Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy erőszakos férfi/nő megváltozhat egy életre?
Még évekkel ezelőtt belekeveredtem egy erőszakos párkapcsolatba ahol majd minden ütés után megkaptam,"hogy megváltozom,ígérem ilyen soha többet nem lesz" Szerintetek létezhet olyan,hogy egy érzelmileg manipuláló agresszor (lényegtelen,hogy ffi avagy nő) Teljesen megváltozzon és igazi normális párkapcsolatot hozzon létre ,vagy örökre megragad az agresszor szerepében. A legtöbb pszichológus szerint lehetetlen az igazi gyógyulás,előbb utóbb felszinre kerül amint lesz rá (szerinte)oka.
Ti mit gondoltok erről ?
Nem akarlak elkeseríteni, de nem.
Tapasztalat sajnos. Mivel szeretnéd, ha tényleg megváltozna és érted tenné, mert bántott, te szereted, ő szeret(legalábbis neked azt mondja) vágysz a verések utáni nyugtató szavakra.
Nem fog megváltozni. Én is azt hittem, aztán 2 rendőrségi ügy és több hónapnyi félelem lett a vége. A lelki részéről meg inkább ne is beszéljünk. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!