Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abortusz az apa beleegyezése nélkül?
61/181 A kérdező kommentje:
ennyire ne dramatizaljatok mar tul
te most konkrétan arra kényszerítesz egy szinte még gyereket, hogy megszüljön egyet, rémesen szánalmas, hogy neked csak az számít, hogy ne "öljék" meg azt a szemmel talán alig látható kis pacát, ami nem, még nem gyerek. abba belegondoltál talán, hogy az exednek, mekkora teher kihordani egy gyereket ennyi idősen? az abortusz is nehéz dolog, lélekben is, testben is, de egyértelmű, hogy itt ez a helyes megoldás. Hiába utálja az iskolát, semmire sem viszi az életben, ha most félbehagyja. Te pedig hátbatámadtad. És a szülei is ostobák, hogy rákényszerítik szegény lányt, hogy ilyen fiatalon gyereket szüljön, amikor még előtte áll az egész élet. És igenis az ő teste, had ő döntse el, hogy készen áll-e egy gyerek megszülésére. És ha a szülei nem engedik neki az abortuszt, akkoris el fogja vetetni, ha más nincs, akkor illegális módon, amibe nem csak a "gyereketek" hanem akár ő is belehalhat, ami pedig a nagyobb gáz lenne. Szánalmas alak vagy. Én a barátnőd korában vagyok, és tudom, hogy gyereket szülni ebben a korban a legnagyobb hiba lenne.
2010. máj. 6. 19:04
jahh, és te dramatizálod túl. Ahelyett, hogy elfogadtad volna a barátnőd döntését, eldobtad őt magadtól, olyanra kényszeríted, amit nem akar, és még a szüleit is ellene fordítottad, pedig egyszerűbb lett volna mindkettőtöknek elfogadni, és neked támogatni őt a bajban is. Még lesz időd neked is a gyerekre.
19:04es
2010. máj. 6. 19:08
64/181 A kérdező kommentje:
jo ez mar tul van targyalva.
65/181 A kérdező kommentje:
ő dobott el magától engem és eldobné a születendő gyermekünket. meddig csak egy sejtcsomó? 18 hétig? aztán hirtelem baba lesz meg pocaklakó? ne nyugtatgassátok magatokat ezzel.
utána sem lesz hirtelen baba. sejtcsomóból lassan kialakul az embrió, és csak utána lesz belőle "pocaklakó". De az abortuszt is csak a sejtcsomó illetve az embrió állapot kezdeti szakaszáig engedélyezik. 15 éves létemre énis tudom, hogy amit most elvetetne, az még csak egy paca ;)
2010. máj. 6. 19:13
Te meg ne nyugtasd magad azzal, hogy te vagy a gyermekek védelmezője, mert tönkreteszed egy ember életét. Áruló.
2010. máj. 6. 19:14
több ember életét: a lányét, a szüleiét is, mert a lányuk megutálja őket, a gyerekét is, mert anya nélkül kell felnőnie, de lehet, hogy a magadét is, ha bevállalsz egy gyereket.
2010. máj. 6. 19:17
Komolyan már ezt nem hiszem el :(
Miért teszed ezt vele? Látom hiába írják, nem érted, de egy nőnek, aki nem akarja a gyereket, egyszerűen leírhatatlan trauma a szülés... én inkább öngyilkos lennék helyette, vagy hasbaverném magam, AKÁRMI csak nem EZ! Kérlek fogadd el, hogy te egyszerűen nem értheted, talán a biológiai adottságaidból, hogy ő ezt hogy élné meg... nincs semmi túldramatizálva, ne tedd tönkre az életét! Egy abortusz lelkileg és testileg is tizedannyira nem megterhelő, mint egy ilyen...
Az erkölcsi részét, hogy gyereket csinálsz neki, és a szabad akaratát figyelmen kivül hagyva KÉNYSZERÍTED hogy szüljön, már leírták előttem, én nem méltatom.
A szülei hogy fogadták, hogy vetted rá őket?
2010. máj. 6. 20:02
70/181 A kérdező kommentje:
szüleit? racionális, észérvekkel "vettem rá". de nem nagyon kellett győzködni őket, mert mint mondtam, kicsit értelmesebbek, mint a volt párom. egyébként meg elmondtam azt is amit itt. a sulit nem kell otthagynia, a gyerek a legjobb helyre kerül,mindent meg fog kapni és így meg se kell ölni stb.
szerintem az ilyenekből SOHA nem lesz felelős anya, aki egyszer már így eldobja (abortusz) magától a gyerekét.
Kapcsolódó kérdések: