Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi nem akar kapcsolatot, mi lehet az, aminek hatására ez mégis megváltozhat?
Biztos, hogy érdemes erőltetni ha határozottan kijelenti, ő jelenleg nem szeretne kapcsolatba bonyolódni?
Sosem értettem ezt ezen az oldalon, miért nem jut soha a kérdezőknek eszébe, talán el is lehetne fogadni és tiszteletben tartani a másik döntését, az ember ritkán jut meggondolatlanul ilyen elhatározásra. Jó oka van az embernek arra, ha elutasít valakit vagy esélyt sem hagy a kezdeményezésre.
Bővebb részletezés nélküli, egyetlen mondatos kérdést teszel fel egy ennyire árnyalt és összetett témában.
Nem kéne csodálkoznod, amiért erre kizárólag általánosságban tudunk felelni. Ha zavar, talán fejtsd ki bővebben.
Nem csodálkozom, csak nem értem miért kell rosszindulatúan mindenfélét hozzáképzelni egy kérdéshez. És szerintem ez nem egy olyan kérdés, amire nem lehetne általánosságban válaszolni.
Amúgy nagyon jól el tudunk beszélgetni egymással, megvan a bizalom, vonzalom, csak most kapcsolatot nem szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!