Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők/fiúk/férfiak benne vagytok egy gondolatkísérletben?
Akár azt is kérhette volna, az is megalázó. Azután sem maradtam volna.
Fordítva: ha egy nő kérné, hogy mutass meg egy bankszámla kivonatot, és te azt mondod, hogy nem, akkor nyugodtan maradnál tovább egy olyan nővel? Persze ha csak kufircolni akarsz, simán, de ha kapcsolatot akarsz, nem hinném, hogy nem hagyna tüskét benned.
"Fordítva: ha egy nő kérné, hogy mutass meg egy bankszámla kivonatot, és te azt mondod, hogy nem, akkor nyugodtan maradnál tovább egy olyan nővel?"
Én nem biztos, hogy maradnék, mert az, hogy ezt kéri, a felszínesség jele. Viszont az, hogy valaki smink nélkül szeretne látni, nem a felszínesség jele.
Szóval a bankszámlás példa nem épp a legjobb, mert az felszínességre utal.
Jobb példa akkor már, ha hozna egy borotvát, mert szeretne látni arcszőrzet nélkül. Ez esetben valószínűleg nemet mondanék, de nem hagynám ott sértődötten, hanem folytatnám a randit.
Dehogynem felszínesség. Azt akarja látni, hogy szép vagyok-e smink nélkül. Hogy megéri-e kifizetni a kávét, hogy vagyok-e annyira szép, hogy párkapcsolatra jó legyek, vagy csak egy dugásra.
Ha a belsőm érdekelné, leszarná, van-e rajtam smink vagy se.
"Dehogynem felszínesség. Azt akarja látni, hogy szép vagyok-e smink nélkül."
De akkor már az is felszínesség, hogy rád néz, hiszen érdekli, hogy hogy nézel ki, nem? Ennyi erővel amint rád néz, egyből fel kellene állnod, és sértődötten ott kellene hagynod. :)
Amúgy nem gondolod, hogy a borotválkozós példa sokkal jobban hasonlít a sminkeshez, mint ez?
Nem. Nem hasonlít rá. Nem szakáll nélkül van az igazi arca.
Nem kérnék ilyet embertől és olyan pasi sem kéne, aki annyira nem tiszteli magát, hogy el is menne borotválkozni.
Olyan nincs, hogy csak a belő érdekeljen valakit, mert akkor bármelyik dagadt nőnek lehetne bármilyen fickója, ha a nő rendes. Ilyen nincs.
Egyébként ez tényleg olyan mintha én férfiként egy maszkban ülnék be a randira, mert én csak abban vagyok hajlandó mutatkozni. És nem lepődnék meg, ha a velem ismerkedő nő kívánci lenne arra, hogy én hogy nézek ki valójában. És az sem lepne meg, ha a maszk levételének megtagadása után a nő soha többet az életben nem akarna velem találkozni.
Csak éppen a férfiak nem járnak maszkban ellenben sok nővel akik a sminket tekintve mindenhova maszkban mennek. És persze, ha meg akarod tudni, hogy mégis miféle bányarémet vagy csodaszép lányt takar a smink el vagy küldve a francba, ne akard megtudni, mert az intim meg mittudom én mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!