Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/nők. Miért vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők. Miért vagytok megdöbbenve amikor provokáció eredménye a pofon?

Figyelt kérdés
Ha az embert provokálják egy idő után "elszakad a cérna" a másik félnél. Ilyen esetekben lány megtép lányt (nem egy ilyen párost szedtem már szét), férfi mos fel férfival, szülő vág szájon gyereket és igen, férfi nőt, vagy nő férfit. Én úgy vagyok vele, hogy akitől nem szeretnék pofont kapni azt nem provokálom. Miért vált ki akkora társadalmi felhördülést ha megütnek valakit aki kiprovokálja és történetesen nő.
2017. jan. 26. 18:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/95 A kérdező kommentje:
Ha bárki családon belüli erőszaknak van kitéve meneküljön, forduljon rendőrhöz és hivatkozzon a jogaira. Ha női képviselőnek beszólogatnak a neme miatt forduljon bírósághoz és hivatkozzon a jogaira. Nem érdekel a Kövér Laci mit mond, nem vagy szülőgép Magyar állampolgár vagy akinek alkotmányos jogai vannak. Nem lehet senkit megpofozni, feljelentés, joghivatkozás. Utánad fütyülnek, mert csinos vagy, vélemény nyilvánítási szabadság van, ha nem tetszik, sétálj tovább. Ne mászkálj egyedül éjjel, hacsak nem feltétlenül szükséges. Kérj meg valakit kísérjen el és/vagy legyen nálad paprika spré, praktikus cipőd legyen, ha futnod kell, rendőrség száma legyen gyors híváson. Ugyanannyit dughatsz mint egy férfi. Ha valaki nyilvánosan leribizliz az becsületsértés, törvény tiltja, élj a jogaiddal, ha leb****nak én is érvényesítem a jogaimat. És végül, de nem utolsó sorban, igen, mindegy milyen törvénycikkelyek vannak amíg úgysem élsz a jogaiddal.
2017. jan. 27. 19:43
 92/95 anonim ***** válasza:
81%
Nagyon sok nőt hátrányos megkülönböztetés ér amiért a jogaival él, erről beszéltem. Éltem más európai országokban, ég és föld a mentális hozzáállás ezekhez a kérdésekhez.
2017. jan. 27. 19:50
 93/95 A kérdező kommentje:
Igen, előfordul. Nálunk sincs ez másképp. De lehet azt is csinálni, ha egyedül kevés vagy, akkor keresel 50 embert a te problémáddal, összedobtok egy ügyvédteamre mondjuk 4 ügyvéd, aki a ti perközösségetek (vagy hogy hívják) nevében eljár az ügyetekben. Egyrészt jobb az esélyetek mint egyedül, másrészt olcsóbb, harmadrészt mivel precedensértékű ezért segítenétek egy kedvezőbb joggyakorlat kialakulását, ami mindannyiunknak érdeke lenne.
2017. jan. 27. 20:01
 94/95 anonim ***** válasza:
14%

Üdv az álomvilág rovatban.Ahol az élet szép és csillám f😃aszú pónik legelésznek a mezőn és repülő macska b😃uzi zászló mintájú kondenzcsíkot húz maga után.Ahol az emberek kedvesek,nem hazudnak,nem verekednek.Ahol nem vágják el a torkát fél kiló kenyérért.Ahol a szivárvány alatt jó ledvű(részeg) kobold táncol....

Ideje kilépni az álomból.A valóság az ha gyenge vagy eltaposnak.Ha nem tudod megvédeni magad akkor véged.Én erőszakra erőszakkal válaszolok.Látszik hogy itt sok a libsi...

2017. febr. 7. 07:15
 95/95 anonim ***** válasza:
42%

Jaj kedves 49 éves!: Szerintem inkább téged kéne helyre tenni, de alaposan. Szerintem azért ne akard az anyja, meg az apja helyett helyre tenni a kérdezőt mert hidd el ha majd esetleg téged tesz mégis valaki úgy helyre úgy, hogy ott is maradsz, és többet onnan fel nem kelsz az biztos de akkor már időd sem lesz sem helyre rakni azt az illetőt, sem pedig feljelenteni úgyhogy szerintem ne erölködj és ne akarj mást nevelni szerintem a kérdező is ismeri a jogait, úgyhogy szerintem inkább a saját házad táján söprögess!

Elnézést kérdező!: Ez a válaszom nem neked szól, hanem azoknak, akik szeretnek itt okoskodni, és osztani az észt és az erkölcsi kioktatást.

A válaszom a kérdésedre az, hogy nem csak a férfinak kell ám uralkodnia magán, hanem a nőnek is ne ám már neki mindent szabad tisztelet a kivételnek mert ezt diktálja szinte az erkölcs, társadalmi normák. Az meg, hogy késtél tíz percet igazából az még nem jogosította fel őt arra, hogy megüssön én már úgy ott hagytam volna faképnél, hogy csak na és akkor nagyon hamar véget ért volna a randevúnk s lett volna egyben az utolsó is hát a nénikéjét ütögesse azt.

2019. jan. 24. 16:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!