Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti mitől érzitek, hogy vonzóak vagytok a férfiak szemében? Vagy szoktatok egyáltalán ilyet érezni?
Figyelt kérdés
2017. jan. 22. 11:37
1/6 anonim válasza:
Sajnos sosem éreztem ilyet igazán, még a barátommal sem
3/6 anonim válasza:
Hát, a nézésekből, kezdeményezésekből, közös ismerősöknek rólam mondott véleményekből.
Volt barátaim (az első kivételével) pedig tudták velem éreztetni szavak nélkül, érintések (most nem feltétlen szex, az egyértelmű) ahogy rám nézett, bókok.. Ezek mindig sokkal többet értek, mint random férfiaktól :)
4/6 anonim válasza:
Attól, hogy megnéznek, utánamfordulnak, leszólítanak az utcán, villamoson, metrón...Meg mindenhol szuper kedvesek és segítőkészek velem.
5/6 anonim válasza:
Ahogyan rám néz, és végigméri a testem (annak ellenére hogy duci vagyok, ő azt szereti hogy van mit rajtam fogni), ahogy átölel, ahogy messziről vigyorog, mint a tejbetök, mikor összefutunk, ahogy beszél rólam :)
6/6 anonim válasza:
A pillantásábol (szinte felfal), ahogy magához huz, vagy csak megcsokol. Megváltozik a hangszíne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!