Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan bizonyítsam be a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bizonyítsam be a pasinak, hogy bízhat bennem?

Figyelt kérdés
Eléggé bizalmatlan és nem csak a nőkkel szemben,ezt ő mondta nekem. Mindig őszinte vagyok vele és komolyan érdeklődöm iránta. Már egy ideje írogatunk egymásnak, de ismerem személyesen is. Igaz nem sokat találkoztunk idáig.

2016. dec. 28. 23:10
 1/8 anonim ***** válasza:
60%
Sehogy. Szavakkal nem lehet senkit meggyőzni.Ha nem bízik benned, nem pálya.
2016. dec. 28. 23:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha sokat csalodott akkor megértem pl baràtokban nőkben !Attol függetlenül ne vàrj sokat sztem az én pàrom is az volt egy darabig és volt hogy mikor bizonygattam hogy nem csalnàm meg nem csaltam meg nem hitt nekem mikor nem kerestem feladtam belefàradtam ő keresett meg magàtol ugyanis mi voltunk külön is mivel ez az àllandó bizonytalansàg megöli egy idő utàn a kapcsolatot de végül összeszedte magàt és megbeszêltük szóval ez a pasin is múlik nem csak rajtad!
2016. dec. 28. 23:20
 3/8 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom, hogy bennem bízik-e vagy nem :)
2016. dec. 28. 23:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Ne akard bizonyítani.
2016. dec. 28. 23:22
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! :)
2016. dec. 28. 23:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk elmeséled neki az előéleted.Ha nincs benne...gyanús vagy erkölcstelen rész, akkor ad egy bizalmi alapot.
2016. dec. 28. 23:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Ad neked egy milliót kp-t és ha egy év mulva is megvan hiánytalanul, akkor bizhat benned.
2016. dec. 29. 07:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Mondtad már neki hogy téged mennyire zavar hogy nem bízik benned? Beszéltetek róla hogy mit tudtok tenni? Úgy is ti oldjátok meg, nálatok jobban nem ismerhetitek magatokat.
2016. dec. 29. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!