Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban nem volt jogos azért botrányt rendezni mert eltűnt ismerkedés közben?
Ismerkedtem netről egy lánnyal. Sokat beszéltünk, így szimpi volt. Egyik nap se szó se beszéd de eltűnt letiltott a facerol.
Teljesen bepipultam hogy ez egy teljesen inkorrekt dolog volt...semmi magyarázat, teljesen jól beszélgetünk erre...
Velem ilyet senki nem csinálhat.
Mivel tudtam hol dolgozik elmentem hozzá és eléggé indulatosan elmondtam neki a munkahelyén a véleményem, nem ordítottam de felemeltem a hangom, a lány csak hallgatott. Erre a kisebb cirkuszra kijött valami főnök hogy mi ez és mondta hogy mind ketten takarodjunk innen mert rendőrt hív.
Azért bánom a dolgot de valahol érthető is ha ő sem volt korrekt -én sem leszek az. Nálam nem lehet csak úgy eltűnni netről....
"SziSzilvi95 nevű felhasználó válasza:
#59 Ha ő is látja hogy gáz volt akkor mégis minek tette fel a kérdést? Minek csinál még nagyobb hülyét magából?"
Felteszem megerősítésként, visszajelzésként.
Mert attól még, hogy valami valahol "gáz", attól még lehet jogos és / vagy hasznos. Nem kell mindig mindent "elegánsan" intézni, mert csak magadat károsítod vele, miközben van, hogy nem te érdemelnéd ezt meg. Időnként ki kell engedni a gőzt, és ha a másik eljátszott azt a jogát, hogy az ő szempontjait is igénybevegyék, akkor bizony azzal nem kell foglalkozni, hogy ha ez az ő kárára megy. Vagy azzal, hogy XY kívülálló szemszögéből nézve ez gáz vagy sem.
Viszont emberek vagyunk, szóval az mindig jól jön az ember lelkének, ha ezt mások is megerősítik
Több ilyen visszajelzés kellene a szó nélkül eltűnő, inkorrekt nőknek, aztán úgy esetleg megindulna valamilyen össz-társadalmi pozitív változás abba az irányba, hogy kevesebb nő engedje meg magának ezt a fajta elutasítást.
Szóval kérdező, le a kalappal :)
Kérdező, ez nagyon gáz. Nem olvasom végig mind a 7 oldalt, de gondolom vannak bőven, akik azt hiszik, hogy ez normális dolog volt, ami szintén nagyon gáz....
#63 Okos gondolat, bár ne álljunk meg itt, hanem zaklató módjára nyomozzunk le, és alázzunk meg MINDENKIT nyilvánosan, aki valami nekünk nem tetszőt csinál. Pl volt egy pasi, hetekig dumáltam vele, le tudta ígérgetni a csillagokat az égről, hogy milyen eget rengető lesz a szex vele, de amikor arra került a sor, hogy teljesíteni is kellett, pár perc maszatolgatás után közölte, hogy ő végzett... Hát most képzelheted, hogy milyen szívesen mentem volna a munkahelyére szétrikácsolni, hogy az ő farkánál még az is több szexuális élvezetet ad, ha megnézek egy részt a Grace klinikából (lehetőleg egy olyat, amiben jó sokat szerepel Patrick Dempsey) de mivel volt bennem méltóság, ezért fel sem merült bennem a dolog. Bezzeg ha akkor tudtam volna, hogy ez a megoldás az üres ígéretekre, és hazudozásokra...
Megváltoztam ennek hatására.
Ezentúl senkinek nem írok vissza. Rám írnak, ignore. Nem létezem.
Köszönöm, kérdező, hogy megmutattad, miért nem online találom meg a páromat. Pusztuljon a netes ismerkedés.
Félelmetesen hasonlítasz egy pszichopatára akit ismertem.
Ő nem volt neked se kutyád, se macskád, hogy számon kérj tőle akármit is!
Azért azt hiszem, elég sokat elárul, hogy azokat a válaszokat pontozza le mindenki, amelyik a kérdezőt védi, és azokat pontozzák fel, amelyik a "kedves" hölgyeményt...
Szánalmas az egész. Kérdező, neked továbbra is pacsi!
Válasz a kérdésedre: nem volt jogos. Nem volt arányban azzal amit ő tett.
Miért a lányt védi mindenki? Mert nem ismerjük mindkét oldalt és az irományaidból megállapítható nagyjából az eleme állapotod. Ilyennel nincs más teendő: tiltani.
Érdekes még hogy sosem reagálsz vissza a lányok válaszaira, pedig minden lány ismeri az érzést amikor egy RANDI után (esetleg beetetési időszak és szex után) sosem cseng többé a telefon és eltűnik az úriember. De téged ez hidegen hagy, hiszen egy pszichopata vagy és csak magaddal foglalkozol, nem látod be, hogy a világ -sajnos-nemtől függetlenül így működik.
Repkednek itt az ilyen szavak hogy "korrektség" meg "gerincesség" olyan emberektől akik szerint oké elmenni valakinek a munkahelyére és kockáztatni az állását. Ha valami inkorrekt akkor ez az.
A tisztelet is előjött. Nos, a tiszteletet nem lehet megkövetelni, nem lehet elvárni. Azért meg kell dolgozni, ki kell érdemelni. Nyilván neked nem sikerült, kedves kérdező. Amit nem csodálok. Nálad nem lehet csak úgy eltűnni? Pszichopata vagy, legjobb esetben is szociopata. És mielőtt félre értenél, itt rólad van szó, a lány viselkedését nem tudjuk minősíteni, mert nem ismerjük az ő oldalát a történtekről. De az a jellem gondolom a beszélgetésekből azért lejött neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!