Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abortusz az apa beleegyezése nélkül?
vedekeztunk, ovszerrel, nem szakadt ki, nem csuszott le, megis igy sikerult
Kedves kerdezo, gondoltal mar arra hogy esetleg azert nem akarja megtartani ,mert nem toled van a gyerek? kicsit furcsanak talalom hogy vedekezes mellett is teherbe esett.En mindenkepp elgondolkodnek ezen, ha nem most akkor majd a baba megszuletese utan mindenkepp vegeztetnek egy apasagi tesztet
Kérdező 05-20 21:03:
Én voltam, aki megint jött a sulival. A baj az, hogy nem vagy képes felfogni, hogy itt most nem az évveszteségről van szó. Sokkal sokkal több esélye van normális érettségi eredményekre, ha az órákon részt vesz és nem otthon kell görnyednie a könyvek felett (amit nem fog megtenni anyaként).
Komolyan mondom, ebből az egészből a gyereket sajnálom a legjobban. Van egy anyja, akit úgy kellett rábeszélni, hogy megtartsa (megjegyzem, ez a gyerek értelmi képességeire rá fogja tenni a bélyegét), lesz egy b@szottul akaratos, önző, bunkó apja és lesz minimum az anyja részéről egy iszonyatosan debil nagyszülő párosa.
Javaslom, ha tényleg szeretni fogod a gyereket és nem csak azért kell, mert kitaláltad, akkor a Genius Tehetséggondozóba írassátok be (óvoda, általános és középiskola egyben), hogy legalább egy minimális esélye legyen arra, hogy sikeres élete lehessen. (És nem, ez nem reklám volt. Anno az ATV-n néztem egy riportot az igazgatónőjével és meggyőzött.)
ma 08:06
Te pedig olyan buta és primitív vagy, mint a föld. Gondolom vagy rosszul sikerült terhességed volt vagy nem jön össze a baba, ami nagyon szomorú, de attól hogy másokat szólsz le és gyermekgyilkosnak nevezel (nem vagy tisztában szavak jelentésével) még neked nem lesz jobb. Majd a saját embriódról te fogsz rendelkezni, de ehhez semmi közöd nincs. Ahogy az apukának sincs beleszólása, mivel nem hozzá van fizikailag kötve.
Szóval hiába jönnek egyesek a gyilkosok meg gyerekgyilkosok jelzővel, ettől még semmi nem változik, aki el akarja vetetni, az ugyanúgy el fogja, akármilyen gyilkosnak is hívod. És neked meg ettől nem születik gyereket, nem lesz jobb az életet, sőt, inkább csak a keseredettség szól a szavaidból.
Nos " drágalátos " 8:06-os
Előszöris kezdjük ott, hogy ezt a hozzászólásomat NEM NEKED SZÁNTAM, ùgyhogy te vegyél vissza a pofádból rohadt gyorsan, èscsak hogy tud te vagy itt az aki sokratartja magát, hisz azthiszed te mindenkinél mindent jobban tudsz, éshogy jogodban áll mást lesenkizni, csakmert neki igazán van, és látja a dolog sùlyosságát, amit te a büdös életeben nem fogsz megérteni
külön gratulálok ehhez az elb*szott-őskori felfogásodhoz. Te magadba néztél egyáltalán? Fröcsögsz itt össze-vissza hülyeségeket! Neked az normális, hogy egy ilyen hihetetlenül önző és undorító alak, mint a kérdező, azt gondolja neki jogában áll egy 17 éves lány teste felett parancsolgatni ? Kérdem én: ő hordja ki a gyereket? Ő szenved az iskolában hónapokig azzal a nagy teherrel a vállán? Majd 9 hónapnyi szenvedés után ő szüli meg azt a gyereket? NEM!!! NA ÉS ÉPPEN EZÉRT NINCS NEKI SEMMI, DE SEMMI BELESZÓLÁSA A GYEREK SORSA FELŐL!! Majd a làny eldönti, hogy van-e erre szüksége!!
Másrészt képzeld nemcsak a szülést nagy fájdalmait látom egy gyerekben, de jelenesetben az abortusz FELEANNYIRA NEM MEGRÁZÓ, mint a nemkívánt kölyök megszülése! Igen biztos okozna lelkisérülést (bár a lány rohadtul nem akarja, ùgyhogy el tudom képzelni mennyire érdekelné) , de talán a szülés nem okozna lelkisérülést ??!! Maga a tudat, h ráderőszakolták a szülést gyerekként, te nem is akarod valójában, ésakkor ugye nagyon fontos megemlíteni ( amit már említetettem egy pàrszor) hogy milyen fájdalmakkal jár egy szülés...! Ùgyhogy egy pasi csak ne akarjon ítélkezni egy nő teste felett! Ha neki gyerek kell, keress magának egy olyat, aki hajlandó lenne megszülni, mindenféle erőszaknélkül.
Persze könnyen vannak a férfiak, nekik SEMMI egyéb dolguk nincs csak annyi, h felcsinálják a csajt, amit ők nagyon élveznek, utána meg mint vmi császárok közlik a csajnak, h de bizony megszülöd... Mert ők kik, hogy megmondják neked mit csinálj?? SENKIHÁZI SZEMETEK, akik még mindig azt hiszik, hogy a nők felett vannak, holott ez k*rvára nem így van!
Nagyjából végigolvasgattam a válaszokat. Az elején még sajnáltam szegény apajelöltet, mert szerintem az apának is van beleszólása az abortuszba valamilyen szinten, de persze a nőé az utolsó szó. Ahogy haladtam tovább inkább a csajt kezdtem el sajnálni. Nem lehet, hogy pont az apuka viselkedése miatt nem akarjam megtartani a gyereket?- mert nem ültek le normálisan megbeszélni, hogy ki mit érez, hanem csak ki jelentette az apuka, hogy márpedig ő akarja? Meg azért az nem olyan egyszerű hogy hopp megszülöm, meg hopp majd lemondok róla, meg ilyenek. Ha már az apa lelkivilágát nézzük akkor nézzük az anyáét is. És ha nem is mondjuk ki egy gyerek amekkora boldogságot tud okozni 2 ember életében, annyi erővel tönkre is tehet egy vagy két életet. Ez az első dolog ami eszembe jutott. A második ami igazán felháborított pedig az, hogy sokan mondták azt, hogy az abortusz helyett miért nem adják örökbe (tudom ebben a helyzetben az apuka felnevelné). Igazából ezért is írtam... Én egy árvaházban dolgozom nevelőnőként, és szívesen megkérdezném azt, aki azt írta, hogy inkább árvaház mit abortuszt, hogy járt e már ilyen helyen??? Nem az abortusz a gyilkosság, hanem az ha bedugom egy ilyen helyre a gyerekemet. Az a kisember születésétől fogva hiányt fog szenvedni mindenbe, és persze lehet örökbe fogadják, vagy ki veszik nevelésre, és ha azok az emberek alkoholisták? ütik verik? Erre nem gondolt senki? Nem tudom ki kívánna magának ilyen életet...
G.
8:40-es:
Ja igen most már nem tudsz egyebet mondani, és nemtudsz mással dobálozni, minthogy ; áh téged kellett vna elvtetni!
Azért, mert számomra felfoghatatlan, hogy egy ember, aki a szülésről semmit nem tud, rákényszeríti a másikat, hogy de igenis szüld meg..! Az ilyen nem ember nem éppelméjü, mintahogy az sem aki szerint ez helyén való, és normális dolog. Ùgyhogy tanuljuk anyudék hibájából és VÉDEKEZZ!!! Legalább nem fog szaporodni az ilyen elcseszett felfogással rendelkező " ember ", mint te/ti!!
Jajj haggyuk már a süket dumát ... ! Nos te már olyan szinten abortuszelleni vagy, hogy az már orvosisegítségre szorulsz !! Szval te inkább hagynád azt a gyereket megszűletni, akit: nem akarnak, nem szerétnek majd, nem lenne miből eltartani, és a végén árvaházba kerülne, és szenvedne egész életében, csakmert az önző soha kényszerítette a nőt hogy szülje meg.. Na szép, ha ez neked normális, hogy egy ember egész életében szenvedjen, mintsem elvetessék még akkor, amikor egy kifejlődetetlen sejtcsomó és minden kíntól megszabadulna.. hát akkor az egész magáért beszél!! BÜSZKE LEHETSZ ERRE A BETEGES, NEM NORMÁLIS FELFOGÁSODRA. fel nemtudom fogni, h vki hogy tud veled beszélni, egylégtérben megmaradni veled, esetleg ( istenments ) megölelni téged ... Pfff : /
Ja hogyne, az én egész barátitársaságom ( magyarul éppelméjü, nem jégszívvel rendelkező emberekek, veled ellentétben ) azt gondolja, hogy te vagy a legundorítóbb féreg az egész földkerekségen !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!