Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/nők/fiúk/férfiak benne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők/fiúk/férfiak benne vagytok egy gondolatkísérletben?

Figyelt kérdés
Tegyük fel randin egy kulturált helyen, mondjuk étteremben, választottatok arra kér, hogy távolítsátok el a sminketeket, ehhez pedig átnyújt nektek erre való törlőkendőt. Mit mondanátok/reagálnátok/tennétek ebben a helyzetben és miért ? A férfiakhoz az lenne a kérdésem, kérnék e erre a randipartnerüket ? Igen/nem/miért ?
2017. jan. 23. 19:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/140 anonim ***** válasza:
91%

Ha valaki szabad akaratból csinál valamit, azt simán abbahagyja, ha teherré válik.

Nem, nem randizom senkivel, aszexuális vagyok. Innen is látszik, hogy magam miatt csinálom. Senki nem vár el tőlem semmit.

De ugyanitt láttam azt a kérdést, ahol a férfiakat zavarná, ha a nő arckrémet használna. Érted, arckrémet. Na mindegy. Érdekes dolgok vannak.

2017. jan. 23. 20:38
 32/140 anonim ***** válasza:
87%

Soha nem volt még teher a sminkelés. És milyen győztes válaszoló? :D Pont nem érdekelne, miért kéri, hogy mossam le a sminkemet, normális ember nem kér ilyet, nem hinném, hogy az lenne csak helyes válasz a bugyuta kérdésedre, ami nem az, hogy a válaszoló kérdés nélkül lelépne. (Megindokolva, mert bunkó kérés. Egyéb bunkóság esetén is befejezném a randevút.)

Magamnak sminkelek, nem a másiknak, ezért se kéregesse, hogy mossam le a sminkemet, mert nem azért megyek el a randira, hogy mindenáron!!444! megfeleljek neki, hanem azért, hogy amennyiben úgy, ahogy vagyok megfelelek neki és ő is nekem, akkor legyen folytatás. Nem érdekel a későbbiekben sem, ha smink nélkül jobban tetszem neki, mint ahogy az sem érdekelne, ha neon zöld hajjal és 3 centis lábszőrrel jobban tetszenék neki, vannak dolgok, amikből nem engedek.

2017. jan. 23. 20:41
 33/140 anonim ***** válasza:
95%

Nem, nem kérnék ilyet.

Gondoljunk bele:

1.Akin nincs attól nem is tudnék ilyet kérni

2.Akin szolid, normális smink van attól miért kérném

3.Aki eltúlozza, azzal valószínűleg amúgy sem lesz hosszú a kapcsolatunk, sőt még a randink se :D

2017. jan. 23. 20:46
 34/140 Sunshinedoll ***** válasza:
84%

Soha a büdös életben nem használnék törlőkendőt/sminklemsó kendőt a sminkem lemosására, mert nem vagyok egy állat :D

Egyébként megkérném, hogy ürítse ki a tárcáját, ha már ennyire személyeskedünk és meg akarjuk ismerni egymást :D

2017. jan. 23. 20:55
 35/140 anonim ***** válasza:
85%
Az hogy a kérdés hipotetikus, nem zárja ki azt hogy kretén vagy. :)
2017. jan. 23. 20:56
 36/140 A kérdező kommentje:
Látsz a tárcában két húszezrest, két tízezrest egy bankkártyát és a személyes iratait. Mi történne ez után ?
2017. jan. 23. 20:59
 37/140 anonim ***** válasza:
100%
Mondanám neki, hogy ha már ilyen proli volt, fizessen nekem még egy kávét!
2017. jan. 23. 21:01
 38/140 anonim ***** válasza:
100%
Pl. kiderülne hogy nős
2017. jan. 23. 21:04
 39/140 A kérdező kommentje:

Kedves SziSzilvi95.

"A kretenizmus a pajzsmirigy csökkent működésekor (hypothyreosis) vagy a működés teljes kiesésekor kifejlődő kórkép. Amennyiben veleszületett vagy a korai gyermekkorban alakul ki, kretenizmusnak nevezik. Ha a pajzsmirigy csökkent működése felnőttkorban alakul ki, a kórkép elnevezése mixödéma.

A kretén jelző (szellemileg visszamaradott, kretenizmusban szenvedő) valószínűleg a latin christianus, azaz keresztény megjelölésre vezethető vissza. Ennek az a magyarázata, hogy a kreténeket torz külsejük és súlyos értelmi fogyatékosságuk miatt sokan állatoknak tartották. A kretének hozzátartozói megkereszteléssel próbálták meg ellensúlyozni ezt a minősítést, ugyanakkor kifejezni, hogy nem egy állatról, hanem egy keresztény emberről van szó."

(forrás:wikipédia)

Egyébként nem minősítettem senkit, hálás lennék, ha ti sem tennétek. Aki mondjuk hasonlóból szakdogát ír és töltitek a tesztjét is lekreténeznétek ? :)

2017. jan. 23. 21:06
 40/140 A kérdező kommentje:
Hívná a pincért, kérne neked egy kávét. Megkapod. Leöntöd vele, vagy megiszod ? :D
2017. jan. 23. 21:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!