Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Abortusz az apa beleegyezése...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abortusz az apa beleegyezése nélkül?

Figyelt kérdés
nos a barátnőm (17) terhes lett és el akarja veteni a babánkat, amiről én hallani sem akarok. mondtam neki, hogy szülje meg, mondjon le róla és többet látnia se kell, de mindenaron meg akarja csinalni. nem ertem miert. szerintem nem csak az o gyereke, hanem az enyem is...
2010. máj. 5. 21:18
 171/181 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem lezárhatjuk. Ti azt mondjátok, van olyan indok, ami miatt jogos elvenni egy életet (mert, hogy szépítve azt mondjuk, hogy nem hagyni megszületni, olyan mindegy), mi azt mondjuk, hogy elvenni egy emberéletet a törvényektől függetlenül is szörnyű tett (hogy szépen fejezzem ki magam)
2010. jún. 1. 09:07
 172/181 anonim ***** válasza:
79%

Én sem mondtam, hogy jó dolog elvenni egy ember életét. De van amikor szükséges. Pl ha egy apró embrió és egy felnőtt ember élete között kell választani.

Nem véletlenül nem tiltják be az abortuszt.

Csomó olyan helyzet van, amikor ez a legjobb döntés.

Pl. ha vkit megerőszakolnak és teherbe esik, vagy ha egy 13 éves csaj esik teherbe azért, mert halvány lila fingja sincs a védekezésről, a pasija meg azt mondja neki, hogy majd vigyáz és nem lesz baj.

Viszont sem te, sem én, sem más nem tud igazságot szolgáltatni, hogy milyen esetben lehet elvetetni és milyen esetben nem. Milyen jogon mondanád azt vkinek, hogy te elvetetheted, másnak meg azt, hogy nem?

Mi alapján döntenél?

Ezért van az, hogy annak az embernek a döntésére van bízva, akinek a hasában fejlődik.

Egy szóval sem mondtam, hogy jó dolog az abortusz...

2010. jún. 1. 09:41
 173/181 anonim ***** válasza:
38%

Nem nektek írtam a válaszom, hanem a kérdezőnek. Lehet itt lepontozósdit játszani, én akkor is becsülöm, és sok egészséget és boldogságot kívánok nekik.

24/l

2010. jún. 1. 11:54
 174/181 A kérdező kommentje:

"Egyetértek, hogy a csaj is felelőtlen volt, hogy hagyta. De akkor is az ő döntése mit csinál azzal a gyermekkel ami az Ő hasában van.

Majd ha a férfiak fognak szülni, akkor beleszólhat."

szerintem meg akkor döntsenek a nők csak úgy maguktól, ha magukat termékenyítik majd meg.

2010. jún. 1. 12:17
 175/181 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem nem a tiéd a gyerek (sőt remélem)!!!!
2010. jún. 1. 13:46
 176/181 anonim ***** válasza:
83%
Ha egy párkapcsolat stabil a nők nem mennek abortuszra, egy nőnek ez a legrosszabb élmény.
2010. jún. 1. 13:49
 177/181 A kérdező kommentje:
nyugi, a gyerek az enyém, ez a legbiztosabb a dologban :]
2010. jún. 1. 18:51
 178/181 A kérdező kommentje:
sajnos te nem vagy túl okos, így válaszra sem méltatlak :(
2010. jún. 3. 18:03
 179/181 anonim ***** válasza:
74%
Bocs kérdező, te cigány vagy?
2011. jún. 21. 03:12
 180/181 anonim ***** válasza:
...
2012. márc. 16. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!