Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők/fiúk/férfiak benne vagytok egy gondolatkísérletben?
# 60: Miért is ugyanaz? Azért annak csak van oka, hogy smink nélküli nőket azért néha lehet látni az utcán, de pucér mellűeket nem nagyon. Talán azért, mert a kettő nem egy kategória.
De válaszolhatnál arra is, hogy miért akkora bűn, ha a férfi szeretné látni smink nélkül a nőt, és ezt szépen, normális hangnemben közli is vele.
Azért, mert majd látja, amikor úgy döntök. Nyilván én sem sminkben fekszek le és abban kelek :D Így leírva ahogyan a kérdésben van, fullra egy erőszakos, kontrollmániás bunkónak tűnne az illető, hogy már nyújtja is a kendőt mert ő most márpedig látni akar smink nélkül.
Nincsen olyan nő, aki azt mondaná erre, hogy oké :D Maximum ilyen báránylelkű, megszeppent kislányok, akik nem tudnak nemet mondani.
# 63: Lehet, hogy te azért sminkelsz, hogy magadnak tetsszél (bár szerintem ez hülye duma, de legyen így), de lehet (vagyis biztos), hogy vannak olyan nők, akik meg azért, hogy a férfinak tetsszenek. Na most egy ilyen nő esetében ha kéri a férfi, hogy mossa le, akkor win-win, de legalább is a nőnek semleges (ha nem magáért sminkel, de nem is zavarja) és a férfinak kedvező szituáció alakulhat ki.
Ha meg nem ez van, hanem az, hogy a nő azért sminkel, hogy magának tetsszen, de nem hisztis, akkor azt mondja, hogy nem, de nem is sértődik meg, és lehet folytatni a randit.
A kendő nyújtása egyből meg valóban nem a legszerencsésebb (bár szerintem ezen is túlzás annyira megsértődni, amennyire a legtöbb válaszoló tenné), de ahogy a kérdező is írta előttem, tekintsünk el ettől. Vegyük azt, hogy normálisan megkéri a férfi a nőt. Ez is gond?
"Számomra a smink nélküli "idegen" emberek közt kicsit olyan, mintha meztelen lennék."
Ez mondjuk elég szomorú, bár nem a te hibád, hanem a hülye médiáé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!