Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismerkedés cigány származású...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedés cigány származású pasival? Ti mit tennétek a helyemben? Még most időben próbáljak elszakadni tőle, hogy a családom ne utáljon meg, vagy ne érdekeljen ha annyira boldoggá tesz?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Igazából örök életemben az mellett voltam, hogy cigány pasival nem ismerkedem, mostanáig. Az eddigi tapasztalataimból adódóan egy rendkívül önbizalomhiányos nő vagyok, és ez látszik rajtam. De ez a pasi minden önbizalmamat visszaadta, nagyon tisztelettudó, kedves, vicces, talán ez miatt is lehet az bennem, hogy 2 találkozó után, úgy érzem fontos lett nekem, mivel nem sok dicséretet kaptam eddigi életem során. Viszont több probléma is adódik... Az én családom egyáltalán nem fogadná el a származása miatt, ezért még azt se tudják, hogy találkoztam vele. A másik probléma hogy mindegyikönk a szülőkkel lakik, bár már jócskán felnőttek vagyunk mind a ketten. Nem igen tudjuk megoldani a szexet se, pedig annyira érezzük a kémiát, és nagyon durva vonzalom van köztünk, nagyon nehéz.. Ti mit tennétek a helyemben? Még most időben próbáljak elszakadni tőle, hogy a családom ne utáljon meg, vagy ne érdekeljen ha annyira boldoggá tesz?

jan. 5. 21:46
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
24%
20 - Nem vagy cigány csak roma 👨🏽‍🦱
jan. 15. 23:04
 22/25 anonim válasza:
10%

Látszik mekkora hatalmas intelligenciával rendelkezel. Általában az ilyen mindenkit cigányozók a legnagyobb cigányok mint anno a jobbikban a zsidók.

Mire fel vagytok annyira nagy magyarok? Elbuktatok 2 világháborút és egy dagadt cigány tolvaj a miniszterelnökötök. Szégyen.

jan. 15. 23:25
 23/25 anonim válasza:

Kérdező, ha putris cigány, akkor ne menj össze vele, manipulál.

Ha beilleszkedett, akkor elég undorító, hogy megbélyegzed.

jan. 15. 23:26
 24/25 anonim ***** válasza:
Szerintem a fehér úgy a legjobb ha nincs beszennyezve, ha érted miről beszélek. Már így is rengeteg a mosatlan fehér ruha.
jan. 16. 11:21
 25/25 anonim válasza:

Biológia, pigmentsejtek.

Turbómagyarok, ti ugyanúgy nem jártok suliba mint a "putris cigányok"?

jan. 16. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!