Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Abortusz az apa beleegyezése...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abortusz az apa beleegyezése nélkül?

Figyelt kérdés
nos a barátnőm (17) terhes lett és el akarja veteni a babánkat, amiről én hallani sem akarok. mondtam neki, hogy szülje meg, mondjon le róla és többet látnia se kell, de mindenaron meg akarja csinalni. nem ertem miert. szerintem nem csak az o gyereke, hanem az enyem is...
2010. máj. 5. 21:18
 131/181 anonim ***** válasza:
83%

áruld már el hány éves vagy nagyjából?

20 alatt,felett?

2010. máj. 20. 17:06
 132/181 anonim ***** válasza:
87%
És hogyhogy úgy döntött, hogy mégis megtartja a gyereket? Egyébként furcsállottam is, hogy egy olyan kérdésen szakítotok, hogy abortusz...Gondoltam hogy még szereted, a szerelem nem múlik el egyik napról a másikra. Annak a gyereknek is jobb lesz, ha apjával, anyjával nő fel. Bár tényleg kicsit várhatott volna még ez a baba, de remélem azért gyerekkel is sikeresen tudja majd élni az életét a lány,főleg ha segítesz neki! Sokkal jobb együtt felnevelni a gyereket! Azért kérdezték szerintem a korod, mert ha idős vagy a lányhoz képest, lehet, nem tudod annyira átlátni, miért is akarta valójában a gyereket elvetetni.
2010. máj. 20. 20:24
 133/181 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek :]

valaki jött megint a sulival. ba-rom-ság. suli vs emberélet? ráadásul nem marad le semmiről, 2 hónapot kell kihagynia, félév végén osztályozó vizsgát tehet. még csak évet sem veszít. az anyagi hátterem meg olyan, hogy mindene meglesz a gyereknek.

2010. máj. 20. 21:03
 134/181 anonim ***** válasza:
32%

tobb ilyen normalis felfogasu ferfit a magyar tarsadalomnak, mint a kedves kerdezo!!!

Remelem, a kisfiam is ilyen csalad es gyermek centrikus lesz, ha felno (meg csak 18 honapos).

Nem fogjatok megbanni, a gyerek egy csoda! Meg azok is igy gondoljak, akik a kezdetekben idegenkedtek a gondolattol. Megvaltoztatja az embereket.

2010. máj. 28. 23:04
 135/181 anonim ***** válasza:
39%

énis 17 vagyon nekem is meglenne a hátterem a párommal a babaára sulit is tudnám melette csinálni estire járok. és nekünk meg nem jön össze. meg ne engedd annak a hülye csajnak h elvetesse, és nem egy sejtcsomó az egy élet egy ember ha embrió vagy más biológiai elnevezés vagy nem. sztem nem vagy undorító és remélmni merem hogy a világban még van sok olyan pasi mint te! felnézek rád esküszöm!!!! sok sikert a babaneveléshez!!:):):)

azok akik meg támadják.. pffffffffffff!!!

2010. máj. 28. 23:09
 136/181 anonim ***** válasza:
38%
Kérdező te egy idi'ta vagy, 17 évesen hogy akkarsz gyereket nevelni, miből tartanád el, csak rátukmálnád a szüleidre. Hüly' voltál gumit huzzni és most rátukmálnál még egy hüly'séget arra a lányra és a családodra.
2010. máj. 28. 23:21
 137/181 anonim ***** válasza:
66%

"megélhetésem biztosított. de ez teljesen irrelevans"

Látszik hogy egy hülye felelötlen gyerek vagy, egy csomag pelenka 1000 ft felet van.

Könnyű úgy pattogni hogy a szüleid majd fizetik a gyerek szükségleteit, meg ök kellnek hozzá fel hajnali 1-kor.

2010. máj. 28. 23:33
 138/181 anonim ***** válasza:
69%

Huhh, nagyjából végig olvastam a hozzászólásokat, és mire az oldal végére értem kész idegbajos lettem .. xD

