Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők/fiúk/férfiak benne vagytok egy gondolatkísérletben?
Te titulálod sértődősnek meg hisztisnek azokat akik nem vennék természetesnek a dolgot. Akkor most ki forgatja ki a szavakat?
Ha ez egy felmérés akart volna lenni, akkor elég világosan kiderül belőle, hogy a nők háromnegyede nem venné jó néven. A sértődékenységet satöbbit már te csatolod hozzá, vagyis szubjektív módon már véleményezel.
Mi is véleményezhetünk, sőt az volt a kérdés, hogy hogyan reagálnánk erre a szituációra. Hát meg volt a reakció, vissza lehet olvasni. :)
"Te titulálod sértődősnek meg hisztisnek azokat akik nem vennék természetesnek a dolgot."
Én azt tartom sértődékenynek, aki otthagyná ezért a férfit, nem azt, aki csak simán nem tenné meg, mert nem tartja természetesnek.
Miért lennék sértődékeny, ha erre elmennék? Aki utasítgatni akar, nem engem keres.
Ha a pasi randi közben előveszi a farkát, és lehúgyozza a legközelebbi fát, akkor is szó nélkül otthagynám. Nem őt keresem.
"Miért lennék sértődékeny, ha erre elmennék? Aki utasítgatni akar, nem engem keres."
A kérdező azt írta, hogy "arra kér", ami nem pont az, mint az utasítás, nem muszáj teljesíteni. El lehetne azzal is intézni, hogy "nem", és folytatjátok a beszélgetést tovább.
"Ha a pasi randi közben előveszi a farkát, és lehúgyozza a legközelebbi fát, akkor is szó nélkül otthagynám. Nem őt keresem."
Ez meg nem tudom, hogy jön ide, mert egyáltalán nem hasonlít a két helyzet egymásra.
"Nem tudnék olyan emberrel beszélgetni, aki ilyet kért. Ez egy törés, nem lehet megjavítani. Akkor mi értelme maradni? Ne pazaroljuk a pénzünket és az időnket."
Ezt most úgy írod, mintha olyasmit kért volna, hogy sz.pd le mindenki előtt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!