Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/nők/fiúk/férfiak benne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők/fiúk/férfiak benne vagytok egy gondolatkísérletben?

Figyelt kérdés
Tegyük fel randin egy kulturált helyen, mondjuk étteremben, választottatok arra kér, hogy távolítsátok el a sminketeket, ehhez pedig átnyújt nektek erre való törlőkendőt. Mit mondanátok/reagálnátok/tennétek ebben a helyzetben és miért ? A férfiakhoz az lenne a kérdésem, kérnék e erre a randipartnerüket ? Igen/nem/miért ?
2017. jan. 23. 19:18
 111/140 A kérdező kommentje:
105. Persze, hogy perverz örömöm lelem a dologban. Amúgy lehet pontozni bátran, én is szoktam válaszokat írni melyet "30/f"-ként szignálok a százalékom 65% és sok mindent feketén fehéren magyarázok. Ebből biztosan felismersz, ha gyakran használsz gyk-t. Ami meg a borotválkozást illeti, a sok nő borotválkozik, vagy sminkel, viszont kérés nélkül. Ez akkor ubercsicskaság nem ? Tudom, ez azért van mert, többek között ezt is a nők csinálják jobban. ;)
2017. jan. 24. 19:20
 112/140 anonim ***** válasza:

"Én erre válaszoltam: mert ez akkor lutri lenne. Megveszem a tizenezres alapozót, az egy darab 8 ezres ecsetet, a majdnem 6 ezer per darabja rúzst... szerinted érdekel, hogy kinek tetszik? Azért fektetek bele ennyit, mert nekem tetszik. Túlságosan szeretem a pénzemet ahhoz, hogy mások által menőnek tartott dolgokra költsem."

Van olyan nő, akit érdekel, és a férfi nincs honnan tudja, hogy te nem ilyen vagy.

"És igen, ha azt mondanám, ott maradok, szeretném, ha te is lecsicskáznál, mert az lennék."

Nem foglak lecsicskázni emiatt, akármennyire is szeretnéd, de szívesen lehisztisezlek, ha ezért elhúzol. :)

2017. jan. 24. 19:28
 113/140 anonim ***** válasza:

"#107 Szerintem akkor sem szerencses erre kerni. Mert ha meg direkt a ferfinak sminkelte ki magat, lehet benne nemi megfelelesi kenyszer, es akkor tudatja vele a ferfi ezzel, hogy "mellelott" es parazhat, hogy mi az ami meg nem tetszik a ferfinak, lehet tuloltozott, lehet sok a magassarku is, stb... Szerintem ez esetben is boven eleg lenne a kesobbiek folyaman kozolni a novel, hogy o nem igenyli a sminket egy non."

Vagy akár meg is könnyebbülhet, hogy nem kell sminkelnie, mert anélkül is tetszik a férfinak.

2017. jan. 24. 19:29
 114/140 A kérdező kommentje:
110. összeszedett, kimerítő, frappáns . Köszönöm. :)
2017. jan. 24. 19:30
 115/140 anonim ***** válasza:
28%

"Az meg engedtessék már meg nekünk, hogy az első randikra ne teljesen ragyás képpel meg táskás szemmel jelenjünk meg, potenciálisan elriasztva az illetőt, hanem igyekszünk pozitív első benyomást tenni rá. Ha előre nem szól, akkor mi nem tudhatjuk, hogy a pöttyös és egyenetlen és tág pórusú pofinkra kíváncsi, de akkor meg ne ott és azonnal akarjon ilyen direktben színt vallatni. "

Akkor egy férfi mehet egy bérelt Ferrarival, bérelt drága öltönyben és Cofidis kölcsönből drága randira azért, hogy az első benyomása nehogy az legyen a nőnek, hogy egy csóró senkivel randizgat?

Nők mennek kikenve a férfiak meg bérelt cuccokban hitelből. Szép kis randik lesznek. Alig verik át egymást. Egy hónap múlva meg kiderül, hogy amúgy csúnya a csaj a srác meg csóró. Meg is érdemlik egymást az ilyen emberek.

2017. jan. 24. 22:43
 116/140 A kérdező kommentje:
Walid point.
2017. jan. 24. 23:15
 117/140 anonim ***** válasza:
100%

Valid, de mindegy.

Mondjatok el nekem valamit, komolyan érdekelne.

Pont ma volt egy kérdés, a lány arról érdeklődött, hogy mikor mondja el a férfinak, hogy lóg a melle. Szerintetek? Melltartó is átverés. Mi van, ha beleszeretsz valakibe, leveszi a melltartót, és nagymama módon térdig ér a melle. Ilyenkor mi van?

2017. jan. 25. 00:01
 118/140 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán minek hívnátok el olyan nőt randizni, akin vakolat van, ha nem tetszenek az ilyen nők?

Ha pedig sminktelen vagy alig sminkelő lányt hívtok el, akkor azért nem lenne meglepetés szempillaspirál nélkül látni, ha egyáltalán kérnétek tőle a sminklemosást és esetleg meg is csinálná.

Ha valaki nem tetszik, ne menj vele randizni. End of the story.

2017. jan. 25. 00:49
 119/140 anonim ***** válasza:
22%
Egyértelmű, hogy a melltartót nem akarja senki levetetni ilyenért. Vakbél vizsgálatot sem akar egy srác sem csinálni. Az arc azért más. A melle, ha lóg akkor azért lóg, mert úgy született, de a sminket azt ő kente a fejére. Másrészt engem például nem nagyon érdekel, hogy milyen a melle, az igazi arca viszont igen.
2017. jan. 25. 09:11
 120/140 anonim ***** válasza:
13%
Ja, és van erre az egészre egy régi nagy bölcsesség. Ami azt mondja, hogy első randin vidd a csajt strandra, fürdőbe, csúszdaparkba. Ott a melléről is kiderülnek dolgok meg a sminkje is megkopik.
2017. jan. 25. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!