Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti járnátok olyan férfival aki idegenlégiós, vagy korábban idegenlégiós volt?
Figyelt kérdés
ha igen, miért?
ha nem, miért?
p.s. a válasz előtt olvassatok utána a wikipédián, mit takar az idegenlégiós szó.
2022. dec. 10. 23:18
1/21 anonim válasza:
Ha emberként megfelelne, akkor nem számítana az előélete és a munkája.
2/21 anonim válasza:
Engem zavarna, de ez én vagyok, másnak mint az elsőnek belefer.
3/21 anonim válasza:
A férjem fegyveres testületnél szolgál, láss csodát még életben vagyok cirka 17 éve és a gyerekeink is:) Sose bántana minket!
Ezért mondtam, hogy az embert kell nézni nem a foglalkozást.
4/21 anonim válasza:
Nem. Soha senki olyannal, aki erőszakszervezetnek dolgozik, vagy valaha dolgozott.
5/21 anonim válasza:
#3 azért az idegenlégió nagyon nem azonos a magyar fegyveres testülettel. Vagy a te férjed naponta öli az embereket? Szerintem nagy eséllyel még senkit nem ölt meg.
Idegenlégiós lelke, mint a sivatag. NEM!
6/21 A kérdező kommentje:
"Idegenlégiós lelke, mint a sivatag."
5, ezt saját kútfőből írtad, vagy olvastad vhol?
2022. dec. 11. 00:13
8/21 anonim válasza:
Érdekes…. A katonai hivatásban csak a gyilkosságot látjátok, a védelmet nem… azért, hogy te nyugodtan alhassál, valaki készenlétben áll arra, ha kell, fegyvert ragadjon…
9/21 A kérdező kommentje:
7
de arra kérdeztem rá, h. ezt a te saját hasonlatod-e (mint a sivatag), vagy olvastad vhol?
2022. dec. 11. 00:22
10/21 anonim válasza:
Nem, mert nagyon nem vonzanak a katonák és semmi hasonló foglalkozású emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!