Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/nők. Miért vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők. Miért vagytok megdöbbenve amikor provokáció eredménye a pofon?

Figyelt kérdés
Ha az embert provokálják egy idő után "elszakad a cérna" a másik félnél. Ilyen esetekben lány megtép lányt (nem egy ilyen párost szedtem már szét), férfi mos fel férfival, szülő vág szájon gyereket és igen, férfi nőt, vagy nő férfit. Én úgy vagyok vele, hogy akitől nem szeretnék pofont kapni azt nem provokálom. Miért vált ki akkora társadalmi felhördülést ha megütnek valakit aki kiprovokálja és történetesen nő.
2017. jan. 26. 18:01
 41/95 anonim ***** válasza:
46%
*gáz
2017. jan. 26. 19:25
 42/95 A kérdező kommentje:
Egyszer azt mondta a járműoktatóm,hogy mivel itt nem babra megy a játék, ha tudod a másik sofőr hibáját is neked kell korrigálni. Szerintem az emberi kapcsolatokban is így kéne működni, ha van rá lehetőségünk akkor előzzük meg a bajt. Azzal nincs kisegítve senki "hogy nekem jogom van", "meg feljelentem". Ha már megütnek ettől nem lesz jobb. Úgy lesz jobb, ha elkerülöm az olyan embereket/szituációkat/retorikát ami erőszakhoz vezethet. Ez baj ?
2017. jan. 26. 19:28
 43/95 anonim ***** válasza:
83%

"Úgy lesz jobb, ha elkerülöm az olyan embereket/szituációkat/retorikát ami erőszakhoz vezethet. Ez baj ?

"

Igen, utcán, szórakozóhelyen, ott szükséges, de NEM párkapcsolatban. Elkerülni a retorikát? Szerinted van olyan verbális bántalmazás egy párkapcsolatban, ami után jogos a fizikai? Nagy baj van veled, kérdező.

2017. jan. 26. 19:32
 44/95 A kérdező kommentje:
Például nem "flegmázok", kiabálok, használok különféle indulatszavakat a párommal szemben akkor sem ha felhúz, mert 1. a verbális erőszak is erőszak 2. átmegy adok-kapokba, aminek nincs ertelme 3. az adok kapok átmehet fizikai erőszakba, ami szintén nem kívánatos senkinek sem. Nekem ez eddig működött. Pl itt is verbális erőszaknak vagyok kitéve, mintha én lennék a nő/gyerekverő, pedig csak feltettem egy kérdést egy komoly probléma kapcsán és várom az ötleteiteket ennek megoldására.
2017. jan. 26. 19:39
 45/95 anonim ***** válasza:
51%
Ne magyarázd magad. Kiírtál egy olyan kérdést, amit normális ember eleve nem írna ki.
2017. jan. 26. 19:59
 46/95 A kérdező kommentje:
Tehát ha jól értem a megoldása annak a problémának, hogy nőket/gyerekeket/tanárokat és férfiakat vernek az, hogy dögöljön meg az aki ezt felhozza és érdekelné a megoldás. Ok mentem eretvágni -.-
2017. jan. 26. 19:59
 47/95 anonim ***** válasza:
100%

A gond az, hogy nemcsak a verést hanem a nemi erőszakot is úgy kapjuk, hogy "kiprovokáljuk". Persze sokszor nem is mi, de valakinek fizetni kell ugye az összes nő bűnéért....

De amúgy is minek veszünk fel mini szoknyát vagy minek fogyasztunk alkoholt egy buliban ha nem akarjuk hogy mindenféle pasasok megerőszakoljanak, hát nem? Tényleg kiprovokáljuk azzal hogy véleményünk van, meg oda megyünk ahova akarunk és azt csináljuk amit akarunk, ez felháborító, igaz?

Ha egy konfliktus helyzetet nem tudsz normálisan kezelni, verekedés nélkül, nem vagy férfi. Ennyi. De tűrni semmit sem vagy köteles. Ha a lány így viselkedik, elkapod a kezét,megszorítod és közlöd vele, hogy teveled senki nem viselkedhet így és viszont látásra. És kuka a csaj

2017. jan. 26. 20:34
 48/95 anonim ***** válasza:
78%

"Ha egy konfliktus helyzetet nem tudsz normálisan kezelni, verekedés nélkül, nem vagy férfi."

És ha egy nő nem tud kezelni, akkor nem nő? Vagy akkor mi van? Nem lehetne egyszerűen azt írni, hogy akkor rossz konfliktuskezelő vagy? Esetleg agresszív? Minek kell belekeverni a nemeket?

2017. jan. 26. 20:37
 49/95 anonim ***** válasza:
100%

"Tehát ha jól értem a megoldása annak a problémának, hogy nőket/gyerekeket/tanárokat és férfiakat vernek az, hogy dögöljön meg az aki ezt felhozza és érdekelné a megoldás. Ok mentem eretvágni -.-"

Nem, rettentő csúnyán tetted fel a kérdést, ami nem a fenti idézetnek megfelelő, hanem annak, hogy egy nőt (gyengébbet)akkor nem bántunk, ha nem provokálja ki. De nem vagy hajlandó megérteni a különbséget.

Te nem az általános értelemben vett erőszakról írtál, hanem összekapcsoltad a nőt és viselkedését a "megérdemelt büntetéssel". Na ez a nagy gond!

2017. jan. 26. 20:41
 50/95 anonim ***** válasza:
90%

Miért a lányoknak/nőknek címezted a kérdést?

ELmondom. Alatta leírsz pár primitív esetet, és ennek analógiájára akarod elfogadtatni, hogy egy férfi jogosan bánt egy nőt, ha úgy érzi, kiprovokálta.

2017. jan. 26. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!