Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Abortusz az apa beleegyezése...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abortusz az apa beleegyezése nélkül?

Figyelt kérdés
nos a barátnőm (17) terhes lett és el akarja veteni a babánkat, amiről én hallani sem akarok. mondtam neki, hogy szülje meg, mondjon le róla és többet látnia se kell, de mindenaron meg akarja csinalni. nem ertem miert. szerintem nem csak az o gyereke, hanem az enyem is...
2010. máj. 5. 21:18
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/181 anonim ***** válasza:
26%

Te komolyan elhiszed, amit mondasz előző? Ez a nem teszi lehetővé egy élet létrejöttét, kicsit gyenge mese. Maximum valaki lelkiismeretén segít, amikor megöli a saját gyermekét. Undorító.

Vagy ez meg van határozva, valami szent irodalomban, hogy az élet az csak az x. héttől "száll bele" a testbe? Normális vagy?

2010. máj. 7. 17:09
 82/181 anonim ***** válasza:
23%

simán azt mondanám hogy 17 éves lány menjen abortuszra,de igy,hogy apja lenne a gyereknek,igy nem...

szép a cél amiért harcolsz,én drukkolok neked,bár ha megszületik,akkor nehéz lesz hogy hozzádkerüljön egy ujszülött,de hátha...

korodat elárulhatnád

te szüleid támogatnak?

(jah,aki azt irta hogy igy párt hogy talál magának mindkettő...kisgyerekes apuka egy nő szemében vonzó,hisz már be sem kell bizonyitania hogy flelőségteljes apuka tud majd lenni egy közös babának is...csaj meg...ha nem ő neveli,akkor lényegtelen...)

2010. máj. 7. 17:28
 83/181 anonim ***** válasza:
65%

Egy életre tönkere teszed a lányt!

A szülei hülyék!!!!

Nem hiszem el, hogy valaha szeretted!

Én biztos találnék olyan megoldást, hogy ne kelljen megszülnöm, de ha netán mégiscsak megszülném szerencsétlent, mindent elkövetnék, hogy te aki így hátba támadtad ne lásd a gyereked. Nem csodálkoznék, ha valami végzetes dolgot tenne magával, még a szüleit is ellene fordítottad egy ilyen helyzetben, hogy lehet rákényszeríteni valakit, hogy gyereket szüljön.

Nem mondhatod megakarja ölni, ugyanis az csak bab méretű valami amihez még egyáltalán nem kötődik, 9 hónap és a szülés után már fog hozzá és hidd el nem fog lemondani róla te javadra.

Amit lehet elhúznék otthonról, valószínüleg egy rokonhoz aki megértőbb, és ha kell illegálisan is, de megcsináltatnám az abortuszt, de még attól sem riadnék vissza, hogy kárt tegyek magamban...

Ha ennyire gyereket akarsz vegyél egy tenyészkancát magadnak aztán azt csináld fel, ő egy emberi lény nem két lábon járó méh!

----------------------------------------------------------

Nézd meg a Fiúk az életemből című filmet!

[link]

2010. máj. 7. 18:24
 84/181 anonim ***** válasza:
76%

"Kedves" 17:09!

Igen, normális vagyok. Legalább is nálad biztos, hogy normálisabb. És az akar a saját lelkecskéjén könnyíteni, aki nem meri felvállalni az abortuszt, amikor abszolút nem akar gyereket, mert még ő is félig az, inkább megszüli, nehogy a saját pici lelkecskéjének baja essen és az egész terhet ráhárítja egy szerencsétlen leendő emberre, aki ezt egész életén keresztül magában fogja hordozni! Egy szerencsétlen gyerek, akinek az idétlen kamasz, önző egoista szülei egymást fogják marni, vagy nem láthatja vagy az egyiket vagy a másikat. Az anyuka NEM fog lemondani a babáról, ha már 9 hónapig hordta és megszülte, hiába akarja annyira a kérdező. Vagy megtalálja a módját, hogy ne kelljen megszülnie akár a saját élete árán is, vagy pedig ha már megszülte nem fog lemondani róla és akkor majd megint jön pattogni a kérdező, hogy "de az a hülye p*csa nem adja nekem a gyerekemet amikor ő nem is akarta júúúj beköpöm anyucinak". Ismertem több olyan tizenéves/felnőtt embert, akit egykoron anyuka nem akart megszülni csak rákényszerítették. 9 hónapon keresztül minden áldott nap szenvedett a gondolattan a lány/nő, hogy ő ezt nem akarja (és azon hogy mit gondol ha megfeszül sem változtathat sem a drágalátos apuci sem a mégjobbfej szülők), és mindegyik ilyen gyerekből 1-1 DEPRESSZIÓS, BETEG, PSZICHÉS MÉG A TERHESSÉG ALATT SÉRÜLT ember lett, mert a magzat érzi, hogy hogyan viszonyul hozzá az anyuka és ezen a büdös életben nem fog tudni változtatni egyetlen "mocskos gyilkos" szöveget kántáló egyed sem. Hiába szerették őket a szülők, volt amelyiknek végülis még normális családja is lett, de hiába. Öngyilkosság lett a vége. Itt az oldalon is találkoztam már olyan felnőtt emberekkel akiket nem akart az anyukájuk és a normális család ellenére azt mondta bárcsak elvetették volna, mert mániákus depressziós és halvány lila gőze sincs hogy miért. Ez orvosilag bizonyított tény.ÉS undorítóak az ilyen emberek, akik csak is azért, hogy a saját lelküknek ne essen bántódása világra hoznak egy szerencsétlen, lelkileg nyomorék embert!

