Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők/fiúk/férfiak benne vagytok egy gondolatkísérletben?
Én nem kértem még ilyet lánytól és valószínűleg nem is fogok, mert ahogy itt is írják csak magukra vennék és otthagynának.
Viszont értem a helyzetedet kérdező.
Jártam én is hasonlóan mint te csak nem a barátnőm volt. Ismertem a lányt jó ideje, megszokott mondhatni szép arca volt. Nem nagyon érdekelt, mert sosem hajtottam rá. És egyszer megláttam smink nélkül. Addig fel sem tűnt, hogy amúgy mindig ki van vakolva. És borzasztó volt látni a különbséget, mintha egy másik ember lett volna. Majdnem megijedtem, hogy mi a franc. Barátnőm lett volna, hatalmasat csalódtam volna.
Szempilla spirál, szemceruza, rúzs még oké, de ez a vakolás szörnyű.
Nem is értem, hogy így hogy akarnak pasit felszedni. Mert, ha nekem eljön vakolva randikra, megtetszik, összejövünk és egyszer kiderül, hogy smink nélkül nekem nem is tetszik, sőt konkrétan nullára az esetem akkor ne csodálkozzon, hogy szakítok. Ez egy átverés. Hiába mondják, hogy maguk miatt kenik magukat.
Élelmiszereknél törvény tiltja az átcsomagolást. Nagy razziák szoktak lenni, meg lefoglalások. Nők meg simán átcsomagolják magukat.
Le leszek pontozva, nő ezt elolvassa mást sem lát utána csak a piros kezet, de nem érdekel.
Szia! Látom lett sok oldalnyi válasz, semmit se olvastam el csak a kérdést. :)
Mondjuk ezt nem nevezném gondolatkísérletnek, inkább kérdés, mint egy teljes gondolatkísérlet, legalábbis nem tudom A sötétség után című filmben szerelő gondolatkísérletekhez hasonlítani. (The philosophers)
Tegyük fel hogy túl sok sminkben érkeztem erre a randira, és megtörténik. Hát alaposan megrökönyödnék de ha olyannak ismerném meg ezt az embert, akkor fel tudnám kedves dologként is fogni, egyfajta játékként. Megragadnám a kendőt és kimennék a nőibe. :) Lehet hogy tökéletesen nem távolítanám el, pl. szempillaspirál maradna, de a többi mehet! :D Úgyis fog eleget látni tökéletesen sminktelenül, szóval ha fennmarad egy kis spirál, az nem baj. Pont hogy az lesz a ritka, hogy sminkben lásson. :) Nem vagyok a sminkelő fajta, ha mégis, akkor sincs soha sok. AZ arcbőrömre semmi sem kerül, max a szemem, ajkam emelem ki, erősítem a szemöldököm dússágát.
Egyébként van egy dal, amihez olyan videóklipet forgattak, amiben pont ez van. Egy viszonylag dagi hölgy várja randipartnerét egy bárban, és látja a sok képmutató, hazug viselkedésű nőt. Nem akar ilyen lenné, ezért bemegy a budiba, és minden művi dolgot eltávolít, úgy áll a randipartnere színe elé. :)
"Ez kb olyan, mintha egy szakállas pasinak odanyújtanád a borotvát, hogy menj ki a mosdóba és borotválkozz meg, látni szeretném az álladat, meg nekem ez így amúgy se tetszik."
1. A szakáll nem olyan, mint a smink, mert az természetes, míg a smink nagyon nem.
2. Ha engem erre kérne a nő, akivel randizok, valószínűleg nem tenném meg, de az is biztos, hogy nem hagynám ott sértődötten, hisztizve. Megmondanám, hogy "bocs, de nem", és folytatnánk a beszélgetést. Nem látom okát annak, hogy egy ilyen kérés miatt otthagyjam.
"Én nem kértem még ilyet lánytól és valószínűleg nem is fogok, mert ahogy itt is írják csak magukra vennék és otthagynának."
És? Legalább megtudtad róla, hogy sértődékeny és hisztis. Egy ilyen nővel én nem szeretnék összejönni, te igen?
"Le leszek pontozva, nő ezt elolvassa mást sem lát utána csak a piros kezet, de nem érdekel."
Az biztos, nekem van olyan válaszom, amire ellenérvet még nem kaptam, de lepontozást már igen. :D
Nem a szemfesték árán akarok vitatkozni. Az előző kommentelő írta, hogy a hülye média tehet róla, hogy a nők nem vállalják fel magukat. Erre reagáltam. Nem csak a média, a pasiknak is sminkelve tetszünk, ha nem értesz vele egyet, attól még így van.
De figyelj, tehetsz úgy mintha nem akarnád megérteni ezt a "zavarodottságot", mert mi az már, hogy te nem láthatod smink nélkül azt akivel először randizol?
Hát például teljesen más közhelyen vagy otthon édes kettesben "levedleni" azért. Mert nem random kérés, hanem magától történik meg legtöbbször kérés nélkül.
Legalább 5 éve nem sminkelek, de előtte sem a felismerhetetlenségig festettem ki magam. Elárulom a legtöbb nő fiatalabbnak tűnik smink nélkük kisebb a szemük és ha van bőrhibája akkor az is látszani fog. Kb ennyi.
Végezetül (Ezt sem én mondtam):
„ A nő festék nélkül, olyan mint az étel só nélkül.” – Plautus
"Nem csak a média, a pasiknak is sminkelve tetszünk, ha nem értesz vele egyet, attól még így van. "
1. Ne általánosíts, nem minden férfinak. Egyeseknek igen, másoknak nem.
2. Abban is szerepet játszik a média, hogy egyes férfiaknak sminkelve tetszenek a nők.
"De figyelj, tehetsz úgy mintha nem akarnád megérteni ezt a "zavarodottságot", mert mi az már, hogy te nem láthatod smink nélkül azt akivel először randizol?"
Szándékosan magyarázod félre, igaz? Én elfogadom, ha egy ilyen kérésre a nő azt mondja, hogy "bocs de nem", csak azt nem értem, hogy miért kell megsértődni rajta.
73-as vagyok.
Visszaolvastam az áradatot.
Elrontottad a kérdést azzal, hogy a randi nyilvános helyen van és így fennakadt a nagyja azon, hogy megalázod mindenki előtt. Ha mondjuk a csaj lakásán van a filmnézős randi és megkapja ezt a kérést szerintem nem rinyál be ennyire, hanem szépen leszedi.
Nekem egyébként ez is egy akadájom a csajozásban, túl konzervatív vagyok sminkeltekkel így fenntartásaim vannak. És van még pár dolog ami 200 éve nem merült volna fel bennem problémának, ha barátnőt indultam volna keríteni.
A nők szerintem rengeteget változtak ilyen téren az évtizedek alatt. Smink, szilikon, botox, szoli, műköröm, póthaj, festett haj, színes kontaktlencse, push-up melltartó. Sőt szerintem a többség sokkal könnyebb vérű lett. Nem mintha anno a szénaboglyában nem vetődött volna hanyatt némelyik a fäszálló akarom mondani kaszáló legénynek. Internettel, Facebookkal ezek a hanyattdőlések szerintem jócskán megsokasodtak és egyre több nő kapható is ilyenre. Férfiaknál nem nagyon van szerintem változás, hazudtunk régen is, megcsaltunk régen is MÁR AKI(bár ezt a nők is). Esetleg a gyúrás jött a képbe a férfiaknál. Farok hosszabítást szeretnék sokan, de ez nem adatik meg.
Sok szerencsét a lány kereséshez! Én már unom.
*akadály
És én a smink nélküli nőket kedvelem. Nem érdekel a média!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!