Kezdjük ott, h a kérdező, egy undorító szemét, csak a saját érdekét figyelembevevő mocsok alak!! Nevetséges, és felháborító, ahogy rendelkezni akarsz szegény lány élete és teste felett. 17 éves, ő maga is gyerek! Ha ő nem akarja a gyereket, akkor nem szüli meg!! Persze amikor arrakerült a sor, hogy egy jót dugjál vele, akkor nem jutott eszedbe, hogy rendesen oda kell figyelni a védekezésre, és akkor nem mondtad azt, hogy : " Áh, inkább ne dugjunk, mert esetleg nem kívánt dolgok történhetnek velünk ilyen fiatalon " ugye? Gyomorforgató, hogy azt hiszed van beleszólásod ( nem is akármekkora ) a gyerek sorsáról. Már megbocsáss, de azt a kölyköt nem te fogod 9 hónapig a hasadban " hordani ", szenvedni az esetleges rosszul létekkel, majd a szüléssel, ami hihetetlenül fájdalmas és nagy " dolog ". Neked könnyű, a csaj ellen fordítod a szüleit, és akkor te 9 hónapig lógatod a kis f*szodat, ő meg szenvedjen azzal az óriási hassal, majd egy szép reggeli napon elfolyik neki a magzatvize, és akkor pánik, go kórház majd szülje meg, ami leírhatatlan fájdamakkal jár, és akkor te fogod magad, besétálsz a kórházba és kézbeveszed a gyereket, amiért egy percig nem kellett szenvedned, csupán kb egy félóráig kellett ki-be nyomogatnod a f*szodat a csajban, amit élveztél is, és akkor minden f*sza ott a gyereked.. És a csaj? Ő nem számít? Neki az a dolga, hogy teljesítse kőkemény 17 éves GYEREKKÉNT a gyerekszülést, mert te úgy óhajtottad, hogy rendelkezni fogsz a SAJÁT TESTE FELETT? Önző és szemét vagy!!! Decsak hogy tudd : most lehet, h a csaj is belement, ( mert sztem inkább a béke mellett döntött, minthogy mindenki utálja, mert nem akar GYEREKKÉNT GYEREKET ) de ez másképp is alakulhatott vna.. Mehettél vna győzködni a szüleihez ( akiknek csak " gratulálni " tudok ) akik hiába mondták vna hogy abourtuszt nem engednek, mert olyan nincs a szülő dönti el, hogy a gyerek megszülje-e a kölyköt vagy sem ..! Ha a csaj nem akarja magát ÉRTHETŐEN kitenni magát a szülésnek, akkor elmegy és elveteti !! És te lesz*phatod magad hatszor, akkor is az lesz, amit a CSAJ MOND. Igen, szval mindezt csak azért mondom, hogy tisztába legyél azzal : nem úgy van, hogy csettintesz és a csaj máris azt csinálja, amit mondasz. Akkor lehetne a leendő apának is némi beleszólása ebbe az egészbe, ha a gyerek kihordása és megszülése nem csak a leendő anyára hárulna, hanem megoszlanna a szülésben átélt fájdalmak-terhek ..!!! Addig amíg csak a nőn a teher, addig a férfinak KUSS A NEVE, ennyire egyszerű. Mellesleg az a párhetes vmi a hasadban NEM ÉLŐ EMBER!! Egy kiszolgáltatott sejtcsomó, nincs kifejlődbe rendesen, nem tud semmit önállóan csinálni! Majd ha megszületik, akkor ember lesz addig NEM. És nem, nem vagyok abortuszpárti gyerekgyülölő, csupán tudom, h ez nem gyilkosság. Számomra ez az alapfokù intelligenciához tartozik, és aki szerint ez gyilkosság, annak vmi nincs rendben itt fent, és javaslom az orvost..!!! Ennyi a véleményem.

U.i.: EGY UTOLSÓ, SZEMÉT, UNDORÍTÓ, NYOMORULT FÉREG, EMBERUTÁNZAT VAGY !! SZARHÁZI, így rendelkezni egy nő felett, csak mert neked kölyök kell . Szégyeld a pofád!

2010. máj. 29. 00:01
 139/181 anonim ***** válasza:
64%
TELJES mértékben igaza van az utolsónak ha tetszik ha nem.
2010. máj. 29. 00:52
 140/181 anonim ***** válasza:
30%

Kedves utolsó előtti!

Először is vegyél már vissza! Ki vagy te, hogy ilyen marha nagynak hiszed magad? Egy senki...

Másodszor: Nagyon jól leírtad, hogy milyen fizikai fájdalmakkal jár egy gyermek megszülése. Ha a te életedben csak ennyi a fontos, gratulálok. Másoknak sokkal, de sokkal fontosabbak a lelki dolgok. Valakinek a gyermekgyilkosság - számodra akármilyen furcsa is - lelki fájdalmakkal jár. Nyilván egy ilyen típusú "ember", mint te, sosem fogod tudni elképzelni milyen lehet elveszteni a saját gyermeked, ráadásul úgy, hogy még esélyt sem kapsz arra sem, hogy egyáltalán megöleld...hiszen még megszületni sem hagyják...

És harmadszor: érződik mennyire feminista vagy, ez külön szánalmas.

2010. máj. 29. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!