Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők/fiúk/férfiak benne vagytok egy gondolatkísérletben?
Én magamnak akarok tetszeni. Ha a pasinak nem tetszik az arcápolásom, sminkem - hát van rengeteg szép lány, lehet válogatni.
Szerinted random janigyerekek miatt veszek tizenezres cuccokat? Hogy ha a janigyereknek olyanja van, kidobjam a drága dolgokat?
Természetesen magamnak és neki akarok tetszeni, de azért jól látható, hogy ki az aki sminkel és ki az aki vakol.
Az utóbbinál megértem a férfi felháborodását, de az előbbinél nem!
Ez kb. olyan, mintha az étteremben előkapnál egy elemlámpát amit a pasi szájához irányítanál és kérnéd hogy nyissa ki hogy megskubizhazd rohad e valamelyik foga.
Akinek kitűnő fogazata van az is fel lenne háborodva, hogy hogy képzeled. Nem a válaszolók a kretének, hanem te ha ez izgat.
Van aki direkt élvezi zavarba hozni a másikat vagy megalázni, de normális emberek ilyet nem csinálnának.
"Random Janikkal" gondolom nem randizol :D
Igen, az erős sminkre értettem. Ég és föld a "vakolás" és a "csak szempillaspirál". Utóbbival nincs semmi baj. Csak mondom teljesen más embert is tudtok magatokból festeni és ezt meg is teszik elegen, aztán idővel terhessé válik ezt fenn is tartani. Problémává válik a ráfordított idő, pénz és energia és "nőkkel szembeni elvárás"-nak van titulálva később. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!