Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők a nagy általánosságban mennyire nyitottak titokban ismerkedni egy kapcsolatban élő férfivel?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 20:50
1/9 anonim válasza:
Ha az illető egy orosz milliárdos, akkor nyitottak rá. Ha Átlag Sanyika, onnan az Interpar-ból, akkor már nem biztos.
2/9 anonim válasza:
Ha NAGYON bejön nekik az illető, akkor van rá esély, de akkor is inkább akkor, ha olyan típus a nő eleve, akinek elég a csak szex.
3/9 anonim válasza:
Szintén kapcsolatban élő nőként mondom, hogy amennyiben az illető nagyon bejön, nyitott vagyok rá. Ilyen ember viszont nagyjából egy van egy évtizedben, de akkor nem érdekel kivel van vagy kivel nincs. Szívesen lennék a titka, és szexen kívül nincs másra igényem.
4/9 anonim válasza:
Én semmilyen szinten se vagyok rá nyitott. Minden nő nevében nem tudok nyilatkozni, csak az enyémben. 42N
5/9 anonim válasza:
Egyszer nyitott voltam rá. Mert még senki nem bánt velem olyan jól, mint ő. De aztán rájöttem, hogy ez nekem nem elég.
6/9 anonim válasza:
Semennyire. Nekem nem erre van szükségem.
8/9 anonim válasza:
Nekem erre semmilyen téren nincs igényem, teljesen kizárt.
9/9 anonim válasza:
25 évesen egyszer volt rá példa, szerető voltam egy évig. A férfi 16 évvel volt idősebb. 40 leszek, de azóta se szerettem úgy senkit, pedig már családom van.
Nem mennék bele többször, nagyon sokat sírtam miatta, borzasztó mikor együtt vagy valakivel, rajongásig szereted, visszafelé is úgy érzed, hogy úgy felemel mint még soha senki, mégsem lesz soha a tiéd, hanem csak a morzsákat szedegeted össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!