Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Abortusz az apa beleegyezése...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abortusz az apa beleegyezése nélkül?

Figyelt kérdés
nos a barátnőm (17) terhes lett és el akarja veteni a babánkat, amiről én hallani sem akarok. mondtam neki, hogy szülje meg, mondjon le róla és többet látnia se kell, de mindenaron meg akarja csinalni. nem ertem miert. szerintem nem csak az o gyereke, hanem az enyem is...
2010. máj. 5. 21:18
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/181 anonim ***** válasza:
65%
Gratulálok :):)
2010. máj. 20. 14:54
 122/181 anonim ***** válasza:
61%
szívből gratulálok és nagyon örülök, hogy vannak ilyen emberek, mint te, kedves kérdező:)
2010. máj. 20. 15:09
 123/181 anonim ***** válasza:
54%
Engem nagyon felháborít, hogy néhányan neki támadtak a kérdezőnek, hogy nincs joga beleszólni. Hogyne lenne! Könyörgöm, azért mert nem az ő testében növekszik, attól még az ő gyereke! Ez ugyanakkora fájdalom egy férfinek, mintha egy nőt akarnának abortuszra kényszerteni! Gondoljatok már bele! Nehéz helyzet, ez igaz. De, hogy egydül a nő döntsön szerintem nem igazságos, sőt kegyetlen! És ezt nőként mondom!
2010. máj. 20. 15:18
 124/181 anonim ***** válasza:
75%
Jaj én is örülök:))))jó egészséget kívánok:)és reméltem h jóra fordul minden!
2010. máj. 20. 15:18
 125/181 anonim ***** válasza:
59%
ez az egész kamu,ti meg bedoltok..sztem vmi unatkozo irodai alkalmazott vagy idétlen kozépiskolás szorakozik veletek..itt milyen témában érkezik a legtobb válasz?vegyétek már észre magatokat.. abortusszal kapcsolatban lehet a legtobb indulatot szítani.. amugy ha igaz,akkor egy onzo alak vagy,az nem ugy mukodik,h rákényszerítesz egy 17 éves lányt,h hordjon ki egy magzatot,amit nem akar,utána meg adja neked és éljen azzal a tudattal,hogy van egy gyereke valahol.. ilyennel szoba se állnék mint te!! egyébként 21 éves lány vagyok, (ugyelek arra,hogy még véletlenul se essek teherbe) , de ha mégis becsuszna,akkor biztos elvetetném.nem tenyészállat az a lány!
2010. máj. 20. 15:28
 126/181 anonim ***** válasza:
37%
15:28 - te se születtél embernek...
2010. máj. 20. 15:35
 127/181 anonim ***** válasza:
58%
15:35 - felelosségteljes ember vagyok! nem szulok meg egy gyereket,ha nem akarom felnevelni.Akkor tartok meg egy gyereket,ha ugy érzem,hogy mindent meg tudok neki adni,nem csak anyagilag,hanem szellemileg is.Tanítani kell,kulonbozo kulturákkal meg kell ismertetni,nevelni kell.nem megszulni,leadni az apjának - ez esetben egy fellengzos ...-nak,aki adna neki enni,ruhát,cipot és ott letelt..(pont ezért nem fogok 30 éves koromnál hamarabb szulni)Egy gyereknek az anyjára is szuksége van.
2010. máj. 20. 15:46
 128/181 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem is elvetetheti.
2010. máj. 20. 15:59
 129/181 anonim ***** válasza:
65%

Kedves kérdező, miután elsősorban neked lett volna feladatod biztosítani a megfelelő védekezést (főképp így, nagy és felelősségteljes felnőttként), szerintem kurv@ra nincs jogod elvárni egy 17 éves lánytól, hogy szülje meg a gyereket, amit Ő nem akart. Ahelyett, hogy a jogaidról pampogsz, az elkövetett súlyos hibád miatt kéne emésztened magad.

Azzal, hogy megszüli, tönkre vágja az érettségit megelőző évét, ez az eredményein is meg fog látszani és anyaként vélhetően esze ágában nem lesz újra lerakni. Ezzel tönkre is vágtad ugye a továbbtanulási esélyeit, ami pedig előrevetíti, hogy nehezen fog találni magának nem fizikai munkát.

Gratulálok, hogy újra összejöttetek, de én a helyedben sokat gondolkoznék azon, hogy a meggyőzésével több életet tettél tönkre, mint ahányat megmentettél. És nem mellesleg a szüleivel is nagyon elbeszélgetnék, mert úgy tűnik, nekik is feleslegesen jött a gyerek...

20F

2010. máj. 20. 16:12
 130/181 anonim ***** válasza:
59%
En akarhany eves lennek sem vinne ra a lelkiismeret hogy abortuszt vegeztessek
2010. máj. 20. 16:45
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!