Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Abortusz az apa beleegyezése...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abortusz az apa beleegyezése nélkül?

Figyelt kérdés
nos a barátnőm (17) terhes lett és el akarja veteni a babánkat, amiről én hallani sem akarok. mondtam neki, hogy szülje meg, mondjon le róla és többet látnia se kell, de mindenaron meg akarja csinalni. nem ertem miert. szerintem nem csak az o gyereke, hanem az enyem is...
2010. máj. 5. 21:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/181 anonim ***** válasza:
76%

Jah, igen, a csaj hagyja (ha csak arra a pár honapra is) félbe a tanulmányai, vállalja a terhességet, a szülés fájdalmát és egyéb dolgokat... Gondolj kicsit az ő helyzetébe is, csak 17 éves!

Ennek ellenére örülök, hogy vannak még ilyen felelősségteljes, és érett emberek mint Te, komolyan... annak ellenére, hogy én nem vagyok az, és inkább a (volt)barátnőddel értek egyet. Na meg én speciel nem tartom az abortuszt gyilkosságnak.

De miért nem akkor aggódtál, mikor-bocs a kifejezésért- felcsináltad?

2010. máj. 5. 22:05
 22/181 anonim ***** válasza:
24%

"Nem akarja félbehagyni a sulit, és 9 hónapot szenvednie a gyerek kihordásával"

ha a szexhez elég nagy, ennyi a minimum amit vállalnia KELL

"no meg aztán ott van még a tudat benne, hogy van egy gyereke, akivel nem foglalkozik pedig kéne."

jogos, sokkal jobb, ha megöli, így nem kell vele foglalkozni...az ilyen szintű önzőségtől felfordul a gyomrom...

"Neked meg nem kéne elvárnod tőle, hogy ilyen fiatalon megszülje a gyereket."

de, rohadtul el kell várnia, ugyanis ketten hozták össze, nem csak a lányé a döntés, és a kérdező ráadásul vállalja a felnevelését!

2010. máj. 5. 22:05
 23/181 anonim ***** válasza:
65%

Az abortuszt hosszas etikai viták során döntötték el. Nos a 12. hétig engedélyezett, mivel a hölgy 18. életévét még nem töltötte be, így neki a 18. terhességi hétig engedélyezett az abortusz.

Erős etikai vita az is, hogy most akkor megöli vagy nem öli, de hidd el nekem,hogy jobb, ha nem adsz egy olyan életet, amit senkinek sem kívánnál. Persze ebben az esetben másról van szó, mivel az apa tisztességesen nevelné a gyereket, de kicsit gondoljátok magatokat a lány helyzetébe is. Nem olyan egyszerű ez a helyzet, mint amilyennek leírva tűnik. Nem akarta ezt a gyereket, mégis így alakult, tehetne ellene, de akkor tulajdonképpen mit is tegyen.

2010. máj. 5. 22:07
 24/181 anonim ***** válasza:
86%
Ja és félreértés ne essék, nekem soha nem volt abortuszom, terhes sem voltam még soha, én egyszerűen látom azokat, akiknek volt abortuszuk, látom azokat a nehezen meghozott döntéseket. Nekem véleményt előttük nem szabad alkotnom róluk, cseppet sem lenne etikus és valószínűleg ha ilyet tennék pályaalkalmatlan lennék.
2010. máj. 5. 22:09
 25/181 anonim ***** válasza:
29%
de nem kötelező felnevelni...vannak például, akiknek nem lehet gyerekük, pedig jó szülök lennének
2010. máj. 5. 22:11
 26/181 anonim ***** válasza:
82%
Persze, hogy vannak olyanok, nagyon nagyon sok meddőség van manapság. Az meg hogy nem kötelező felnevelni, valóban nem kötelező, de te tükörbe tudnál úgy nézni, hogy van valahol valamerre egy gyereked? Szerintem nem.
2010. máj. 5. 22:13
 27/181 anonim ***** válasza:
28%

nézesd meg a barátnőddel ezt az orvosi filmet: http://www.youtube.com/watch?v=t_3COaK2_V0

ettől garantáltan átgondolja!

2010. máj. 5. 22:13
 28/181 anonim ***** válasza:
67%

Ejj, de utálom az ilyen rosszindulatú videokat mint amit az utolso linklet... meg sem néztem, de gondolom "abortált" "magzatok" vannak benne. Az ilyenek nagy része egyszerűen kamu, sokszor a terhesség 4. hónapjából, vagy még késöbb származó vetélések szomoru eredménye... egy max 12 hetes magzatnak a 12.dik hétre van épphogy nagyjábol emberformája...

Persze ha nem ilyen video, akkor én kérek elnézést.

Nem értem miért akarod tönkretenni a barátnőd életét kérdező, könnyen beszélsz... ha szeretted valaha is, ne kérj ilyet tőle.

2010. máj. 5. 22:30
 29/181 anonim ***** válasza:
77%
A videó a néma sikoly című felvétel, szerintem már mindenki látta, bemutatják egy 12 hetes magzaton az abortuszt. A bökkenő, hogy ez az abortum 12 hetes, az abortuszok 80%-a viszont a 8. terhességi héten történik.
2010. máj. 5. 22:33
 30/181 anonim válasza:
86%

a bnőd szempontja: terhes, 17 éves, iskolába jár és a szülei nem örülnének gondolom neki. a barátjával szakítottak és most ott van egyedül terhesen. a barátja azt mondja, hogy tartsa meg, de ő nem akarja feláldozni rá az életét. úgy gondolja a kisebb rossz az abortusz, de azon se fog soha túllépni. élete egyik legnagyobb törése. és azért abban sem lehet biztos, hogy te tényleg mellette állnál vagy felnevelnéd, vagy esetleg lelépnél élni.

a gyerek szempontja, mert ahogy olvastam erről senki nem igazán írt. ha megtartja akkor úgy nöl fel, hogy tudja 1: az anyjának nem kellett és meg akarta inkább ölni. 2: az igazi szülei eldobtál maguktól, mert nem kellett nekik, pedig még szinte nem is létezett. még ha nem is akarnák elmondani a pótszülei egyszer úgy is kiderül.

én nekem csak ennyi a hozzáfüzni valóm. esetleges helyesírási hibák miatt bocs.

2010. máj. 5. 22:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!