Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek folytassam vele az ismerkedést vagy hagyjam?
Társkeresőn már napok óta ismerkedek valakivel. Sokat beszélgetünk, sok a közös bennünk, úgy tűnik szimpatikusak vagyunk egymásnak.
Meg is van beszèlve egy találka ünnepek után.
Viszont -tudom csúnya dolog- de van egy kamuprofilom is, direkt arra hogy leteszteljem azokat akikkel ismerkedek.
Szóval ràírtam a kamuprofillal is, hogy lenne kedve ismerkedni, ő meg azt írta, hogy "Szia, persze ismerkedjünk. Nagyon szimpatikusnak tűnsz képek alapján. Mi a neved és mit keresel?"
Én amióta ismerkedünk nem keresek mást, azt hittem ő is komolyan gondolja.
Folytassam ezek után vele az ismerkedést?
Én mióta ismerkedünk nem is bes
Szeret ismerkedni.
Ez most baj?
Ne görcsölj rá,ne teszteld.
Személyesen lehet kifaggatni,csak írd fel a kérdéseid,és magolj.
Basszus, sosem értem az ilyeneket. Nincs problémád, akkor gyártasz magadnak?!
Olyan ez, mint amikor valaki vermet ás saját magának, aztán csodálkozik, hogy beleesik.
figyelj már: semmi komoly nincs! nem is találkoztatok!
persze hogy visszaír másoknak is! oké hogy te leálltál mert már eldöntötted, hogy lehet többet akarsz, és nem érdekelnek más arcok, de ő ezt honnan tudja, ha még nem is TALÁLKOZTATOK?!
Hát igen de ha ő is komolyabbam gondolná, nem írna vissza másnak ráadásul ilyen kedves stílusban.
Teletűzdelte az ûzenetét smiley-kkal meg minden.
Amùgy a kamuprofilnak direkt egy szebb nőt választottam.
Gondoltam hogy meg fog tetszeni neki, ès úgy is lett...
Egyszer társkeresőn nekem egy csaj, mondta, hogy több emberrel is ismerkedik, kicsit rosszul esett, de szerintem társkeresőn ez a szokás, aztán aki tényleg bejön találkozás alapján, akkor azzal foglalkozik, a többit meg szépen "lekoptatja".
Legalábbis szerintem ez lenne a tisztességes.
Állított olyat, hogy nem ismerkedik mással? Leírta konkrétan?
Ha igen, akkor jogos az aggodalom.
Ha nem, akkor nem jogos, mert nem hazudik, nem szegi meg a szavát. Az, hogy te mit gondolsz, hogy mit kéne csinálnia, egy dolog. Egy tipikus női dolog, hogy te a kis fejecskédben kitalálod, hogy "ha komolyan gondolja, akkor így csinálja", de a valóságban egyáltalán nincs így, mert - kapaszkodj a bugyidba - az emberek különbözően gondolkodnak. És hát ismerve a mai nőket, teljesen érthető dolog, ha valaki ilyen helyzetben nem utasít el egy kezdeményezést. Simán kiderülhet rólad, hogy valami bolond menyecske vagy, akivel egy-két tali után megszakad a dolog.
Ó, de várj, nem ez kezdődött éppen el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!