Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abortusz az apa beleegyezése nélkül?
Én sem mondtam, hogy jó dolog elvenni egy ember életét. De van amikor szükséges. Pl ha egy apró embrió és egy felnőtt ember élete között kell választani.
Nem véletlenül nem tiltják be az abortuszt.
Csomó olyan helyzet van, amikor ez a legjobb döntés.
Pl. ha vkit megerőszakolnak és teherbe esik, vagy ha egy 13 éves csaj esik teherbe azért, mert halvány lila fingja sincs a védekezésről, a pasija meg azt mondja neki, hogy majd vigyáz és nem lesz baj.
Viszont sem te, sem én, sem más nem tud igazságot szolgáltatni, hogy milyen esetben lehet elvetetni és milyen esetben nem. Milyen jogon mondanád azt vkinek, hogy te elvetetheted, másnak meg azt, hogy nem?
Mi alapján döntenél?
Ezért van az, hogy annak az embernek a döntésére van bízva, akinek a hasában fejlődik.
Egy szóval sem mondtam, hogy jó dolog az abortusz...
Nem nektek írtam a válaszom, hanem a kérdezőnek. Lehet itt lepontozósdit játszani, én akkor is becsülöm, és sok egészséget és boldogságot kívánok nekik.
24/l
"Egyetértek, hogy a csaj is felelőtlen volt, hogy hagyta. De akkor is az ő döntése mit csinál azzal a gyermekkel ami az Ő hasában van.
Majd ha a férfiak fognak szülni, akkor beleszólhat."
szerintem meg akkor döntsenek a nők csak úgy maguktól, ha magukat termékenyítik majd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!