Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha egy pasinak nem tettszik az arca elsőre, akkor ez megváltozhat?
Előfordulhat. Nekem abszolút nem tetszett elsőre a párom külsőre, most meg odáig vagyok érte. :D Az egyik exemmel is így voltam.
Viszont én már sokszor megkaptam, hogy fura és különc vagyok, szóval nem vállalok garanciát, hogy a többi csaj is így gondolja :D
Nem nőként válaszolok. Szerintem relatíve sokszor előfordul, hogy a nőknek nem tetszik valaki elsőre (nem taszítja őket, csak nem tetszik), és később, ahogy megismerkednek és megkedvelik egymást, a nőnek elkezd tetszeni a férfi arca is.
Ehhez azonban az kell, hogy valamilyen ok miatt legyen közöttük rendszeres kommunikáció, ami ritka, ha nem iskoláról, munkahelyről, stb. van szó. Társkeresőn, buliban az esetek többségében az első benyomáson áll vagy bukik a dolog.
Köszi, ezt kihagytam pedig fontos! Nekem is úgy tetszett meg idővel, hogy haverok voltunk, és sokat beszélgettünk stb. Máshogy nem hiszem, hogy működne.
Tudom, hogy hülye kérdés, de engem érdekelne az is a lányoktól, hogy mi nem tetszik egy férfi arcon? Mármint ahol megfogható ez a dolog. Tudom, hogy mindenkinek más, de érdekelnének a konkrétumok.
Akár ha képet is mutattok.
ma 22:19
Nálam: a jelenlegi páromnak van szakálla, fekete a haja, és az ideálomnál egy leheletnyivel vastagabb a szemöldöke, plusz az orra is egy NAGYON picit görbe. Ezeket anno furának találtam, mostmár imádom rajta ezeket is, el se tudnám képzelni máshogy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!