márkás ruhák pedig nem helyettesítik a fürdést, a rágó és cigi meg a fogmosást, ezek közelebbről megnézve előjönnek.
ma 10:04
 5/8 anonim ***** válasza:
80%

Nőknél tipikus, hogy amíg csak mint kolléga vagy haver ismered, addig annyit látsz belőle, hogy fast fashion cuccokban jár, frizura rendben, körmös, kozmetikus megvan, előadja a nagy dumát, hogy ő úgy szeretne egy komoly kapcsolatot.

Aztán elkedztek randizni, és kiderül, hogy totál flúg, egyfolytában a gigachad exéről beszél, akitől érzelmileg még nem szakadt el, vagy romantikus filmek alapján képzeli el a kapcsolatot, hogy ha nem találod ki a gondolatait nulla kommunikációval, akkor nem te vagy az IGAZI. Vagy a szokásos kettős mércét nyomatja, hogy te végezd el a házimunka felét (mert emancipáció és egyenlőség van), de keress is többet nála, hogy tudjon rád támaszkodni (mert fontosak a KLASSZIKUS, KONZERVATÍV nemi szerepek).

ma 10:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Tudok ilyet, az exem volt ilyen. Kifelé egy mézesmázas, rendes, jólelkű, segítőkész, de valójában meg nárcisztikus és szociopata aki kedvesen másokra mosolyog, de közben meg utálja őket.
ma 11:30
 7/8 anonim ***** válasza:
2-es, top komment!
ma 11:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Tanult, értelmes nő volt az illető, de nem tudott határokat húzni az édesanyjával szemben, aki minden partnert piszkált.
ma 12:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!