Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/nők/fiúk/férfiak benne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők/fiúk/férfiak benne vagytok egy gondolatkísérletben?

Figyelt kérdés
Tegyük fel randin egy kulturált helyen, mondjuk étteremben, választottatok arra kér, hogy távolítsátok el a sminketeket, ehhez pedig átnyújt nektek erre való törlőkendőt. Mit mondanátok/reagálnátok/tennétek ebben a helyzetben és miért ? A férfiakhoz az lenne a kérdésem, kérnék e erre a randipartnerüket ? Igen/nem/miért ?
2017. jan. 23. 19:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/140 anonim ***** válasza:
97%
Ki az, aki ilyet kér? :O
2017. jan. 23. 19:34
 12/140 anonim ***** válasza:
94%

Hát ha tőlem ilyet kérne egy lány, hogy távolítsam el a sminkem egy randi közepén???? Biztos kisétálnék! Chhh

26/F

2017. jan. 23. 19:36
 13/140 anonim ***** válasza:
95%
Nem sminkelek úgy általában, de randira meg szoktam tisztelni a partnert annyival, hogy igyekszem a legtöbbet kihozni magamból, így egy egyszerű, gyenge kis sminket, ami az előnyös részeim kiemeli, használok. És ha erre az lenne a reakciója, hogy nem megdicsér, hogy milyen csinos vagyok, hanem hogy töröljem le, akkor közölném vele, hogy a kedves törlőkendőjével inkább egyéb területeken tisztálkodjon, és köszönném az addigi randit. Ez elég nagy pofátlanság lenne a részéről szerintem, még akkor is, ha látványosan sok sminket használok.
2017. jan. 23. 19:41
 14/140 A kérdező kommentje:
Új kérdés. Akik nem sminkelnek, miért veszik magukra ? Akik pedig igen, miért nem írnak indoklást ?
2017. jan. 23. 19:41
 15/140 anonim ***** válasza:
35%

Megkérdezném, tőle, hogy miért kéri.

-elkenődött

-előnytelen a kulturált hely fényviszonyai miatt, pl speciális lámpák

-allergiás tünetek az arcomon

-szebb vagyok sminkeletlenül

Nincs több ötletem, még sosem voltam fullosan kisminkelve.

2017. jan. 23. 19:42
 16/140 anonim ***** válasza:
91%
Az, hogy aki nem sminkel, magára veszi, nem jelzi neked, hogy mindenki érzi, mennyire gáz ez? Milyen megalázó? Hogy a pasiról mennyi mindent elárul?
2017. jan. 23. 19:44
 17/140 anonim ***** válasza:
91%
Azért, mert ha lenne sminkem, akkor is bántana! Azért teném fel, hogy jobban nézzek ki! A melegítőmért is hazaküld és a mamuszomért is? Úgy teljes lenne a kép!
2017. jan. 23. 19:46
 18/140 anonim ***** válasza:
87%

Nem mosnám le, egyrészt mert bunkó, proli kérés, másrészről pedig nem szorozna vagy osztana a szempillaspirálom.

Úgy otthagynám mint a szél.

Ja és alkoholos vackokkal biztos nem törölnék arcot!

2017. jan. 23. 19:54
 19/140 anonim ***** válasza:
82%

(F)

Egy éttermi vacsora közben vagy egyáltalán ilyen helyen biztos nem kérném hogy most azonnal!

Az más kérdés ha nagyon zavar, a randi után utalnék rá finoman, esetleg valamiféle bókolással egybekötve (pl.: megjegyezném hogy smink nélkül is gyönyörű [jobban megfogalmazva természetesen]).

Hogy miért?

Szimplán szerintem parasztság, ha "kérem" hogy azonnal szedje le és egyből nyújtom (az általam alkalmasnak nyilvánított) eszközt. A két cselekvés együtt (kérés+kendő) szerintem már inkább parancsolás mint kérés.

(TL;DR)

Nem kérném. Szerintem nem szép dolog ilyet kérni.

2017. jan. 23. 19:58
 20/140 A kérdező kommentje:

A győztes pedig tizenötös mai első, remélem nem utolsó zöldpacsisunk. A válasz az ő kérdésére szól. Tegyük fel azért kérné a partnered, mert látja, hogy nagyon ki vagy sminkelve. Nem előnytelen, nagyon jól néz ki, viszont csakis rád kíváncsi, nem a kézügyességedre. Volt egy barátnőm, a lány folyton sminkelte magát. Alapozó, szempilla spirál, szemhéjfesték, arcpír meg még a fene tudja mi, nem értek ennyire hozzá. Egyszer megesett, hogy előbb érkeztem a tervezettnél és még csak el sem kezdett készülődni. A látvány letaglózott. Egy csodaszép lány ugrott a nyakamba, pólóban és igen mackónadrágban, akit akkor láttam életemben először. Meg is fordult a fejemben, hogy ez most olyan mintha 2 barátnőm lenne. Csak nem értem miért sminkelne annyira aki sminkel. Pláne randin van ez már annyira túltolva bizonyos esetekben, hogy ilyenek is lehetnek belőle.

Aki ezen fel volt háborodva, értem én, hogy időt, energiát, pénzt fordítottatok rá, de kinek akartok tetszeni ? Magatoknak, vagy a férfinak, illetve ő kibe szeressen bele, belétek vagy az sminketekbe ?

2017. jan. 23. 20:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!