Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Abortusz az apa beleegyezése...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abortusz az apa beleegyezése nélkül?

Figyelt kérdés
nos a barátnőm (17) terhes lett és el akarja veteni a babánkat, amiről én hallani sem akarok. mondtam neki, hogy szülje meg, mondjon le róla és többet látnia se kell, de mindenaron meg akarja csinalni. nem ertem miert. szerintem nem csak az o gyereke, hanem az enyem is...
2010. máj. 5. 21:18
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/181 anonim ***** válasza:
62%

Igen igazad van szörnyen önző, gyilkos természetű és gátlástalan vagyok mert szerintem fontosabb a 17 éves lány további élete, mint egy 7 hetes embrióé!

Én csak a lány sajnálom, mert mindenki ellene fordult, nincs senki sem mellette, még a szülei sem.:(

Részemről én is lezártam a vitát!

2010. máj. 7. 23:17
 112/181 A kérdező kommentje:

"Én írtam azt a választ amire te gondolsz, és kifejtettem, hogy onnantól tekintem embernek azt a sejtet, ahogy megmozdul, de addig amíg olyan mint egy bab addig nekem ne gyere gyilkossággal, tovább nem kívánok erről a gyilkosság-nem gyilkosság dologról vitázni. "

nezd meg ezt az oldalt: [link]

a 6. héten az embrió spontán és reflexszerű mozdulatokat végez. Ha megérintjük az embrió szájterületét, az reflexszerűen visszahúzza a fejét. 7 hetes korban csuklás figyelhető meg.Lábmozgás és ijedtségreflex látható. 8. hét: Mozgása lehet lassú vagy gyors, egyszeri vagy ismétlődő, spontán vagy reflexszerű. Egyre gyakrabban figyelhető meg fejforgatás, nyaknyújtás, a kéz archoz érintése. Az embrió megérintése hunyorgást, állkapocsmozgást, ökölszorítást és lábujjfeszítést vált ki.

idézlek még egyszer: "onnantól tekintem embernek azt a sejtet, ahogy megmozdul" szóval elismered, hogy gyilkosság?

2010. máj. 8. 08:30
 113/181 anonim ***** válasza:
62%

Jaj istenem mi van itt...

Elnézést kérek minden 78%ostól, aki nem nekem írt és akinek nem is akartam írni!:D

Viszont te, te idióta 78%os... Másokat önzőzöl meg agyosottozol, miközben te vagy a legönzőbb. Már írtam egy hosszú választ, hogy miért, de az úgy látszik elkerülte a figyelmedet. Bezzeg azt elvárod, hogy a te nyomi kérdésedre válaszoljunk, hogy beleszáll az élet.

Egyébként felesleges arról vitatkozni, hogy gyilkosság -e. Én nem ismerem el, sázmomra nem gyilkosság. Ha számotokra az, engem ez teljes mértékben hidegen hagy, mivel ha én ilyen helyzetbe kerülnék akkor se ti dönthetnétek róla, sőt, nektek még csak icipici beleszólásotok se lenne. És, igen, nekem is többet jelent egy 17 éves ember élete, lelke, pszichés állapota, teste és még sorolhatnám, mint egy 2 egyesült sejtből kialakult gerincvelővel rendelkező emberkezdeményé, akiből egy lelkisérült felnőtt lenne (ha megélné a elnőttkort), ahogy azt már leírtam. És egyszerűen felfordul a gyomrom az ilyen emberektől, mint ti, akik a saját elképzelésük miatt eldobják azt, akik szeretik őket és akinek megígérték, hogy szeretni fogják bármi törtnjen is. TI vagytok az igazán önzőek. De én ezt nem fogom magyarázni, végtelenül sajnálom a lányt, már leírtam, hogy én a helyében mit tennék. Remélem a lehető legjobban fog alakulni az élete ennyi árulóval körülvéve.

És kérdező, még annyit írnék neked, hogy ha kihordatot a babát a leányzóval, akármennyire is szeretnéd, NEM fog lemondani róla. A kezedbe nem fogja adni, maximum erőszakkal veheted el tőle. Ahhoz meg megint csak gratulálni tudok.

2010. máj. 8. 13:01
 114/181 anonim ***** válasza:
18%
Mivel nem vagy komplett, befejezheted a károgást és a mások kioktatását, köszi :) unalmas és idegesítő GYILKOS
2010. máj. 8. 16:05
 115/181 anonim ***** válasza:
67%

Menjél tüntetni az abortusz ellen, ha már olvasni és véleményt írni nem tudsz, csak gyilkosozni. Olyan buta vagy, mint a föld. És szánalmas is. Na szia!;)

Mellesleg nálad butább embert még életemben nem láttam. NEm vagyok gyilkos NEM öltem meg senkit soha életemben.

2010. máj. 8. 16:35
 116/181 anonim ***** válasza:
2010. máj. 8. 17:35
 117/181 anonim ***** válasza:
68%
Teljesen felesleges erről vitázni, 12. hétig a törvény engedélyezi (sőt még tovább is), számomra az nem ember, hanem sejt, nyugodtan kötekedhettek a reflexszerű mozgással stb. az anya 19.-20. hét után érzi, sokan csak onnan tekinti élő embernek, hogy megszületett. Abortusz párti vagyok teljes mértékben mert fontosabb egy 17 éves ember élete, mint egy 7. hetes magzaté. Nem tenném tönkre a fiatalságomat egy gyerekkel. Őszintén sajnálom az exbarátnődet, remélem nem a tied a gyerek...
2010. máj. 8. 17:39
 118/181 anonim ***** válasza:
72%

Hát ti még mindig itt tartotok?

Az abortusz az abortusz. Lehet vele nem egyetérteni és lehet vele egyetérteni. Ne minősül gyilkosságnak. Attól, hogy valaki nem ért vele egyet (mert ez tényleg szubjektív, szinte mindenki másképp gondolja), attól még nem minősül gyilkosságnak. El lehet ítélni a dolgot, de valótlanságokat ne állítsatok már.

2010. máj. 8. 19:24
 119/181 A kérdező kommentje:
na újra együtt vagyünk :) barátnőm is szeretné most már megtartani a babánkat :]
2010. máj. 19. 07:45
 120/181 anonim ***** válasza:
74%
Ez nagyszerű hír! GRATULÁLOK!!! És sok boldogságot mindhármótoknak...:)))
2010. máj. 20. 14:52
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!