Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Abortusz az apa beleegyezése...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abortusz az apa beleegyezése nélkül?

Figyelt kérdés
nos a barátnőm (17) terhes lett és el akarja veteni a babánkat, amiről én hallani sem akarok. mondtam neki, hogy szülje meg, mondjon le róla és többet látnia se kell, de mindenaron meg akarja csinalni. nem ertem miert. szerintem nem csak az o gyereke, hanem az enyem is...
2010. máj. 5. 21:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/181 anonim ***** válasza:
79%
Teljesen mindegy, hogy ki akarja a gyereket. A nő joga eldönteni, hogy megtartja -e. És ez bizony addig így is lesz, amíg a nők szülnek gyereket.
2010. máj. 6. 12:47
 42/181 anonim ***** válasza:
59%

"érdekes,hogy ha a lány akarná a babát,a kérdező meg abortuszt akarna,akkor jaj szegény lány,mocskos pasi,jönnének az abortuszellenesek,hogy az egy élet már akárhány hetes"

Érdekes, hogy már volt ilyen kérdés, és marhára nem ez volt kedves válaszoló:P Volt 1-2 abortuszellenes, pont ahogy itt is olvass vissza. De ott is az volt, hogy legyen abortusz, mert így meg úgy.

ÉS akárkinek nem tetszik, amíg a nő hordja ki a gyereket, a nő szüli meg, addig a férfiaknak egy mukk beleszólási lehetőségük nem lesz a gyakorlatban.

2010. máj. 6. 12:51
 43/181 A kérdező kommentje:

"Az iskolából igenis ki kéne hagynia, legalább két hónapot"

1. utal iskolaba jarni. 2. en egyszer nyaralaskor megserultem merules kozben ugy, hogy 2 honapig nem lehetett mozditani. ev vegen osztalyozo vizsgat tehettem. nem kellett meg csak evet se ismetelnem.

"Ez a dolog egész életére rá nyomná a bélyegét, az összes ismerőse tudná, ha nem tartaná meg a gyereket és csak úgy lemondana róla a Te javadra, gondolj bele, hogy találnátok így újra párt magatoknak, neked a 17 éves excsajodtól van gyereked, ő meg 17 évesen gyereket szült akiről lemondott, ha meg ő neveli... "

az hogy megoli a sajat gyereket az nem nyomja ra a belyeget egesz eleteben? arrol nem fognak tudni az ismerosei ? dehogynem. engem nem zavar, hogy a 17 eves excsajomtol van gyerekem. mert az az EN gyerekem is.

egyebkent meg sikerult beszelni a szuleivel es nem fogjak hagyni az abortuszt. koszi mindenkinek a valaszokat..

2010. máj. 6. 17:24
 44/181 A kérdező kommentje:
kiakasztotok ezzel, hogy az o teste, meg faj, meg tonkreteszi. az abortusz nem megterhelo? lehet utanna gyereke se lehetne tobbet.
2010. máj. 6. 17:32
 45/181 anonim ***** válasza:
67%

Nem, a befogod a szádat akkor nem tudnák meg te barom!!! Ha normális lennél és a szülei is azok lennének akkor soha SENKI más nem tudná meg.

Szóval rábeszélted a szüleit, mi? Undorító alak vagy, így hátba támadni azt, akit valaha "szerettél". Felfordul a gyomrom, hogy egy szerencsétlen sejtcsoportusolás (mert igen is hogy egyelőre az és nem több!) többet jelent neked, mint egy igazi élő ember, aki a szerelmed volt. Meg fogja utálni a szüleit miattad, igazából most TE és a szüleid döntetek az Ő életéről. Undorító.

2010. máj. 6. 17:37
 46/181 A kérdező kommentje:

ki tamadott hatba kit? meg akarja olni a szuletendo gyerekunket. ne viccelj mar

szerencsere a szulei ertelmesebbek mint o maga.

2010. máj. 6. 17:56
 47/181 anonim ***** válasza:
62%

Jézusom kérdező remélem ezzel tönkretetted akkor legalább a saját életed is, nem csakj szegény lányét :S 17 évesen kötelezni arra, hogy gyereket szüljön?!

Grat a szüleinek is, komolyan...

Az abortusz nem gyilkosság, nem hiába van a 12. hétig... szeretted te valaha is a lányt, ha egy csomó kis sejtért tönkreteszed az életét?!

ÉS mielött mondod, hogy áá nincs tönkretéve...nem vagy nő, nem tudhatod.

2010. máj. 6. 18:08
 48/181 anonim ***** válasza:
74%
Teljesen igazat adok 17:37nek is, elvettél tőle mindent, és mindenkit... nem hiszem el hogy élhetnek iylen önző emberek? Ahhoz bezzeg volt kedved, hogy megd*gd, mi?
2010. máj. 6. 18:09
 49/181 anonim ***** válasza:
75%
17 évesen szerintem már a szülei sem dönthetnek a gyerekéről.
2010. máj. 6. 18:14
 50/181 A kérdező kommentje:

neked sejtcsomo. nekem a szuletendo gyermekem.

szamomra meg ti vagytok jelentektelen sejtcsomok. az eletet meg ott folytathatja ahol abbahagyta

2010. máj. 6. 18:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!