Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Abortusz az apa beleegyezése...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abortusz az apa beleegyezése nélkül?

Figyelt kérdés
nos a barátnőm (17) terhes lett és el akarja veteni a babánkat, amiről én hallani sem akarok. mondtam neki, hogy szülje meg, mondjon le róla és többet látnia se kell, de mindenaron meg akarja csinalni. nem ertem miert. szerintem nem csak az o gyereke, hanem az enyem is...
2010. máj. 5. 21:18
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/181 anonim ***** válasza:
61%
Na te csak ne ítélkezz itt, mert akkora hülyeségeket beszélsz, hogy leszakad a plafon! Képzeld, én ismerek ilyen felelős anyákat, úgyhogy akár be is foghatod! Én a csaj helyében biztos, hogy megtalálnám a megoldást, hogy ne kelljen megtartanom a gyereket, utána pofánvernélek, a szüleimmel meg soha többé nem beszélnék.
2010. máj. 7. 10:44
 72/181 A kérdező kommentje:
nem kell megtartania a gyereket, erről van szó te észlény! nálam, azaz az apánál maradna a baba, így nem kell se magát, se a születendő gyerekünket vágóhídra vinnie
2010. máj. 7. 10:57
 73/181 anonim ***** válasza:
63%
De 9 hónapig ki kell hordani és meg kell szülnie te észlény!!! Fogad már fel végre, hogy ez nem úgy történik, hogy hopsz kipottyan egy gyerek oszt csá! Ha 9 hónapig hordani fogja a büdös életbe nem fog többet lemondani róla és ha idősebb lesz még talán el is tiltatja majd tőled azok után, amit tettél vele.
2010. máj. 7. 11:25
 74/181 A kérdező kommentje:
álomvilágban élsz, mi alapján tiltatná el tőlem ? körberöhögné a bíróság. neki kell kihordania? és?
2010. máj. 7. 12:33
 75/181 anonim ***** válasza:
66%
azt mondja, hogy zaklattad, rákényszerítetted a terhességet, és akkor a rendelet szerint a büds életben nem találkozhatsz a kölyköddel. jesszum pepi. remélem soha nem fogok ki ilyen pasit mint te ;)
2010. máj. 7. 13:43
 76/181 A kérdező kommentje:
ezeket bizonyítani kell kisszívem. mivel zaklattam? semmivel. rákényszerítettem? a szülei nem járulnak hozzá. bébi, ezt buktad !
2010. máj. 7. 13:45
 77/181 A kérdező kommentje:
azért van egy fajta gondolkodási módotok már nem azért. én szeretném azt a gyereket látni, és nem holtan, minta az "anyja". ezek után még én vagyok az önző szemét, akitől a születés után eltiltanátok a gyerekét és rábíznátok arra a személyre, aki a születését se akarta. ez igen.
2010. máj. 7. 13:53
 78/181 A kérdező kommentje:

ma 13:43

soha ne is fogjál ki olyan pasit, aki szeretné a gyerekét, meg az anyjét is feltétel nélkül. fogjál majd ki egy alkholistat aki ver teged is meg a gyereket is!

2010. máj. 7. 13:54
 79/181 anonim ***** válasza:
27%
kérdező, teljesen egyetértek mindenben, abszolút igazad van, ne foglalkozz az ilyen potenciális gyilkosokkal, akik azzal védik magukat, hogy sejtcsomó meg a többi baromság...tisztellek, benned van felelősségtudat, itt kezdődik az érettség...hogy vállalod a felelősséget! bár minden ember ilyen lenne!
2010. máj. 7. 15:01
 80/181 anonim ***** válasza:
40%
Gyilkos? Azért gyilkos valaki, mert nem teszi lehetővé egy emberi élet létrejöttét, ezért gyilkos? Annyira szánalmas az ilyen felfogás, akkor szüljél te 17 évesen! Kérdező csinálj amit akarsz SZERENCSÉRE nekünk semmi közünk nincs hozzád, de ezt még vissza fogod kapni az élettől meglátod. De kőkeményen. Lehet most neked áll feljebb, de iszonyatosan meg fogod szívni.
2010. máj. 7. 16:58
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!