Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedés cigány származású pasival? Ti mit tennétek a helyemben? Még most időben próbáljak elszakadni tőle, hogy a családom ne utáljon meg, vagy ne érdekeljen ha annyira boldoggá tesz?
Sziasztok!
Igazából örök életemben az mellett voltam, hogy cigány pasival nem ismerkedem, mostanáig. Az eddigi tapasztalataimból adódóan egy rendkívül önbizalomhiányos nő vagyok, és ez látszik rajtam. De ez a pasi minden önbizalmamat visszaadta, nagyon tisztelettudó, kedves, vicces, talán ez miatt is lehet az bennem, hogy 2 találkozó után, úgy érzem fontos lett nekem, mivel nem sok dicséretet kaptam eddigi életem során. Viszont több probléma is adódik... Az én családom egyáltalán nem fogadná el a származása miatt, ezért még azt se tudják, hogy találkoztam vele. A másik probléma hogy mindegyikönk a szülőkkel lakik, bár már jócskán felnőttek vagyunk mind a ketten. Nem igen tudjuk megoldani a szexet se, pedig annyira érezzük a kémiát, és nagyon durva vonzalom van köztünk, nagyon nehéz.. Ti mit tennétek a helyemben? Még most időben próbáljak elszakadni tőle, hogy a családom ne utáljon meg, vagy ne érdekeljen ha annyira boldoggá tesz?
Cigánnyal eleve nem kezdenék.
És nagyon vigyázz, mert úgy tűnik kihasználja a szeretetéhségedet.
VAAAGY mi lenne, ha már annyira felnőtt vagy, hogy nem két alkalom alapján akarnál dönteni? Két taliig bárki tudja játszani a szépet, meg ha rég dugott, a kanost, de még le se feküdtetek, még azt sem tudod, hogy kielégítene-e rendesen, vagy csak magára figyelne önző mód, vagy erősködik-e majd, hogy ne használjatok gumit... Dumálni bárki tud bármit... Úgy látszik, nem tanultad meg, hogy egy ismerkedésre hosszabb időt kell szánni, nem 2 tali alapján eldönteni, hogy ő tökéletes.
Ha kedves, megbízható, van fix munkája, amit szeret, akkor egy normális család nem fog mondani semmit. Ha pedig gyűlölködőek, akkor ott lehet hagyni őket.
Ha nincs más, ki lehet ám venni valami szobát. Valami pénzetek azért csak van erre, nem?
Származása szerintem ne érdekel jen ha igazán jól érzed magad vele és úgy érzed hogy megtudod szeretni.
Ha valakit igazán szeretünk akkor szerintem a szülőnek semmi köze hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!