Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/nők/fiúk/férfiak benne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők/fiúk/férfiak benne vagytok egy gondolatkísérletben?

Figyelt kérdés
Tegyük fel randin egy kulturált helyen, mondjuk étteremben, választottatok arra kér, hogy távolítsátok el a sminketeket, ehhez pedig átnyújt nektek erre való törlőkendőt. Mit mondanátok/reagálnátok/tennétek ebben a helyzetben és miért ? A férfiakhoz az lenne a kérdésem, kérnék e erre a randipartnerüket ? Igen/nem/miért ?
2017. jan. 23. 19:18
 81/140 anonim ***** válasza:
100%

Te titulálod sértődősnek meg hisztisnek azokat akik nem vennék természetesnek a dolgot. Akkor most ki forgatja ki a szavakat?

Ha ez egy felmérés akart volna lenni, akkor elég világosan kiderül belőle, hogy a nők háromnegyede nem venné jó néven. A sértődékenységet satöbbit már te csatolod hozzá, vagyis szubjektív módon már véleményezel.

Mi is véleményezhetünk, sőt az volt a kérdés, hogy hogyan reagálnánk erre a szituációra. Hát meg volt a reakció, vissza lehet olvasni. :)

2017. jan. 24. 00:06
 82/140 anonim ***** válasza:
25%

"Te titulálod sértődősnek meg hisztisnek azokat akik nem vennék természetesnek a dolgot."

Én azt tartom sértődékenynek, aki otthagyná ezért a férfit, nem azt, aki csak simán nem tenné meg, mert nem tartja természetesnek.

2017. jan. 24. 00:10
 83/140 A kérdező kommentje:
Amúgy igen, felmérés, csak saját célra. Érdekelt a véleményetek személyeskedés nélkül, ami 7 oldaltól már teljesült is. Plautusról meg csak annyit, hogy a rómaiak szerették a finom ételeket, így biztos nem borult meg a kezében a sótartó ;)
2017. jan. 24. 00:25
 84/140 anonim ***** válasza:
74%
#83 Tévedsz, mert ez már az 1. hozzászólástól kezdve teljesült.
2017. jan. 24. 12:12
 85/140 anonim ***** válasza:
91%

Miért lennék sértődékeny, ha erre elmennék? Aki utasítgatni akar, nem engem keres.

Ha a pasi randi közben előveszi a farkát, és lehúgyozza a legközelebbi fát, akkor is szó nélkül otthagynám. Nem őt keresem.

2017. jan. 24. 12:42
 86/140 anonim ***** válasza:
13%

"Miért lennék sértődékeny, ha erre elmennék? Aki utasítgatni akar, nem engem keres."

A kérdező azt írta, hogy "arra kér", ami nem pont az, mint az utasítás, nem muszáj teljesíteni. El lehetne azzal is intézni, hogy "nem", és folytatjátok a beszélgetést tovább.

"Ha a pasi randi közben előveszi a farkát, és lehúgyozza a legközelebbi fát, akkor is szó nélkül otthagynám. Nem őt keresem."

Ez meg nem tudom, hogy jön ide, mert egyáltalán nem hasonlít a két helyzet egymásra.

2017. jan. 24. 13:57
 87/140 A kérdező kommentje:
Szilvi. "Személyeskedés nélkül" részen átsiklottál. És itt nem arra gondolok, hogy a kérdést, vagy a benne szereplő hipotetikus férfit megkritizálják, vagy lehordják, hanem arról, hogy engem, látatlanba. Ahogy írtam, a véleményetek érdekelt, nem pedig az, hogy én milyen vagyok.
2017. jan. 24. 14:57
 88/140 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudnék olyan emberrel beszélgetni, aki ilyet kért. Ez egy törés, nem lehet megjavítani. Akkor mi értelme maradni? Ne pazaroljuk a pénzünket és az időnket.
2017. jan. 24. 15:05
 89/140 anonim ***** válasza:
32%

"Nem tudnék olyan emberrel beszélgetni, aki ilyet kért. Ez egy törés, nem lehet megjavítani. Akkor mi értelme maradni? Ne pazaroljuk a pénzünket és az időnket."

Ezt most úgy írod, mintha olyasmit kért volna, hogy sz.pd le mindenki előtt. :D

2017. jan. 24. 15:09
 90/140 A kérdező kommentje:
Ha a randipartnered mondjuk egy remek mívű, fényesre polírozott fekete szopóállarcban jelenik meg, vagy bármilyen állarcban/maszkban, akkor gondolom megkéred, hogy vegye le, mert rá vagy kíváncsi. Érthető ez a sminkeletlen arc intim dolog, csak a kérdés étteremre vonatkozik, nem pedig a velencei állarcosbálra ahol identitás nélkül lehet szopni/nyalni/gombotvarrni. Lehet persze bálozni, ha akartok, csak még mindig nem értem, hogy az miért engem minősít aki nem akar, hozzáteszem a kérdésben szereplő férfi sem.
2017. jan. 24. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!