Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abortusz az apa beleegyezése nélkül?
A tényeken nem változtat kedves utolsó.
2010. máj. 7. 19:57
Olvasd el az én hozzászólásaimat, egyetlen trágár vagy nem oda illő szót nem írtam. És igenis változtat a tényeken. Egy teljesen normális emberrel beszéltek ocsmány hangnemben. Ha más típusú lenne a kérdés azonnal jönne hogy az abortusznál undorítóbb dolog nincs. Lehet közölni a véleményeket normális hangnemben is, de látom ezt nagyon nehéz a mai világban felfogni.
2010. máj. 7. 20:01
Olvasd el ha (annyira érdekel a hangnem), az elején pl. én is normálisan írtam. Most meg már nem. És tudod mit? Nem is érdekel, hiába mondod, hogy változtat, nem. Nem változtat semmin. És nem. Én más témában sem írtam, hogy az abortusz gyilkosság. És inkább annak szólj be, aki szemét gyilkosnak nevez más embereket. Nevezze azokat annak, akik agyonverték a tanárt vagy akik leszúrtak ártatlan embereket! De ne minket, akiknek közünk sincs semmiféle gyilkossághoz, vagy ne egy 17 éves gyereket, aki nem akar szülni! Ha már a másik kérdéseknél tartunk, ugyanezt írnám máshol is, de természetesen fordítva sem normális dolog, ha a férfi abortuszra akarja kényszeríteni a nőt. Pont erről van szó. Semmi joga nincs hozzá, hogy akármire is kényszerítse és aki ezt megteszi az nem normális ember, ahogy Te írtad, hanem egy önző, 0 empátiával rendelkező akárki. És a véleményem sem ebben, sem más témában nem fog változni. Akármilyen hangnemben írom a tény az tény. Ennyi.
2010. máj. 7. 20:10
Én értem mi a véleményed, tiszteletben is tartom, de mivel bántott meg téged ez a férfi, hogy így beszélsz/beszéltek vele? (Nem tudom te voltál-e, nem néztem meg a százalékokat). Igenis változtat a hangnem, főleg a hitelességen, a saját mondandód lényegét törpíted el ezzel, akármi is a véleményed, az úgy a leghitelesebb, ha tisztességes, normális hangnemben elmondod. Ez a férfi tényleg itt egy rossz szót nem szólt, kifejtette a véleményét és ezt kapja.
2010. máj. 7. 20:20
Nem érdemel jobbat, hiába véded. Aki képes ezt tenni, így elárulni a "szerelmét" az nem érdemel tőlem tiszteletet. És nem érdekel ha ő se tisztel engem, ettől nem fogok falnak menni.
2010. máj. 7. 20:24
Szerintem a normális hangnem nem tisztelet kérdése. Én azokkal is normálisan beszélek, akiket nem is ismerek, sőt azokkal is, akiket egyébként néha a hátam közepére sem kívánok.
2010. máj. 7. 20:28
"Igen meg van határozva, 12. hétig nem véletlenül engedélyezik, addig csak egy sejtdarab, amúgy amíg meg nem mozdul addig én nem tekintek rá gyerekként"
És a 12. héten egy szép keddi reggelen beleköltözik az élet, és onnantól gyilkosság? Vagy mégis hogyan képzeled el, most komolyan? És ne takarózz a törvényekkel, mert máshol meg mások a törvények, a te véleményed érdekel, ha ennyire gyilkolás-párti vagy...
2010. máj. 7. 20:30
Nem igazán érdekel ez a hangnem dolog, az meg főleg nem, hogy te hogy beszélsz másokkal már ne is haragudj:)
Annyira unalmas és fárasztó ez a gyilkosságos szöveg, hagy már abba könyörgömXD Mást nem tudsz kántálni, mint hogy gyilkosok, gyilkos, gyilkosság-párti, gyilkosság. Nagyon bő a szókincsed:P
2010. máj. 7. 20:33
Tehát nem tudsz rá válaszolni, vagyis nincs róla véleményed, csak azt ismételgeted, amit másoktól hallottál. Gratulálok, vérbeli agymosott idióta vagy, légy boldog :)
2010. máj. 7. 20:46
Hát te nem vagy normális!:D Fogadjunk hogy meghúztak magyar érettségin szövegértésből.
Hosszan kifejtettem a véleményemet, olvass vissza! Önálló véleményt írtam, amit még senki nem írt és amire te egy szót nem bírtál szólni, mert teljesen igaz, saját tapasztalat. Erre már nem tudsz mit mondani, ezért kínodban beírod, hogy agymosottXD JAh, az vagyok, agymosott önálló véleménnyel. Gratulálok!
2010. máj. 7. 20:50
Kapcsolódó kérdések: