Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ha egy pasinak nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha egy pasinak nem tettszik az arca elsőre, akkor ez megváltozhat?

Figyelt kérdés
Rengetegen azt mondják nekem hogy nem számit a születési arcvonás. Mert ezen lehet javitani,egy izmost test,egy jól levágott haj és egy stílus szerinti ruhából, és minimális fotótudásból áll inkább a történet. Tényleg igazuk lenne?
2016. dec. 1. 21:52
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
40%
Nálam nem.
2016. dec. 1. 21:54
 2/20 anonim ***** válasza:

Előfordulhat. Nekem abszolút nem tetszett elsőre a párom külsőre, most meg odáig vagyok érte. :D Az egyik exemmel is így voltam.

Viszont én már sokszor megkaptam, hogy fura és különc vagyok, szóval nem vállalok garanciát, hogy a többi csaj is így gondolja :D

2016. dec. 1. 21:55
 3/20 anonim ***** válasza:
Hát persze hogy megváltozhat, pl. egy plasztikai műtét során.
2016. dec. 1. 21:55
 4/20 anonim ***** válasza:
95%

Nem nőként válaszolok. Szerintem relatíve sokszor előfordul, hogy a nőknek nem tetszik valaki elsőre (nem taszítja őket, csak nem tetszik), és később, ahogy megismerkednek és megkedvelik egymást, a nőnek elkezd tetszeni a férfi arca is.

Ehhez azonban az kell, hogy valamilyen ok miatt legyen közöttük rendszeres kommunikáció, ami ritka, ha nem iskoláról, munkahelyről, stb. van szó. Társkeresőn, buliban az esetek többségében az első benyomáson áll vagy bukik a dolog.

2016. dec. 1. 21:57
 5/20 anonim ***** válasza:
48%

Köszi, ezt kihagytam pedig fontos! Nekem is úgy tetszett meg idővel, hogy haverok voltunk, és sokat beszélgettünk stb. Máshogy nem hiszem, hogy működne.

2016. dec. 1. 22:00
 6/20 anonim ***** válasza:
43%
Nem hiszem. Az arcat nezem meg eloszor. Ha elsore nem tetszik, mar nem igazan latok eselyt vonzalomra.
2016. dec. 1. 22:07
 7/20 anonim ***** válasza:
Osztom a fenti véleményt. Mi munkatársak vagyunk a pasimmal, eleinte nem tetszett, de minden nap találkoztunk, beszélgettünk és megszerettem. Igaz, hogy csak arcra nem helyes, a teste nagyon szépen ki van gyúrva, nagyon igényes és ápolt. Ha nem így lenne, nagyszerű személyiség ide v oda, szexuálisan nem tartanám vonzónak és max csak barátok lehettünk volna.
2016. dec. 1. 22:16
 8/20 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy hülye kérdés, de engem érdekelne az is a lányoktól, hogy mi nem tetszik egy férfi arcon? Mármint ahol megfogható ez a dolog. Tudom, hogy mindenkinek más, de érdekelnének a konkrétumok.

Akár ha képet is mutattok.

2016. dec. 1. 22:19
 9/20 anonim ***** válasza:
Nem, az arc ezerszer fontosabb mint az alak vagy a fotoid.
2016. dec. 1. 22:23
 10/20 anonim ***** válasza:

ma 22:19

Nálam: a jelenlegi páromnak van szakálla, fekete a haja, és az ideálomnál egy leheletnyivel vastagabb a szemöldöke, plusz az orra is egy NAGYON picit görbe. Ezeket anno furának találtam, mostmár imádom rajta ezeket is, el se tudnám képzelni máshogy :D

2016. dec. 1. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!