Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Abortusz az apa beleegyezése...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abortusz az apa beleegyezése nélkül?

Figyelt kérdés
nos a barátnőm (17) terhes lett és el akarja veteni a babánkat, amiről én hallani sem akarok. mondtam neki, hogy szülje meg, mondjon le róla és többet látnia se kell, de mindenaron meg akarja csinalni. nem ertem miert. szerintem nem csak az o gyereke, hanem az enyem is...
2010. máj. 5. 21:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/181 anonim ***** válasza:
75%

Azért abba gondolj bele, hogy egy gyereket 9 hónapig kell hordania, majd megszülnie. Azért nehogy azt gondold már, hogy az olyan egyszerű.

Ha a barátnőd ennyire nem akarja, nyilván nem tervezett baba volt. Akkor meg a Te hibád is, hogy teherbe ejtetted.

Megértem, és vmilyen szinten egyet is értek, hogy a Te gyereked is, de akkor is egy nőnek kell kihordania. Nem tudod megcsinálni helyette. És amíg egy nő testében növekszik egy magzat, addig igen is az ő joga eldönteni, hogy mit tesz vele.

(Mielőtt vki nekem esne, én sem vagyok abortusz párti)

Amúgy szerintem ha tényleg komoly lett volna a kapcsolatotok, szerettétek volna egymást, akkor átgondolta volna.

2010. máj. 5. 23:17
 32/181 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem az abortusszal a 12. hétig nincs semmi probléma, nem gyilkosság, és még mindig inkább a kisebbik rossz, mint állami nevelőintézetbe nőjön fel, vagy nevelőszülőknél, annál még az is jobb, ha meg sem születik.

Nagyon helyes, hogy ilyen felelősségteljesen gondolkozol, de valahol a barátnődet is meglehet érteni, mégiscsak szülne egy gyereket 17 évesen, még ha nem is ő neveli, én 5 évvel idősebb vagyok nála és még tanulok, fogalmam sincs, hogy döntenék ennyi idősen, de az ő helyében valószínűleg hasonlóan gondolkodnék.

Az egész életét megkeseríteni, ha most teljsen lemondana a gyerekről, akit lehet 5-6 év múlva már szívesen vállalna, és nélküle kell élnie, valamint a további kapcsolataira is rányomhatja ez a dolog a bélyegét.

Nekem van ismerősöm akit 17 évesen discoba felcsináltak, a gyerek már 15 éves, ő megtartotta az apával is tartják a kapcsolatot, de a nagymamát szólítja a gyerek anyának...

Én örökbe semmiképpen nem adnám a gyerekem (akár az apának akár másnak), inkább az abortusz, ha együtt maradnátok akkor az teljesen más lenne.

2010. máj. 5. 23:24
 33/181 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem az egyedüli önző ember itt a kérdező! Te csináltad fel haver, mért nem volt több eszed? És nem, gyakorlatilag semmi beleszólásod nincs, hogy ő abortuszra megy -e vagy sem, mivel az ő teste és nem a tiéd.

És ne gyertek a néma sikollyal, az a "film" egy mocsok. Az egész arra megy ki, hogy lelkiismeretfurdalást ébresszenek abban, akiben nem kéne (akiben kéne pl aki poénból jár kb abortuszra abban úgyse tud). Szemetek azok az emberek, akik itt hirdetik a hülye videóikat. ŐK az igazán önzőek. Mert nem vállalják a következményeket, vagyis hogy nem a gyereknek kell tönkretenni az egész életét, hanem vállalni az abortuszt és megbírkózni a lelki következményekkel. Aki felelőtlenül gyerekként világra hoz egy nem akart lelki sérült kisembert ahelyett hogy magára vállalná a dolog súlyát, na az az igazán önző ember.

