Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedéskor egyes férfiak kiselőadást tartanak arról, hogy mennyire nagyszerűek, idegenlégiós volt, nemesi származású, képes meggyógyítani magát egy durva kórból, hogy megmentette egyszer a barátja életét a dzsungelben, stb stb?
Figyelt kérdés
Vagyis az egész beszélgetés erről szól, hogy ő milyen nagyszerű, és milyen csodatételeket tett. Lányok nektek mennyire lenne szimpatikus? Főleg, hogy vannak olyan momentumok a sztoriban ami finoman szólva nehezen hihető. Voltak hasonló tapasztalataitok?2024. jan. 9. 07:19
1/12 Hans Pötterman válasza:
Sok ilyen komplexusos hangember van, kerüld őket. Jó eséllyel nárcisztikus tulkok.
2/12 anonim válasza:
Szerencsére ilyen még pont nem volt. De ez nagyon redflag, ha valaki magát fényezi a randin. Normál esetben irántad kellene érdeklődnie.
3/12 anonim válasza:
Van ilyen nőben is, férfiben is. Én kerülöm.
4/12 anonim válasza:
Volt ilyen pasim, tényleg akkora butaságokat próbált elhieteni velem, hogy sokszor majdnem elnevettem magam. Mint hamar kiderült, a jelleme is elég gyenge volt a jóképű kinézete ellenére. Nem is jártunk sokáig, kb. két hétig, a szexig se jutottunk el.
5/12 anonim válasza:
Nekem tetszenek a pozitiv sikerorientalt optimista pasik terveik celjaik álmaik vannak es ahhoz hit is önmagukban es önigazolnak is.
Akik viszont arrol beszelnek hogy hitelt hitelre halmoznak alig bir élni a nője is csalta meg állandoan beteg meg minek a kocsi jivan az 3 gyerekkel is gyalogolnj hoba fagyban is a balatonra nyaralni is vonattal az egesz pereputty, meg milyen szemet a főnök milyen szemét a kollega meg alig találni munkahelyet es az ilyen felfogásuak engem taszitanam.
6/12 Hans Pötterman válasza:
#5 értem amit mondasz,de annak van egy egészséges szintje.
7/12 anonim válasza:
Volt ilyen pasi, aki már szinte filmbéli sztorikkal akart ámítani. Nem lett belőle semmi.
8/12 anonim válasza:
Volt ex idegenlégiós pasim, sajnos nem ilyen sztoriai voltak, hogy kit mikor mentett meg, hanem olyan sztorik, amiket hónapok évek voltak kihúzni belőle közben pedig gyógykezelésre járt miattuk, éjszaka pedig sokszor csak kiment a teraszra és nézett ki a fejéből órákig.
9/12 anonim válasza:
6 én ugy vagyok vele inkább vetítsen mert be akar vágodni, de aki azzal reklámozza magát hogy milyen sz.r az élet az sokat tükröz.
10/12 anonim válasza:
9 tehát szerinted ez a két véglet létezik? A mániákus hazudozó, meg a depressziós?
Te is furcsa világban élsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!