Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők/fiúk/férfiak benne vagytok egy gondolatkísérletben?
Hát ha tőlem ilyet kérne egy lány, hogy távolítsam el a sminkem egy randi közepén???? Biztos kisétálnék! Chhh
26/F
Megkérdezném, tőle, hogy miért kéri.
-elkenődött
-előnytelen a kulturált hely fényviszonyai miatt, pl speciális lámpák
-allergiás tünetek az arcomon
-szebb vagyok sminkeletlenül
Nincs több ötletem, még sosem voltam fullosan kisminkelve.
Nem mosnám le, egyrészt mert bunkó, proli kérés, másrészről pedig nem szorozna vagy osztana a szempillaspirálom.
Úgy otthagynám mint a szél.
Ja és alkoholos vackokkal biztos nem törölnék arcot!
(F)
Egy éttermi vacsora közben vagy egyáltalán ilyen helyen biztos nem kérném hogy most azonnal!
Az más kérdés ha nagyon zavar, a randi után utalnék rá finoman, esetleg valamiféle bókolással egybekötve (pl.: megjegyezném hogy smink nélkül is gyönyörű [jobban megfogalmazva természetesen]).
Hogy miért?
Szimplán szerintem parasztság, ha "kérem" hogy azonnal szedje le és egyből nyújtom (az általam alkalmasnak nyilvánított) eszközt. A két cselekvés együtt (kérés+kendő) szerintem már inkább parancsolás mint kérés.
(TL;DR)
Nem kérném. Szerintem nem szép dolog ilyet kérni.
A győztes pedig tizenötös mai első, remélem nem utolsó zöldpacsisunk. A válasz az ő kérdésére szól. Tegyük fel azért kérné a partnered, mert látja, hogy nagyon ki vagy sminkelve. Nem előnytelen, nagyon jól néz ki, viszont csakis rád kíváncsi, nem a kézügyességedre. Volt egy barátnőm, a lány folyton sminkelte magát. Alapozó, szempilla spirál, szemhéjfesték, arcpír meg még a fene tudja mi, nem értek ennyire hozzá. Egyszer megesett, hogy előbb érkeztem a tervezettnél és még csak el sem kezdett készülődni. A látvány letaglózott. Egy csodaszép lány ugrott a nyakamba, pólóban és igen mackónadrágban, akit akkor láttam életemben először. Meg is fordult a fejemben, hogy ez most olyan mintha 2 barátnőm lenne. Csak nem értem miért sminkelne annyira aki sminkel. Pláne randin van ez már annyira túltolva bizonyos esetekben, hogy ilyenek is lehetnek belőle.
Aki ezen fel volt háborodva, értem én, hogy időt, energiát, pénzt fordítottatok rá, de kinek akartok tetszeni ? Magatoknak, vagy a férfinak, illetve ő kibe szeressen bele, belétek vagy az sminketekbe ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!