Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismerkedés cigány származású...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedés cigány származású pasival? Ti mit tennétek a helyemben? Még most időben próbáljak elszakadni tőle, hogy a családom ne utáljon meg, vagy ne érdekeljen ha annyira boldoggá tesz?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Igazából örök életemben az mellett voltam, hogy cigány pasival nem ismerkedem, mostanáig. Az eddigi tapasztalataimból adódóan egy rendkívül önbizalomhiányos nő vagyok, és ez látszik rajtam. De ez a pasi minden önbizalmamat visszaadta, nagyon tisztelettudó, kedves, vicces, talán ez miatt is lehet az bennem, hogy 2 találkozó után, úgy érzem fontos lett nekem, mivel nem sok dicséretet kaptam eddigi életem során. Viszont több probléma is adódik... Az én családom egyáltalán nem fogadná el a származása miatt, ezért még azt se tudják, hogy találkoztam vele. A másik probléma hogy mindegyikönk a szülőkkel lakik, bár már jócskán felnőttek vagyunk mind a ketten. Nem igen tudjuk megoldani a szexet se, pedig annyira érezzük a kémiát, és nagyon durva vonzalom van köztünk, nagyon nehéz.. Ti mit tennétek a helyemben? Még most időben próbáljak elszakadni tőle, hogy a családom ne utáljon meg, vagy ne érdekeljen ha annyira boldoggá tesz?

jan. 5. 21:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
37%
Uhhh, komoly gondjaid lehetnek mentálisan, ha rá vagy szorulva egy cigány pasira. Nem akarok előítéletes lenni, de még annyira nem is a kapcsolat lenne itt problémás, hanem majd a szakítás. Nem biztos, hogy nem nagykéssel a hátadban fogsz egyszer tovább sétálgatni az utcán.
tegnapelőtt 01:32
 12/18 anonim válasza:
78%
Ne! Ne! Ne! Magyar ne vegyüljön cigánnyal! Van több 3 - 4 hölgy ismerősöm, mind szenvedi a cigányt is, nemhogy a cigány familíát! Az utódotok is még ha félvér, de csak cigány lesz. Vajon miért van, hogy a fent említett ismerőseim gyemekei az anya családi nevére lettek anyakönyvezve és nem Orsós, Bogdán, Kalányosra?
tegnapelőtt 07:46
 13/18 anonim ***** válasza:
82%
Cigánnyal soha, semmilyen körülmények között nem ismerkedünk, még barátság céljából sem. Még ha normálisnak is tűnik, valószínűleg csak megjátssza, hogy becserkésszen. Ha esetleg valóban normális, akkor pedig a kiccsalád fogja megkeseríteni az életedet.
tegnapelőtt 08:00
 14/18 anonim ***** válasza:
87%
Max akkor ismerkednék vele, ha a családja a és a fiú is értelmiségi lenne.
tegnapelőtt 08:27
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azt kellene kideríteni, hogy milyen családból származik.

Mikroszkópikus esély van rá, hogy pont egy rendezett körülmények közt felnőtt cigánnyal hozott össze a sors, de azért nem teljesen kizárt. Én ismerek roma srácot, akinek az apja orvos, az anyja tanár, ő meg EGYETLEN GYEREK, épp egyetemet végez - abszolút normális, konszolidált életet éltek, amióta ismerem őket. Kulturált, tiszta, rendes család, az embernek semmi oka tartani tőlük.

Egy ilyen esetben azt mondanám, hogy ne az előítéleteid győzzenek.

De a putris élet, a húsz testvér, kilencven unokatestvér és egyéb rokon, a szegénység, nyomor, a büntetett előéletű családtagok, a kosz, mocsok, hangoskodás stb. Ha ezek bármelyikét látod, akkor menekülj.

tegnapelőtt 11:00
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne tedd! A leírtak alapján csak kihasznál mert szeretet hiányod van. Gondold végig: a pasival együtt jön a család is, (saját tapasztalat) mert a romák jobban összetartanak mint a magyarok. Biztosan szeretnél egy roma familiát rokonságnak?
tegnapelőtt 11:44
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ milyen. Mármint ugye cigány és cigány közt is van különbség. Van a pereputtyos fajta meg a tanult normális.

Nekem a férjem cigány, mikor elkezdtünk randizni akkor rendőrként dolgozott de ő a tanult férfi. Két diplomája van, a szülei is cigányok de nem tartják a cigány szokásokat. Teljesen olyanok mint egy átlag magyar család. A szüleim nem szóltak bele és a házasságunk sem olyan mint a cigány házasságok. Úgy élünk mint egy normális család, nem várja el tőlem, hogy kiszolgáljam, nem jár el bulizni, nem ver meg és hasonlók.

tegnapelőtt 16:12
 18/18 jendra válasza:

en cigány lányt vettem feleségül, öt évig egész családom nem beszélt velem, a lány szépen alkalmazkodott, tanult szakmát, nyelvet, dolgozott,, 15. évet éltünk együtt, majd egyik nap elment dolgozni és küldött üzenetet, hogy kivállik a családbol, itt hagyva engem és közös gyerekünket, meg az egzisztenciális,családunkat, szép családi házunkat,,egy fiatal cigány legényert, elment hozzá lakni közepes putriba, tizen feluli családtagokkal...NEM VOLT RÁ OKA,,DE CIGÁNYSORON NŐTT FEL,, OTT SZOCIÁLODOTT, most visszajött a vágya ehhez,,, TRAGÉDIA,,HIHETETLEN

HOGY ,,MIÉRT,,,mert én nem vagyok cigány,,!!!ezek után én nem hiszek abba,,hogy tudnak változni,,!!

--genetikailag,,csak ott érzik jól magukat,, igen nagy az eselye, hogy

hasonlóan fogsz járni,,,igy egy inteligens bucsu, sokkal kissebb fájdalom, mint több év utáni tragikus szenvedés elviselése,,,és egy nagyon stabil életvitel és család szétrugása,,,szerencse hogy itt van velem 15 éves fiam,,,és motivál abba, hogy birjam, a megaláztatást,,

már második éve,, ...ne tedd, ez az utolsó pillanat,,!!! gábor

tegnap 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!