Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők. Miért vagytok megdöbbenve amikor
provokáció eredménye a pofon?
azért vált ki felháborodást, mert emberek vagyunk. szerintem akár nő üt meg nőt, akár férfi nőt, akár nő férfit, vagy férfi férfit, mind iszonyat gáz. nem állatok vagyunk. nincs olyan, hogy "mindenkinél elszakad a cérna, ha szóban provokálják, és erőszakhoz folyamodik"
ha erősebb üt meg gyengébbet, az meg extrán felháborít mindenkit. ennyi
2017. jan. 26. 19:01
Olvassa, csak meg fogja fel őket. Az ilyen nem tudom, minek kérdez.
2017. jan. 26. 19:02
basic troll :D szereti szítani a népet. elolvassa mind, és erre veri :D komolyan nem értem, hogy ez valakinek hogy szórakozás
2017. jan. 26. 19:03
Lássuk jól értem-e. Megütött a csajod, erre te most itt próbálod kisajtolni a válaszolókból, hogy igenis jogos lenne, ha te is megütnéd, hisz kiprovokálta a ribi...
Mi lenne, ha csak simán kivágnád, mint macskát sz-arni? Mert ez a normális reakció. Az erőszakos, agresszív emberektől meg kell szabadulni, nem pedig erőszakkal válaszolni, mert onnantól kezdve semmivel nem vagy jobb, mint ő.
2017. jan. 26. 19:08
35/95 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom azon kéne dolgozni, hogy megadni egymásnak a tiszteletet, így a pofonok jelentős része elkerülhető lenne nemtől/kortól függetlenül. Mert ahogy mondjátok, emberek vagyunk nem állatok. Igen olvasom a válaszokat mennek a zöldek és próbálom az utálkozókat terelgetni. Igazából az volna a lényeg, hogy az emberek erről beszéljenek, nem pedig az, hogy azt szídják aki felveti a témát és válaszokat keres.
"Csak akkor kaptam, ha tiszteletlen voltam. "
Ez szerinted jogos?????
Mert nagyon nem az.
Nagyon sajnálom, hogy te gyerekkorodban bántalmazásnak voltál kitéve, és meg is van az eredménye, a lelki torzulás, hogy szerinted elfogadható az erőszak, ha tiszteletlenül bánnak valakivel.
2017. jan. 26. 19:10
37/95 A kérdező kommentje:
Az, hogy egyszer megütött a csajom, csak példa volt arra, hogy nők is ütnek férfiakat és ne úgy fogjuk ezt fel, hogy "férfibűnözés". Mégegy példa diákok is vertek már tanárt. Ez is nagy probléma.
Kérdező, az veled a baj, hogy azt hiszed, hogy kiérdemelni kell vagy nem "rosszat" tenni, hogy ne legyen erőszak. Ez nagyon hibás gondolkozás. Erőszakra SEMMI mentség nincs, kizárólag a jogos önvédelem. Nem kell tisztelet, nem kell jónak lenni, lehet lenni káromkodó fenyegető baromnak, végtelenül bunkónak, ezek nem jogosítanak fel az erőszakra.
2017. jan. 26. 19:13
Azon lennék megdöbbenve hogy a párom egy oylan proli suttyó vagy ősember hogy képeteln ezt békésen elrendezni. Én az ordibálást sem viselem el. És nem, nő sem üthet meg férfit. Sem gyereket.
2017. jan. 26. 19:19
Egyébként szerintem ultra áz a barátnőd részéről, hogy megütött.
2017. jan. 26. 19:25
Kapcsolódó kérdések: