Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Friss kapcsolatban/ismerkedésk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Friss kapcsolatban/ismerkedéskor mennyire szokás beszélni az exekről/előző kapcsolatokról?

Figyelt kérdés

Nagyon friss kapcsolat, minden jól alakul, csak alig tudunk egymásról valamit. Exeire is alig bírtam rákérdezni, hogy egyáltalán volt-e, mert annyira kerülte. Részletek nem érdekelnek, se a neve, se a teljes sztori, meg hogy miket csináltak stb…csak legalább annyi, hogy mikor voltak, meddig tartottak, úgy nagyvonalakban miért lett vége azoknak a kapcsolatoknak, lezárta-e, szerette-e őket ilyenek. De semmi, nem is akarok faggatni mert erzem hogy az egesz eroltetett. Én elkezdtem neki mesélni NAGYVONALAKBAN hogy volt egy parom meg 2 eve, de úgy éreztem nem akarja hallani, ugyhogy abbahagytam csak igy meg azt erzem hogy egy nagyon fontos es meghatarozo dolgot nem tud rolam. Meg azt hogy mivel lehet igazan megbantani es mit tanultam az egeszbol. Nem az emberrol akarok neki beszelni, hanem magamrol hogy hogyan eltem meg dolgokat. Es ugyanezt varom csak tole hogy elmelyuljon a kapcsolatunk egy kicsit. Igy azt sem tudjuk kb, hogy kinek mikor ert veget az utolsó kapcsolata…

Meg múltkor szembejött velünk az egyik exe (közös ismerős miatt tudom) és egy szóval sem említette, hogy akinek köszönt az az exe volt, akivel együtt volt kb. 2 évet.

aug. 19. 20:07
 1/10 A kérdező kommentje:
Meg alapvető dolgokat nem osztott meg velem, azt sem, hogy amugy az az alma hogy enekes legyen, csak egyszer volt egy kudarca és lemondott róla, de meg ra is kerdeztem, hogy a munkajat szereti-e meg ez akrt-e lenni es siman ravagta, hogy aha, nem volt igy nagyobb vagya
aug. 19. 20:11
 2/10 anonim ***** válasza:
69%
Nem nagyon. Ráadásul az első randikon, honnan tudod, hogy amit mond az igaz? Akármit lehet hazudni. Később már nehezebb.
aug. 19. 20:12
 3/10 anonim ***** válasza:
54%
Szubjektív véleményem: nem kellene arról beszélni.
aug. 19. 20:15
 4/10 A kérdező kommentje:
Persze, értem, lehet, hogy rosszul gondoltam, valamiért én úgy vagyok vele, hogyha kapcsolatban vagyunk akkor ezeket alap tudni a másikról. De ez rossz tulajdonságom, hogy mindent szeretném ha megosztanámk egymással, mint a legjobb barátok. (Kivéve az exeket részletesen.)
aug. 19. 20:16
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Én egyetértek veled. Szerintem ha valakivel randizgatsz már egy ideje, saccper túl vagytok 5 randin ( olykor szexszel karöltve) akkor mindenképpen szóba illene hozni az exeket és ja, hogy mégis milyen leckéket adtak neki, mire jött rá magával kapcsolatban. De ez más témával kapcsolatban is ugyanúgy érvényes mint pl. A suli, munka, barátok. Tényleg bármi. Az ismerkedés ismerkedést jelent és ha ő elzárkózik tőle akkor vagy takargatnivalója van, vagy nem akar ő komolyan ismerkedni!

Ő még az álmait, vágyait sem osztja meg veled ami fogjuk rá elfogadható kategória ha hozzá tenné, hogy még most nem tart ott, hogy elárulja mert még nem bízik meg benned. De mivel csak rá vágott valamit így nem beszélhetünk akceptálható kategóriáról.

Őszintén szólva én ezek után nem erőltetném az ismerkedést vele tovább, de természetesen tégy úgy ahogy jónak látod!

aug. 19. 20:36
 6/10 anonim ***** válasza:
aug. 19. 20:38
 7/10 A kérdező kommentje:
Már 8 randin túl vagyunk, be szeretne mutatni lassan a családjának…
aug. 19. 20:45
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
A család rá ér még 3-6 hónap között is. Sőt még 1 év múlva is. Nektek kéne ismerkedni. Mit gondol, hogy majd valakinek nem fog eljárni a szája, vagy nem fogsz kérdezősködni előbb utóbb?
aug. 19. 20:47
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

#1: Nem osztotta meg veled hanem hazudott neked. Még arra sem volt képes, hogy azt mondta volna, hogy nem akar róla beszélni inkább hazudott.

Fontos mérföldkövekről nem informál téged és ami még rosszabb egyáltalán nem kíváncsi rád.

Most komolyan csak ilyen sunyi, hazug, érdektelen semmirevalót tudtál előkeríteni? A bemutatkozóval akarja foltozgatni, hogy egyébként milyen is valójában.

Miért nem dobod inkább ki?

aug. 19. 21:07
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Na ja kérdező tényleg bele hazudott az arcodba szemrebbenés nélkül csak nem akartam konkrétan, nyersen leírni, azaz úgy fogalmaztam, hogy rá vágta ami eszébe jutott. Már ha az elején hazudik akkor mi lesz később...

Te dolgod mit csinálsz, nem akarlak lebeszélni róla, de azért járj nyitott szemmel hogyha valami feltűnik akár újabb hazugság, akár valami más akkor ki tudj lépni.

(#5)

aug. 19. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!