Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek folytassam vele az ismerkedést vagy hagyjam?
Társkeresőn már napok óta ismerkedek valakivel. Sokat beszélgetünk, sok a közös bennünk, úgy tűnik szimpatikusak vagyunk egymásnak.
Meg is van beszèlve egy találka ünnepek után.
Viszont -tudom csúnya dolog- de van egy kamuprofilom is, direkt arra hogy leteszteljem azokat akikkel ismerkedek.
Szóval ràírtam a kamuprofillal is, hogy lenne kedve ismerkedni, ő meg azt írta, hogy "Szia, persze ismerkedjünk. Nagyon szimpatikusnak tűnsz képek alapján. Mi a neved és mit keresel?"
Én amióta ismerkedünk nem keresek mást, azt hittem ő is komolyan gondolja.
Folytassam ezek után vele az ismerkedést?
Én mióta ismerkedünk nem is bes
Ez most kb olyan, mintha ott mászkálna egy csirke az udvaron, odamennél és lecsapnád a fejét egy baltával, aztán bemennél sírni a többiekhez hogy "aaaahjjj meghalt a csirke"
Idióta hasonlat, de ezt csinálod. :D
Úgy tűnik, azért van kamuprofilod, mintha nagyon paráznál, hogy nem vagy elég szép, és egy szebb nőnek biztos nagyobb esélyei vannak. Nem bízol magadban eléggé.
Én nagyon idegenkedem a netes társkereséstől, olyannak tűnik, mint az álláskeresés, mindenki elmeséli a jó tulajdonságait a piacon, és várja, hogy őt válasszák...csak itt az érzéseit viszi a vásárra. Nekem ez nem menne. Részemről biztos nem tudnék több emberrel bájologni, ha egyhez valamilyen szinten már kötődöm.
De elfogadom, hogy ez ilyen, szóval neked is azt tanácsolnám, találkozz a fiúval, és nézegess másokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!