Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők. Miért vagytok megdöbbenve amikor provokáció eredménye a pofon?
Üdv az álomvilág rovatban.Ahol az élet szép és csillám f😃aszú pónik legelésznek a mezőn és repülő macska b😃uzi zászló mintájú kondenzcsíkot húz maga után.Ahol az emberek kedvesek,nem hazudnak,nem verekednek.Ahol nem vágják el a torkát fél kiló kenyérért.Ahol a szivárvány alatt jó ledvű(részeg) kobold táncol....
Ideje kilépni az álomból.A valóság az ha gyenge vagy eltaposnak.Ha nem tudod megvédeni magad akkor véged.Én erőszakra erőszakkal válaszolok.Látszik hogy itt sok a libsi...
Jaj kedves 49 éves!: Szerintem inkább téged kéne helyre tenni, de alaposan. Szerintem azért ne akard az anyja, meg az apja helyett helyre tenni a kérdezőt mert hidd el ha majd esetleg téged tesz mégis valaki úgy helyre úgy, hogy ott is maradsz, és többet onnan fel nem kelsz az biztos de akkor már időd sem lesz sem helyre rakni azt az illetőt, sem pedig feljelenteni úgyhogy szerintem ne erölködj és ne akarj mást nevelni szerintem a kérdező is ismeri a jogait, úgyhogy szerintem inkább a saját házad táján söprögess!
Elnézést kérdező!: Ez a válaszom nem neked szól, hanem azoknak, akik szeretnek itt okoskodni, és osztani az észt és az erkölcsi kioktatást.
A válaszom a kérdésedre az, hogy nem csak a férfinak kell ám uralkodnia magán, hanem a nőnek is ne ám már neki mindent szabad tisztelet a kivételnek mert ezt diktálja szinte az erkölcs, társadalmi normák. Az meg, hogy késtél tíz percet igazából az még nem jogosította fel őt arra, hogy megüssön én már úgy ott hagytam volna faképnél, hogy csak na és akkor nagyon hamar véget ért volna a randevúnk s lett volna egyben az utolsó is hát a nénikéjét ütögesse azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!