Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az,hogy egy már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az,hogy egy már X-ideje tartó kapcsolatban egy férfi nem mer egy jó öblöset böfögni,vagy fingani?

Figyelt kérdés

jan. 3. 11:04
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
43%

Ne légy nevetséges. Szóval h anyukád bélcsavarodást kap mert nem finghat más előtt és nincs hová mennie akkor nem baj az mert betartotta a szokásokat?

"Nem mindenki putriban nőtt fel. Nálunk nem volt szokás a családban sem egymás előtt böfögni meg fingani. Értelmiségiek közt ez nem szokás, lealacsonyító dolog"

Persze, hogyne. Egy orvos sose fingott titokban és soha nem büizett mások előtt. 🤡

jan. 3. 11:43
 12/29 anonim ***** válasza:
59%

11, nem tudom én éltem évekig kapcsolatban együtt úgy, hogy nem recsegtetett egyikünk se, amerre járt. Mégis élek és él a volt párom is. Megszokás kérdése az egész. Sőt a családtagjaim se haltak még bele, pedig nem szoktunk fingani egymás előtt, meg teli pofával büfögni se. Azt is meg lehet oldani csendben, a fingot meg máshol.

Mondom, kinek, hogy jó. Számomra undorító, mikor olyan Shrekkes "jobb kint, mint bent" stílusú valaki. Más meg úgy fest meghalna mellettem. Egyszerűen két ennyire ellentétesen működő embernek nem kell együtt lenni.

jan. 3. 11:48
 13/29 anonim ***** válasza:
63%

12# Nem mindenkinek egyforma a bélrendszere. Sajnos tudok olyat pl a laktóz érzékeny, vagy ibs-es. Van aki eleve sokat puffad, van aki szinte semmit. Van aki szeret fűszereseket enni, van aki nem.

Nem egyforma ez. Nem kell gusztustalankodni, de ha kell akkor kell. Nincs ebben semmi. :D

jan. 3. 11:54
 14/29 anonim ***** válasza:
91%

Olvasd el mégegyszer légy szíves a 8-as válaszom. De azért kiegészítem mert hiába vagy értelmiségi nem megy neked se a mondatok értelmezése.

Különbség, hogy valaki napról napra 20-30x fingik, böfög össze-vissza vagy véletlenül elbüfögi magát az asztalnál ebéd közben, esetleg pont hangosabb a büfi, de a szája elé teszi a kezét és azonnal elnézést kér.

Egyébként aki napi szinten csinálja nagyon sokszor annak egészségügyi problémái vannak és nem még jobban le kell oltani hanem orvoshoz fordulni.

Hiába orvos, ügyvéd valaki akkor is emberből van és az ember nem robot, hogy hibákat ne kövessen el soha. Szóval ide tartozik a büfi, vagy a pukizás.

Olyan se létezik, hogy tárgyalás közben rájön a puki, vagy a büfi és elmegy tárgyalás közben a mellékhelyiségbe, vagy folyosóra.

Ráadásul ha hirtelen jön rá vissza se tudja fogni, vagy megpróbálja de attól tart ha feláll az asztaltól azonnal recsegni fog.

Egyáltalán nem normális a körülötted lévő embereket beszabályozni. Rendesen szorongás alakulhat ki nála, vagy tönkreteszi a beleit azzal, hogy állandóan visszafogja.

De nyugodtan légy abban tudatban "értelmiségi", hogy anyukád soha nem pukizott apukád előtt (alvás ugye), vagy előtted. 🤡🤡🤡

jan. 3. 11:56
 15/29 anonim ***** válasza:
#12nek írtam.
jan. 3. 11:57
 16/29 anonim ***** válasza:
12%
14, szerintem direkt érted félre, amit írok, így meg semmi értelme a beszélgetésnek.
jan. 3. 12:00
 17/29 anonim ***** válasza:

"Sőt a családtagjaim se haltak még bele, pedig nem szoktunk fingani egymás előtt, meg teli pofával büfögni se. Azt is meg lehet oldani csendben, a fingot meg máshol."

Nem, egyáltalán nem értem félre, te pedálozol vissza.

Nem megszokás kérdése mert ha pont beteg vagy, pl. elkapsz valamilyen fertőzést és hasmenés lesz a végeredmény, de előtte pukiznod kell akkor nincs nagyon időd, sőt lehetsz beszarsz ott mindenki előtt. Történtek már ilyesmi fajta balesetek nemcsak gyerekeknél, de felnőtteknél is.

De mint írtam olyan ember nincs ezen a bolygón aki mindenegyes fingás, büfögést lerendezett a folyosón. Légy abban a hiszemben, hogy szokás kérdése, de ha a természet hív akkor fingnyit se érsz a szabályokkal.

jan. 3. 12:08
 18/29 anonim ***** válasza:

Nálunk otthon nem volt "divat" egymás előtt fingani, nem is emlékszem rá, hogy lett volna ilyen.

Szerencsére a férjem is ilyen családból jön, mi 13 éve vagyunk együtt, talán 2-3 alkalommal hallottam pukizni, de az sem direkt volt 🤷‍♀️ Nekünk nem probléma visszatartani.

jan. 3. 12:09
 19/29 anonim ***** válasza:

A nem szoktunk, nem azt jelenti, hogy soha, még álmában, vagy betegen se fordul elő, sőt véletlen is megeshet. Annyit jelent, hogy nem szokás, nem gyakorlat, nem jellemző, nem alapvető. Soroljak még szavakat, vagy átment? Mint írtam, olyannal nem tudnék együtt lenni aki szerint "jobb kint, mint bent". Vagyis, akinek szokás a másik előtt, mellett elintézni a dolgait, mert különben görcsök közepette hal kínhalált.

Nem pedálozok semerre, te játszod a hülyét.

jan. 3. 12:12
 20/29 anonim ***** válasza:

Nem, te vagy a hülye! Abban a hiszemben élsz, hogy előtted soha senki nem fingott csak azért mert nem érezted, vagy nem hallottad. Pedig de. A férjed is engedi ha rájön. Kétszer hallottad, hogy fingott. Végem. Attól, hogy büfent és pukizik attól még szeret. Emberből van és az se igaz, hogy te visszafogod bárhol bármikor ha nem vagy beteg. Csak játszod az agyad mennyire vagy értelmiségi.

Sehol sem írtam még egyszer elő hozom, hogy állandóan kifelé engedni evés közben, vagy amikor tényleg nem való elfogadható. De olyan akkor sincs ha mindjárt a földhöz vágod magad is, hogy soha nem engedte ki melletted senki mert követik a szabályokat.

jan. 3. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!