És igen, én normális vagyok, csak tudom miről beszélek veled ellentétben, akinek fogalma sincs az egész témáról.

Mellesleg ez most nem rólad vagy rólam szól, hanem egy MÁR ÉLŐ 17 ÉVES EMBERRŐL, akinek még van esélye új életet kezdeni és IGEN, egy lelki teherrel, ha abortuszra megy, de ez nem a TE és nem is az ÉN dolgunk, hanem a LÁNYÉ.

2010. máj. 7. 18:39
 85/181 anonim ***** válasza:
65%

ma 18:39

Teljes mértékben igazad van!!!!

2010. máj. 7. 18:58
 86/181 anonim ***** válasza:
21%

18:39-es

teljes mértékben önző vagy és pártolod a gyilkosságot, agymosott idióta...

ha meg annyira sz@r lenne annak az élete, aki megszületik, akkor majd véget vet neki, szíve-joga, mert a SAJÁTJA...de ha más megöli, az szerinted jó?! ennyi erővel odamehetnék egy csöveshez kinyírni, hiszen neki úgyis sz@r az élet!!!

2010. máj. 7. 19:29
 87/181 anonim ***** válasza:
10%

Ja és miért csak a 2. részére bírtál reagálni ennek a szövegrésznek?

"Vagy ez meg van határozva, valami szent irodalomban, hogy az élet az csak az x. héttől "száll bele" a testbe? Normális vagy?"

2010. máj. 7. 19:31
 88/181 anonim ***** válasza:
61%
Te nem vagy normális. Fogalmad sincs semmiről, buta vagy, önző és nincs benned semmi empátia. Sajnállak. -de a te dolgod. Mindenki maga fog dönteni az ilyesmi dolgairól és te nem szólhatsz bele. Ennyi.
2010. máj. 7. 19:41
 89/181 anonim ***** válasza:
61%

"Vagy ez meg van határozva, valami szent irodalomban, hogy az élet az csak az x. héttől "száll bele" a testbe? Normális vagy?"

Igen meg van határozva, 12. hétig nem véletlenül engedélyezik, addig csak egy sejtdarab, amúgy amíg meg nem mozdul addig én nem tekintek rá gyerekként. Ha ezentúl az idióta kérdező gumiba élvez a következő barátnője helyett, minden egyes dugással megakadályoz egy életet (vallás ezt is ugyanúgy elítéli, mint az abortuszt).

2010. máj. 7. 19:49
 90/181 anonim ***** válasza:
57%
Ne bántsátok már a kérdezőt! Miért nem lehet neki normálisan elmondani a véleményeteket? Bántott ő titeket??? Egyszerűen vannak apai ösztönei, és fel akarja nevelni a gyerekét. Rendben van, hogy ti a lány érdekeit pártoljátok, de nem hiszem el, hogy nem tudjátok ezt normális hangnemben közölni. A kérdező egy rossz szót nem használt, teljesen normális hangnemben közölte a dolgokat és a rengeteg undorító hangvételű beszólás ellenére is higgadtan és értelmesen beszélt. Nem hiszem el, hogy ti erre képtelenek vagytok...
2010. máj. 7. 19:56
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!