2010. máj. 5. 23:41
 34/181 A kérdező kommentje:

jo. leirom megegyszer. a gyerek nem neveloszulokhoz es nem allami gondozasba kerulne, hanem az APAHOZ. olyan a hatterem, hogy mindent tudok neki biztositani, de ez most nem lenyeg. a teherbe ejtesrol, "felcsinalasrol". vedekeztunk, ovszerrel, nem szakadt ki, nem csuszott le, megis igy sikerult.

abba kene hagynia a sulit? ennyi? oljunk meg egy gyereket? meg csak magantanulonak sem kene lennie. ott folytatna a sulit ahol abbahagyta. nevetseges igy legitimme tenni egy gyilkossagot.. fiatal meg? sokkal fiatalabbak is szultek mar gyereket. szules utan meg nehogy mar az anyai osztonokkel jojjon nekem, ha most meg akarja olni a kozos gyerekunket..

2010. máj. 6. 06:41
 35/181 A kérdező kommentje:
a neveltetesem ilyen egyebkent. a ver kotelez. az a baba az en verem, nem fogom hagyni, hogy megoljek. kesz
2010. máj. 6. 06:42
 36/181 A kérdező kommentje:
es meg egy dolog. szerettuk egymast, de amikor meghallottam ezt az abortusz dolgot nagyon ideges lettem, mondtam, hogy felejtse el vagy le is ut fel is ut.
2010. máj. 6. 06:43
 37/181 anonim ***** válasza:
71%

Akkor is neki kell 9 hónapig hordani és megszülnie. Nem neked. Ez azért marhára nem olyan egyszerű, ahogy Te gondolod.

És nem tudod megakadályozni, mert arról a gyerekről, ami az ő hasában nő, csak ő dönthet.

2010. máj. 6. 10:23
 38/181 anonim ***** válasza:
61%

Undorítóan önző vagy.

Az pedig nem egy baba, hanem egy sejtcsomó, látom nem megy a biosz. Gyilkosság, ha megölsz egy élő embert. Nem pedig nem teszik lehetővé egy új élet létrejöttét. Ennyi erővel az is gyilkosság, ha kivered, mert szegény sejtecskéből amúgy baba lenne.

És még egyszer: hiába pattogsz itt, SEMMI beleszólásod nem lesz neked ebbe. Ez van. És ha tényleg ennyire kiszerettél belőle és gyilkosnak nevezed és olyan dologra kényszeríted, amit ő nem akar, ráadásul a saját teste... Undorító, nem érdemled meg.

2010. máj. 6. 12:21
 39/181 anonim ***** válasza:
64%

Maga a terhesség is kikészíti a testet, gátmetszés, aranyér, esetleges cukorbetegség, látás romlása, hüvely kitágulása, mell megereszkedése, a szülés fájdalma, esetleges császármetszés...

Egy bab méretű képződményt nem gyilkosság kiszedetni, de 9 hónap terhesség és szenvedés után a gyerekéről lemondani az már igenis tragédia, normális nő akkor már nem tud lemondani a róla, vagy én nevelem vagy senki.

Az iskolából igenis ki kéne hagynia, legalább két hónapot, oszt. társam is volt terhes, érettségi utáni képzésen, ha érettségi előtt áll, ez így elég sok.

Ez a dolog egész életére rá nyomná a bélyegét, az összes ismerőse tudná, ha nem tartaná meg a gyereket és csak úgy lemondana róla a Te javadra, gondolj bele, hogy találnátok így újra párt magatoknak, neked a 17 éves excsajodtól van gyereked, ő meg 17 évesen gyereket szült akiről lemondott, ha meg ő neveli...

Az abortusz nem gyilkosság ezt értsétek már meg, lemondani a saját gyerekedről (akárki részére) az már szívtelenség.

Ne csodálkozz már azon, hogy 17 évesen nem teszi magát tönkre egy életre!!!!!!!

2010. máj. 6. 12:23
 40/181 anonim ***** válasza:
29%

érdekes,hogy ha a lány akarná a babát,a kérdező meg abortuszt akarna,akkor jaj szegény lány,mocskos pasi,jönnének az abortuszellenesek,hogy az egy élet már akárhány hetes

szülei mit mondanak?

2010. máj. 6. 12:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!