Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/nők/fiúk/férfiak benne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők/fiúk/férfiak benne vagytok egy gondolatkísérletben?

Figyelt kérdés
Tegyük fel randin egy kulturált helyen, mondjuk étteremben, választottatok arra kér, hogy távolítsátok el a sminketeket, ehhez pedig átnyújt nektek erre való törlőkendőt. Mit mondanátok/reagálnátok/tennétek ebben a helyzetben és miért ? A férfiakhoz az lenne a kérdésem, kérnék e erre a randipartnerüket ? Igen/nem/miért ?
2017. jan. 23. 19:18
 121/140 anonim ***** válasza:
86%

118: ámen.

Van abban valami beteges, hogy elhívtok egy sminkelő nőt, miközben kézzel lábbal tiltakoztok a smink ellen. Akkor minek hívjátok?

Azért, mert annyira képtelenek vagytok összeszedni egy nőt, hogy ki vagytok éhezve, mindenáron akartok nőt. Az sem érdekel, ha nem is tetszik, csak nő legyen. Ez az első probléma.

Ezek után meg még át is akarjátok alakítani a szerencsétlen véletlen nőt, aki valami tévedés folytán mégis szóba áll veletek. Ez a második probléma.

Két önmagában is katasztrófa vonásból együtt egy olyan személyiség képe jön le, akitől normális embert irtózik.

2017. jan. 25. 09:52
 122/140 anonim ***** válasza:
14%
Ezzel a ne hívjatok randira sminkelt nőt, ha nem tetszik a smink dologgal van egy nagy probléma. Hogy a nők hatalmas hányada keni a fejét ilyen szerekkel. Nem beszélve arról, hogy azok is kenik magukat amelyikek amúgy nagyon bejönnek és esetleg passzolunk is. De az arcát még nem láttam igazi valójában, mert mindig el van torzítva valami kencével. Én megtisztelem azzal, hogy megborotválkozok vagy rövid borostát hagyok így láthat úgy ahogy valójában kinézek, akkor ők miért keltenek bennünk szándékosan valótlan illúziókat a sminkjükkel a külsejükről? És ahogy látom ehhez már annyira ragaszkodnak mintha legalább a kisujjukat akarnám levágni vagy az esetleg lógó mellüket vizsgálni. Pedig ez csak az arcuk meg az a pár mikron vastagságú vegyipari készítmény ami hazudik arról, hogy hogy néznek ki. És annak a vegyszernek minden féleképpen ott kell lenni az arcukon, mert ez itt kéremszépen a 2000-es évek és a fél világ keni a fejét, mert szerinte így néz ki jól. Vegyszerrel az arcán tetszik saját magának és néhányan vegyszerrel az arcukon akarnak másokban is tetszést kelteni. Olyan felszínes a világ, hogy a nők még maguknak is csak akkor tetszenek, ha valami állagjavítót felkennek az arcukra.
2017. jan. 25. 10:31
 123/140 anonim ***** válasza:
100%

Mert úgy szebbek. Nem tudom, ti mennyit értetek a sminkeléshez. Nekem pl mániám a Downton Abbey smink, vagy nemrég nagyon próbáltam kideríteni, mennyi sminket kennek a TWD szereplőkre.

Amúgy semmi baj a bőrömmel. Nincsenek pattanásaim, nem zsíros. Nekem annyi vele a bajom, hogy fakó. Korrektort teszek a szemem alá, alapozót az arcomra, kíhúzom a szemöldökömet, spirálozok és szemhéjtust használok. Ennyi.

Ha valami színt használok, az csak a számon van. Eddig 3 pasi mondta, hogy nem sminkelek. Csak akkor jegyezték meg, mikor vörös vagy lila rúzst kentem fel. Pedig az arcom többi része minden egyes nap ugyanúgy van kikészítve.

Ha valakinek nem tetszik, ne hívjon el randira, nem fogok megsértődni.

2017. jan. 25. 10:54
 124/140 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy lemaradt pár embernek, de akkor konkretizálok újra, így nem kell keresgélni. Azzal nincs probléma, ha valaki csak kihúzza a szemét, fenét nem érdekli, minden nőnek jól áll. A szituáció az, hogy ismerkedsz egy lánnyal aki képek alapján módjával sminkel, de randira úgy jön, hogy "photoshop live". Ami a melleket illeti, lényegtelen. Láttam a kérdést én is, annyira engem nem izgat a mell hogy ez alapján válogassak. Amúgy, ha úgy vagyok vele és olyan melle van a huszonéves lánynak mint a képen belinkelt hölgynek és megkér rá akkor segítenék anyagiakban, hogy megcsináltassa. Nem azért mert engem zavar, hanem azért mert őt zavarja.
2017. jan. 25. 11:21
 125/140 A kérdező kommentje:

Visszakanyarodva a sminkre, nem az az aspektusa zavar senkit, hogy pár pattanást el lehet vele tüntetni, hanem az hogy olyan ügyesen lehet játszani a színekkel, árnyékolni, hangsúlyozni, hogy az arc alap karakterisztikája változik meg látszólag. De ha már mell előjött sminkelésnél, ezzel is lehet játszani, ajánlom ezt a videót figyelmetekbe. (mindazonáltal, nem gondolom, hogy ez nálunk jellemző itthon)

[link]

2017. jan. 25. 11:30
 126/140 anonim ***** válasza:
100%
Azért azt te sem gondolod komolyan, hogy van aki leáll randi előtt kontúrozni a melleit, hogy nagyobbnak tűnjenek!? :D Az a fajta photoshop-effect smink pedig amiről beszélsz, meglehetősen ritka. A nők nagy része nem is tud, és nem is akar úgy sminkelni, hogy a felismerhetetlenségig átalakítsa az arcát, szóval ha téged egy kis alapozó és szempillaspirál nem zavar, akkor a kérdésnek szerintem nincs létjogosultsága. Nem nézel te egy kicsit túl sok yt videót? :)
2017. jan. 26. 16:41
 127/140 A kérdező kommentje:

Bakker! Lehet ez a baj :D

Amúgy írtam is, hogy nálunk nem ez a jellemző, de a tendenciákat már sajnos látni.

2017. jan. 26. 23:23
 128/140 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azért jócskán vannak akik nem keveset kennek az arcukra, még, ha nem is profi szinten. Egyetemen sok lányt látok akiken például egyetlen "hiba" sincs az arcán. Értem ez alatt, hogy sem egy anyajegy, sem egy folt, pattanás nyoma semmi. Totál egyhangú "bőrfelület", mert ugye rákeni meg pamacsolja a nem tudom mit és így olyan az arca mint egy kisbaba feneke.

Ilyen lányokat lépten nyomon látok. Tehát ők nem csak rúzst meg szempilla spirált használnak.

2017. jan. 27. 13:15
 129/140 anonim ***** válasza:
Aki sminkel, általában ügyel az arcápolásra is.
2017. jan. 27. 14:05
 130/140 A kérdező kommentje:
Maga az arcápolás nem eredményez szép arcot ?
2017. jan. 27. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!