Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abortusz az apa beleegyezése nélkül?
Figyelt kérdés
nos a barátnőm (17) terhes lett és el akarja veteni a babánkat, amiről én hallani sem akarok. mondtam neki, hogy szülje meg, mondjon le róla és többet látnia se kell, de mindenaron meg akarja csinalni. nem ertem miert. szerintem nem csak az o gyereke, hanem az enyem is...2010. máj. 5. 21:18
51/181 A kérdező kommentje:
18 év alatt legalább az egyik szülõ írásbeli beleegyezése szükséges.
szerencsére az nem lesz.
2010. máj. 6. 18:37
53/181 A kérdező kommentje:
te miért van ennyire abortuszpárti gyerekgyűlölő ?
2010. máj. 6. 18:41
54/181 anonim válasza:
Hát ez undorító. Felcsinálod azt a szerencsétlen csajt (persze nem mondom, hogy ő nem hibás), aztán meg rákényszeríted, hogy megszüljön egy gyereket. Ennél gusztustalanabb dolgot se sokszor hallottam még. Fogd már fel, hogy az Ő teste. Nem a tiéd!!!! Nem a Te hasadban fog nőni kilenc hónapig egy gyerek!!!! Majd ha a férfiak is tudnak gyereket szülni, akkor úgy csinálod ahogy akarod, de ehhez nincs jogod!
55/181 anonim válasza:
Jah és mielőtt nekem is nekem esel...egyáltalán nem vagyok abortuszpárti. (A sejtcsomós hozzá szólásokat sem én írtam). Én sem vetetnék el egy gyereket, de mivel törvényes, a barátnődnek joga van hozzá, hogy megtegye. Miért nem a védekezésre figyeltetek? Nekem ne meséld be, hogy nem szakadt ki az óvszer, nem csúszott le, és mégis terhes, mert ilyen NINCS!!!
56/181 A kérdező kommentje:
az ő teste az ő teste. most a testére megy ki a játék, vagy egy születendő gyermekre?? mi ez az ő teste szöveg ? eddig az volt a baj, hogy kimarad a suliból, megmagyaraztam, hogy nem marad ki. most meg jön ez az ő teste. ez az adú ász?
2010. máj. 6. 18:45
57/181 anonim válasza:
Nem vagyok gyerekgyűlölő te szerencsétlen!! Az nem egy gyerek fogjad már fel a borsóagyaddal!!!! Bezzeg amikor dugni kellett jó volt a csaj mi? Persze neked csak a te érdekeid számítanak. Ha dugás kell akkor tárja szét a lábát, de ha már mellé kéne állnod akkor már nem, mert neked fontosabb a saját pici cuki lelkecskéd tisztasága. Áruló vagy és undorító. ÉN a csaj helyében ott hagynálak téged is meg a szüleimet is, ha nem képesek kiállni mellettem. Vagy ha mégis megszülném eltiltanám tőled bírói eljárással, mert a saját lányodra is képes lennél rákényszeríteni egy terhességet tizenévesen is. Mit képzelsz magadról??
58/181 A kérdező kommentje:
ő nehezíti meg a saját dolgát. mindenki mellette állna, ha nem pártoskodna az abortusz mellett
2010. máj. 6. 18:51
59/181 anonim válasza:
Én nem írtam a suliról...az vki más volt. Én semmi mást nem mondtam, csak hogy az ő teste és az ő joga eldönteni. És ez így is van, még ha nem is fogod fel a nyomorék agyaddal.
Csak nehogy véletlen vmi durva dolgot erőszakolj ki...
Nem hallottad még azt, hogy a nők két dologért képesek mindent megtenni? Hogy legyen gyerekük, és hogy ne legyen.
Ő nem szeretne, ez tök világos.
És biztos találni fog olyan megoldást, hogy ne kelljen megszülnie, még ha nem is törvényes.
Egy idióta vagy.
60/181 anonim válasza:
Igaza van a 18:52nek. Ez a lány még félig gyerek. Mihez kezdesz majd a drágalátos szülőkkel együtt, ha esetleg valami hülyeséget csinál magával? Na akkor már VALÓBAN a te lelkeden fog száradni egy ember élete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!